• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon IPL (Intense Pulsed Light Source) Lazer Epilasyon Cihazı

Bu yazıyı nerden aldınız ...
yazimi bir yerden almis olsaydim, altina link eklerdim yada suradan yazdim derdim.
3 seansda IPL tüy bitirmez.İlk seansdan itibaren tüylerde dökülme olur. El ile çekersiniz ,çok basit ve kendiliğinden ele elir.Bunlar efekt sonuçlardır.
Diğer seanslarda ki sonuçlarına bakmanız lazım.

zaten 3 gidisten sonra tüyler artik cikmaz demedim. 3 gidisten sonra eger hala bir degisim olmuyorsa oraya artik gitmeyin anlaminda söyledim. Isini dogru yapan ve iyi IPL aleti kullanan ilk oturumdan ya hemen sonra yada bir kac gün sonra saclarin köklerinden cekince ciktigini görür.

Bir ölcü alinacak olursa, mesela Koltuk altlari (dogru aletle ve düzgün yapilirsa) en fazla 6 oturumdan sonra tamamen bitmis olur.
IPL başlıklarının belli bir atışdan sonra değişmesi gerekir evet doğru.Değişmediğini müşteri yada hasta anlarmı hayır anlamaz.Sadece ışık görürsünüz.

o basliklarda atis sayisini gösteren cihazlar var, mesela bazilari 50 000 atistan sonra degismesi gerek, degisti yada degismedi bunu tabiki bilemez.

Eger IPL ile tüyleri döktürmek isteyenlere önerimi yeniliyorum. Eger IPL sahibi makinasina ve dogru kullandigina güveniyorsa size 3 oturumluk satis yapar, memnun kalmazsaniz 3 oturumdan sonra bir daha gitmezsiniz. Ama yok mecbur su sayidan baska alamazsiniz diyorlarsa, oradan uzak durun cünki paranizi kaybedersiniz.

Birde bilinsemi gereken su: IPL beyaz saclarda ise yaramiyor.

Son düzenleme:
[video=youtube;90I_aQL28v4]http://www.youtube.com/watch?v=90I_aQL28v4[/video]
ipl nasil calistigi hakkinda bir youtube videosu. Orada da deniyor 1 oturumdan sonra degisimin görüldügünü ama 6 oturum önerliyor

kızlar ya bende bi siteden aldığım kuponla bir yıllık ıpl aldım. ilk seansımda hiç bir dökülme olmadı. canımın yandığıyla kaldım resmen. ikinci seansına da gitmedim sinirden. üçüncüye yine gideyim bakalım dedim ve bir hafta sonra kıllarımın yarısı döküldü. kalanlarda inceldi.yine çıkcaklarmış dökülenler ama daha zayıf çıkcaklarmış, bakalım diğer seanslarda ne olcak. neyse ilk seansta yapan kadın aralarda jilet vurabilceğimi söylemişti. ancak son gittiğimde başka bir kadın geldi ve asla jilet vurmamam gerektiğini söyledi. yani bir bir buçuk ay almadan gezecekmişim ve de yaz geldi. bilemiyorum ne yapsam siz ne yapıyorsunuz??? zaten jilet vursam da kökleri gözüküyor valla kıllarım yüzünden ne etek giyebiliyorum ne kapri bıktım valla

kızlar ya bende bi siteden aldığım kuponla bir yıllık ıpl aldım. ilk seansımda hiç bir dökülme olmadı. canımın yandığıyla kaldım resmen. ikinci seansına da gitmedim sinirden. üçüncüye yine gideyim bakalım dedim ve bir hafta sonra kıllarımın yarısı döküldü. kalanlarda inceldi.yine çıkcaklarmış dökülenler ama daha zayıf çıkcaklarmış, bakalım diğer seanslarda ne olcak. neyse ilk seansta yapan kadın aralarda jilet vurabilceğimi söylemişti. ancak son gittiğimde başka bir kadın geldi ve asla jilet vurmamam gerektiğini söyledi. yani bir bir buçuk ay almadan gezecekmişim ve de yaz geldi. bilemiyorum ne yapsam siz ne yapıyorsunuz??? zaten jilet vursam da kökleri gözüküyor valla kıllarım yüzünden ne etek giyebiliyorum ne kapri bıktım valla

