- Konu Sahibi EstetikEditor
Arkadaşlar hiç mi araştırmıyorsunuz IPL seanslara devam ederken çok güzeldir kişi çok memnun kalır ama bıraktıktan sonra en geç ama en geç 4 ay içinde her bir tüy tekrar geri çıkar.. Bir tane bile tüy kökü ölmez... Gidecekseniz dioda alexe nd yag a alan gidin kalıcı olsun paranıza emeğinize değsin... IPL lazer değildir sadece uzun süreli ağdadır... Uyarmak istedim istediğiniz yerde araştırabilirsiniz...
en az 2 yıl önce yaptırıp şimdi durumunu kendi deneyimini bizimle paylaşacak bir arkadaşa çok ihtiyacımız var . nedir gerçek bu tüyler geri geliyor mu para suya mı gitti? zaman emek ....
arkadaşlar yazılanları okuyunca herkese hakveriyorum,ben bir estetisyen olarak ıpl epilasyonu senelerce müşterilerime ve de kendime uyguladım,son olarak 25 ay önce yapmıştık ve de müşterilerim kadar düzenli girememiştim,hamilelik ve ardından doğum,eşimin tayini ,yer değişikliği derken bu kadar süre geçti,%90 başarı ve ben kalan incelmiş tüylerime sadece jilet uyguladım,tüylerimde ne bir artış hele de bahsedildiği gibi tüylerin yeniden coşması olmadı,ben bu söylemleri ve ıpl karalamalarını kesinlikle bir rand kavgası olarak görüyorum ,bunun yanında elbette işini düzgün yapmayan 5000tl lik cihaz kullanıp,lamba ve başlık değişimi gelmesine rağmen sırf masraf yapmamak için buna özen göstermeyenler,kısacası ucuzcu davranıp akıllılık ettiğini zannedenler de malesef ıpl in adını da kendileri batırıyor,şu anda yeni bir şehirdeyim ve yeni bir salon açtım,dört gözle estetisyenlere alınan haklarının geri verilmesini bekliyorum ve alacağım cihaz yine ıpl dir,bir de madem bu kadar kötü bir cihaz neden doktorlar ve estetisyenler arasında bu düello devam ediyor?yazıyı okuyan doktor arkadaşlar:özür dileyerek örnek vermek zorunda kaldım ve benim eşim de bir cerrah,aynı zamanda internetten özellikle müşterilerimiçin çıkardığımve saygın üniversitelerin saygın doktorları tarafından yazılmış,objektif bir bakışla kaleme alınmış ıpl hakkında yazılar var bilinenin ya da kötülemelerin aksine bu doktorlarımız ıpl in kalıcı çözümsağladığını savunuyorlar,site ismi vermek doğru olur mu bilemiyorum ama merak edenleriçin özelden mesaj atabilirim,işini dürüst yapanlarla karşılaşmanız dileğiyle...