❤ ❤ İp atlama yarışması ❤ ❤

Canım öyle sporcu kası olması için ağırlıkla ve protein ağırlıklı bir beslenmeyle yapılıyor Diğer türlü bacaklarda kas olması bile bu böyle daha kadınsı bir kas olur

Kızlar olculerim
boy: 161
kilo: 61.5
gogus: 90
bel: 78
gobek: 86
kalca: 94
basen: 93
sag bacak:54
sol bacak:54

spordan oncemi sonrami anlayamadim tatlim spordan sonra esneme yerinemi yapiyorsun birde sguat programi olarak degil 30 30 yapiyorsun hep dimi
yag alimi vs ona nasil dikkat edilir bilemiyorum ki
spordan sonra esnemeden once, esnemeyi hem spora baslarken hemde bitirirken yapmak lazım zaten suan 50 yapıyorum gunde, beslenmem 1 yıldır protein agırlıklı canım, s healt diye bi program var telde oradan hesaplıyorum, kalori.biz diye bi site var ordan da ne kadar yag kb pro almam gerektigini hesaplıyorum bu sekilde :)

kızlar kimse kas olusumundan korkmasın ben 1 yıldır agırlıkla crosfit pilates vs calısıyorum pro agırlıklı besleniyorum, ona ragmen ancak sıkılastım kas olmadı oyle kolay bisey degil, yıllarınızı vermeniz lazım ben istememe ragmen daha baklavalarım yeni yeni olusuyo :)

biz denilen siteye bi bakim bende o zaman tamam tatlim cok sagol

Bunu öğrendiğim çok iyi oldu, çünkü hiç kas istemiyorummm

Bunu öğrendiğim çok iyi oldu, çünkü hiç kas istemiyorummm
goruntude kas olması cok zor canım zaten, kasların guclenir en fazla :) benim suan kas agırlıgım yuksek yag agırlıgım dusuk, benimle yaklasık kiloda olanlara bakarsan olculerimin daha ince oldugunu gorursun ki agırlıkla calısıp pro agırlıklı beslenmeme ragmen :) ben hafif karın kası seviyorum ya keske olsa azıcık goruntude de

Anladım canım :)
Sevmiyorum ama azıcık karın kası fena olmazdıı