- Konu Sahibi EstetikEditor
yazimi bir yerden almis olsaydim, altina link eklerdim yada suradan yazdim derdim.Bu yazıyı nerden aldınız ...
3 seansda IPL tüy bitirmez.İlk seansdan itibaren tüylerde dökülme olur. El ile çekersiniz ,çok basit ve kendiliğinden ele elir.Bunlar efekt sonuçlardır.
Diğer seanslarda ki sonuçlarına bakmanız lazım.
zaten 3 gidisten sonra tüyler artik cikmaz demedim. 3 gidisten sonra eger hala bir degisim olmuyorsa oraya artik gitmeyin anlaminda söyledim. Isini dogru yapan ve iyi IPL aleti kullanan ilk oturumdan ya hemen sonra yada bir kac gün sonra saclarin köklerinden cekince ciktigini görür.
Bir ölcü alinacak olursa, mesela Koltuk altlari (dogru aletle ve düzgün yapilirsa) en fazla 6 oturumdan sonra tamamen bitmis olur.
IPL başlıklarının belli bir atışdan sonra değişmesi gerekir evet doğru.Değişmediğini müşteri yada hasta anlarmı hayır anlamaz.Sadece ışık görürsünüz.
o basliklarda atis sayisini gösteren cihazlar var, mesela bazilari 50 000 atistan sonra degismesi gerek, degisti yada degismedi bunu tabiki bilemez.
Eger IPL ile tüyleri döktürmek isteyenlere önerimi yeniliyorum. Eger IPL sahibi makinasina ve dogru kullandigina güveniyorsa size 3 oturumluk satis yapar, memnun kalmazsaniz 3 oturumdan sonra bir daha gitmezsiniz. Ama yok mecbur su sayidan baska alamazsiniz diyorlarsa, oradan uzak durun cünki paranizi kaybedersiniz.
Birde bilinsemi gereken su: IPL beyaz saclarda ise yaramiyor.
Son düzenleme: