- Konu Sahibi EstetikEditor
-
ipl e giden parasini sokaga atmis olur bence, onu da denemis biri olarak soyluyorum
bende lpL ye gidiyorum şimdiye kadar 3 seansa gittim sadece genital bölgede azalma oldu diğer bölgeler aynı gibi...
ben bıyık ve çene için alexandrite cihazıyla başladım, fakat ordaki uzman çeneme atış yapmadı neymiş çoğalma yaparmış, hakikatende birçok kişiden bu konuda bu yönde referans aldım. Ipl herkez tarafından karalanıyor ama ben seans sonrasında koltukaltı sorunumu IPL sayesinde çözdüm genital ise 6 seansta. bence tcrübeyle herkez öğreniyor. Alex cihaz kıllerı uyutuyormuş, IPL kesin çözüm. Herkeze kolay gelsin
Arkadaşlar hiç mi araştırmıyorsunuz IPL seanslara devam ederken çok güzeldir kişi çok memnun kalır ama bıraktıktan sonra en geç ama en geç 4 ay içinde her bir tüy tekrar geri çıkar.. Bir tane bile tüy kökü ölmez... Gidecekseniz dioda alexe nd yag a alan gidin kalıcı olsun paranıza emeğinize değsin... IPL lazer değildir sadece uzun süreli ağdadır... Uyarmak istedim istediğiniz yerde araştırabilirsiniz...
Arkadaşlar hiç mi araştırmıyorsunuz IPL seanslara devam ederken çok güzeldir kişi çok memnun kalır ama bıraktıktan sonra en geç ama en geç 4 ay içinde her bir tüy tekrar geri çıkar.. Bir tane bile tüy kökü ölmez... Gidecekseniz dioda alexe nd yag a alan gidin kalıcı olsun paranıza emeğinize değsin... IPL lazer değildir sadece uzun süreli ağdadır... Uyarmak istedim istediğiniz yerde araştırabilirsiniz...
3 gün once ilk seansa gittim ıpl ye sogutan bi jel sürdüler bende fazla acı hissetmedim ama cıkan tüyler ne zaman dökülcek merak ediyorum arkadaşlar ? bir de 4 5 gün sonra denize gidecegim tüyler dökülmezse napacagım yardım edin
aynısı başıma geldi jiletledim sorun olmadı ama 10 günden önce dökülmez
ıpl den hiç memnun kalmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?