- Konu Sahibi EstetikEditor
-
kızlar ben çok esmer tenliyim ama tüylerim kalın ve siyah köklü sizce hangi cihaz bana uygundur?
Bazı IPL cihazları başta iyi efekt verir,siz işe yaradığını düşünürsünüz ama aslında sistem geçiçi ağda görevi görür.
Tüyler kalın ise Alex yaptırabilirsiniz.
evet kesinlikle öyle oldğnu 5 ay sonra anladım diğer ay alexe başlıcam
ben geçen sene bir yıl boyunca şişlide bir güzellik merkezine gittim ilp kullanıyolar.koltuk altı genital yaptırdım.şimdi öyle pişmanımki paramamı yanıyım yoksa onca zamana mı acıya mı her yerimde kalan izleremi bilmiyorum.belki benim yaptığım salaklığı yapmayıp önce burdaki yorumları okuyan olursa en azından bi işe yarar.arkadaşlar ipl kalıcı epilasyon değil.size ne derlerse desinler yok öyle bişey.inanmayın.hala ıpl ye giden varsa yol yakınken bıraksın kesin.ben bi kaç seans gidince bu siteyi farketmiştim gitmeyin diye uyaranlar olmuştu ama toz konduramamıştım belki işe yarar bende demiştim ama inanın olmuyo.benim seanslar bitti iki ay önce.yüzde yetmişi gitmişti.kalanlar azıcıktı iki ay gitmedim şimdi hepsi döndü.önce çok inceydi şimdi kalınlaşmaya başladı.
yazdığınız çoğu şeye katılıyorum ama çok iyi sonuç veren IPL lerde var.Lakin piyasada çok ucuz makinalarda dönüyor.Herhalde siz öyle bir yere denk geldiniz.
Yazınız azda olsa bana umut oldu. Umarım bende aynı sorunu yaşamam
bu IPL konusunda ben sizi biraz bilgilendireyim. Cogu yazilar buram buram Laser reklami kokuyor ve IPL üzerine verilen bazi bilgiler yanlis, kimisi de galiba kasitli.
IPL gerceten saclari döker, AMA si var ve bu yazdiklarimi uygularsaniz, kazik yemeden kurtulursunuz:
Cin de 1000 - 2000 $ satilan makina baska yerlerde büyük kazikla 15 000 20000 $ satiliyor ==> kac kat kazik.
En Modern IPL ler USA da ve Isvicrede üretiliyor, fiyatlari, en pahallisi 30 000 Euro.
IPL ile Laser arasinda ki fark, Laser daha uzun sürüyor IPL bir isikta daha genis bölgeye ulasabiliyor isigi genis.
IPL in basina takilan 2-3 degisik Filter var. O filter kimisi teni düzeltmek icin kimisi belirli farkli özellikleri var, bazilari da sac dökmek icin. Bu filter yanlis takilirsa, cogu kosmetik yerleri bilmiyorlar hangi filter takilacagini yanlisini takiyorlar, 100 kere de gitseniz saclar dökülmez. Saclarin dökülmesi icin dogru filter dogru enerjiyi saglayan Makina gerekli.
IPL in el le tutulan yeri makinasina göre her 20-40 bin isikta degismesi gerek. Pahalli oldugu icin o elle tutulan yerin isigini degistirmiyorlar buda saclari dökemiyor.
IPL anlasmasi yapmak isteyenlere önerim
sadece 3 oturum icin anlasma yapin. Eger 3 oturumdan sonra saclar dökülürse devam ki anlasmayi yaparim deyin ama dökülmüyorsa bilinki o kisi ya makinasini kullanmasini bilmiyor yada makinasi adi. Iyi makinalar dogru kullanildiginda 1 veya 2. defada hemen döküyor uygulanan bölgedeki saclari. Sadece 3 oturmda saclari dökme garantisi veremiyorlarsa oradan sakin IPL icin bisey imzalamayin. Makinasina, isine güvenen makinasini kullanmasini bilen 2 veya 3 oturumda saclar dökülür garantisi verir. Vereyemeyen para yapan birisi uzak durun.
kızlar yıkıldım: ((
geçen yaz lkampanya ile izmirde satın almışltım lazer 10 seans tüm bacak 1100 tl geçen yıldan beri hem ddoorudüzgun randevu vermiyolar 6. seansıma gittim
üst bacağım hiç bitmedi
alt bacağım %40 bitti hep 1.5 ay aralıkla gittim oyuzden yeniden cıkıp cıkmayacağını bilmiyorum :Ç(
yazık olmuş parama
izmirde yaptırılacak kesin sonuç veren lazer için(uygun fiyat) önerebileceğiniz yer varmı? yada yönlendireceğiniz bir sayfa??:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?