bu aptallığım yüzünden 2 senedir ne denize gidebiliyorum ne kısa bişey giyebiliyodum çünkü tam bi dökülme olmuyodu,onlara bağlı bi yaaşam sürüyosun maalesef..ama sonunda son 2 seansım kaldı aralarda zor durumda kalınca jiletledim tabi yapcak bişey yoktu ama özellikle alt bacağıma yaradı 3 aydır yaptırmıyorum sıfır tüy ama dizimden yukarısı öbek öbek duran yerler var.zaten düzenli gidersen ve makine iyiyse cidden bitirmese de kalın kılları ince sarımsı tüylere dönüştürüyo ki genitalim öyle oldu rahatsız etmiyo almam da gerekmiyo artık acısı fazla evet ama katlanmak gerek ben ağda kullanmadım acısından çekindiğimden 17 yaşındayken başladım iplye şimdi 2 sene gecti kol altım alt bacağım ve genital sorunum çözüldü,ilk seanslar berbat olucak ama eğer benimki gibi olursa sonucun iyi olucak derim,yine de yanlıs yönlendirmiyim ben kendi tecrübemi yazdım bitmeyen tüylere alex vs yaptırıcam üst bacağıma mesela,sen yol yakınken dön çok kararsızsan ama sözlesme yaptım diyosun

Kızlar bende 3 seans alexsandır yaptırdım ama suan azcık incelmeyle beraber çokda büyük bir fark yok.Sonra bende felicita gibi kupon satın aldım bir siteden muhtemelen aynı yerden bahsedıyoruz(izmirde benim gideceğim yer)şimdi oraya başlayacağım ama fiyat olarak kıyaslarsak ben 3 seans aleksandr için 1350 lira ödedim bu IPL 8 seans 200 lira çok ucuz değilmi?sanırım aldatmaca bunlar ya.Off aynen sizin durumunuzdayım kıllarımdan nefret ediyorum...

ipl lazer değil kızlar para tuzağı o boşuna paranıza ve zamanınıza yazık zaten mantıken düşünün etkili bişey olsa o kadar ucuza verirlermi
tek gerçek lazer cihazları alexandrite,nd-yag ve diod'tur

mrb arkadaslar sıze bısı danısıcam super ıpl cıhazını duyan varmı yenı cıkmıs falan dıee kadın baya ovdu bzıde anlasma yaptık ama kafam karstı benm sımdı :( daha once cynosure elite dıe markalı bı cıhazla yaptırdım cok acı verıodu dun o super ıpl dedıgnde deneme yaptı cok az acı oldu. anlsma tuylr bıtene kadr yanı 2 sene snra cıktı dıelım ucretsız gdıp yaptırılabılınıo ıımı yaptık kotumu anlamadm :?
wcvp yazarsanz cok sevnırım

eveeeet bende nie 1 yıldır bi sonuç alamıyorum diodum resmen 2000liramı çöpe atmış oldum...aslında bacaklarda durum fena deil ama genitalde hiç işe yaramadı

aynen öyle ben de 1 sene önce Ankara'da Mavi Işık diye bir yere yaptırmıştım ama aynı parayı verip hiç sonuç alamadım IPL ile, hem de beyaz tenli ve koyu renk tüylü olmama rağmen.

bende ıpl ıcın anlasmıstım 50 tl de kapora verdım sonra sızlerın yazdıklarını okudum bıde uzman tv de cıhazı ogrendm doktor acıklama yapıodu gerckten epılasyon cıhazı dıe gecıomus ama deglmıs . neysekı anlasmamı ıptl ettrdım 50 tlmı gerı aldım valla arastrmasm 1250 tl oduyecektım cok sukur odemedım :)

ben de adana da ıpl ile epilasyona başladım ilk seansa para vermedim bitirme garantisi verdiler yazıları okuyunca hiç mi gitmesem demeye başladım bilemedim şimdi 10 gün sonra kese yap dediler bitirme garantisi 150 tl

bende ıpl ıcın anlasmıstım 50 tl de kapora verdım sonra sızlerın yazdıklarını okudum bıde uzman tv de cıhazı ogrendm doktor acıklama yapıodu gerckten epılasyon cıhazı dıe gecıomus ama deglmıs . neysekı anlasmamı ıptl ettrdım 50 tlmı gerı aldım valla arastrmasm 1250 tl oduyecektım cok sukur odemedım :)

iyi etmişsin çok sevindim :)

ben de adana da ıpl ile epilasyona başladım ilk seansa para vermedim bitirme garantisi verdiler yazıları okuyunca hiç mi gitmesem demeye başladım bilemedim şimdi 10 gün sonra kese yap dediler bitirme garantisi 150 tl

çok iyi etmişsin ben peşin verdim 9 seans hala tık yok süre az uzadımı hepsi birden çıkıyo

Kızlar mevzuat hakkında detaylı bilginiz varmı hala uygulama yapıldığını nereye bildirmemiz gerekiyor

çok iyi etmişsin ben peşin verdim 9 seans hala tık yok süre az uzadımı hepsi birden çıkıyo

Kızlar mevzuat hakkında detaylı bilginiz varmı hala uygulama yapıldığını nereye bildirmemiz gerekiyor

Her an güzellik salonları davalarını kazanabilirler.( sadece bir duyum)
Ama kazansalar bile cihazlara mutlaka bazı şartlar getirilicek.IPL bazı kriterler olacak.Ucuzcu yerlere güvenmeyin.
Şikayetlerini belediye sağlık müdürlüklerine yapabilirsiniz ama çok ilgileneceklerini sanmıyorum.

ben de ıpl cihazıyla yaptırıyorum ve koltuk altım bitti,haftaya 5.seansa gidicem tüm vücut yaptırıyorum hepsinde çok büyük farklar var ama en çok koltuk altım dikkat çekici.benim gibi kıllı bi insanın böyle kısa sürede sonuç alması şaşırtıcı açıkçası,neredeyse hç çkmıyor %80i bitti gibi bişey

hala devam ediyor musun bende alexandrite ile yaptırıyorum ama bitmedi hala.ıpl ye gecmeyi düşünüyorum toplu bi para ödeyip bitene kadar düzenli bi şeklde gitmeyi düşünüyorum etkili olur mu acaba??

slm kızlar..bende bundan 5 ay önce indirim sitelerinden 9ar seans genital bikini koltukaltı ve komple bacak paketi almıştım deneme amaclıydı tabii.ilk seansta ağdadan neden kaçtığıma pişman oldum.:/ aynı acı diyebilirim belkide benim hassas ve dayanıksızlığımdandır. acı eşiğim düşük denebilir.fakat her seansta yükselme durumu da var suanda 18 de yapıolar o bile cok rahatsız edio fakat tek olumlu kısmı koltukaltımda gercekten parca parca azalma varsada bitcek gibi durmuo.bacaklarım oldugu gibi duruo.genital de harita gibi dagınık atıslar yaptıgındanmıdır nedir hep gözümden yas gelio bitsin die bi de sadece üst kısmını yapıolar iç genital ve popoya uygulama yapmıolarmıs.yarımyamalak bi deneyimim oldu.kalan 4 seansımı napıcam bilmem :/ bırakıp diod a mı gecsem daha profesyonel bir yerde.seneye evlenicem tamamen kurtulmak istiorum :(

IPL lazer epilasyon değildir, ışık epilasyonudur. Tedavi de değildir çünkü kılları kalıcı olarak yok etmez.

Ama piyasa da bir çok işletme IPL'i lazer epilasyon olarak tanıtarak kadınları sömürüyor, sonuç hüsran.

Back