❤ ❤ İp atlama yarışması ❤ ❤

Dahlia_ ben cumadan cumaya tartiliyorum canım bnm.yazdığım.geçen haftaki kilomdu yarinntartigunum yeni kilomu yazarim

Günaydınlarrrrr

Bugün 300 ipsiz atlama ama en kısa zaman da ip alacağım ins

Resimdekiler senin çocukların mı canım ? :)

Canim ben sana yardimci olayim elimden geldigince. Gunluk bildirimleri ben de kaydederim, gozden kacirdigimiz olmasin diye

Ben o zaman tek dumbelli iki elimle tutayim alisana kadar

Çok sağol canım
İnan ki ben de senden onu isteyecektim :)
Bu kadar kişiyi topladık kimsenin hakkına girmeyelim, kaçırdığım birşey olmasın..

Dahlia_ ben cumadan cumaya tartiliyorum canım bnm.yazdığım.geçen haftaki kilomdu yarinntartigunum yeni kilomu yazarim

Gelenlerin çoğu cuma yarışmasından, tartı günü de cuma, ben de o yüzden dedim canım değiştirmek isteyen yazar diye :)

Çok sağol canım
İnan ki ben de senden onu isteyecektim :)
Bu kadar kişiyi topladık kimsenin hakkına girmeyelim, kaçırdığım birşey olmasın..
Tamam canım merak etme, benden sana tam destek Baska bir sey olursa da söyle lütfen

Selam kızlar, ben bir gaza geldim yarışma olunca ama takımımla bile ilgilenemiyorum bu ara işim fazla yoğun bir jillian 6 week 6 pack serisini yapıyorum sonrasından 1000 ip falan atlıyorum. O yüzden yarışmaya katılmak için vazgeçtim. Herkese başarılar diliyorum

1000 iple birinciligi alırdın canım ya, keske katılsaydın :) Neyse artık başka yarışmalarda görüşürüz umarım :)

Kızlar beni de yazın, o değirmen taşı küçülecek
Yalnız kalça ve basen ölçüsü alma farkını bilen biri anlata bilir mi? Yanlış bilgi vermek istemiyorum.
Valla iddialıyım sanırım ben kazanıcam öyle hissediyorum :)
(böyle büyük konuşuyorum ki sonra gurur yapıp kendimi zorliyim eheheh)

Canim şu aşağıdaki linkte olculerin nasil alinacagini fotograflarla aciklamislar, ordan yararlanabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/

Hayırlı cumalar kızlar...

Aleykum selam.. Sen bilirsin tabi canım, ama zaten burayla ilgilenmene gerek yok, gündü bir kez gelib ip atlama sayını yazsan yeter :) Ama yine de sen bilirsin, nasıl istersen

Selam kizlar kilomu yarin yazarim malum cuma tarti gunumuz olculerimgogus 98
Bel86 kalca 107

Canım, basen, bacak ölçünü de yaz

Hoşgeldin canım

Günaydın kızlar pazartesine bomba gibi başlamayı düşünüyorum :) İnşallah

İnşaAllahh hepimizz öyle olucazz

Dahlia_ canım yeni kilomu yazıyorum 51.4 )))

Tamamdır canım, kıskandım ama kilonuu

Beni de yazın bayanlar kilo 66 boy 1.63 basen 100 kalça99 kol 27 sağ bacak 59 sol bacak 58 bel77 bu arada 1 aylık squat programına da dün başladım ip alamayacak başlıcam bakalım gelişmeler nasıl olcak asıl hedefim basen ve bacakların incelmesi

Hoşgeldin canım.. :)
Göğüs ve göbek ölçünü de yaz canım :)

Canim şu aşağıdaki linkte olculerin nasil alinacagini fotograflarla aciklamislar, ordan yararlanabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/

Canım biliyorsan bana da etraflı anlatabilirmisinn ??
Anlamamazlığım tutduuu, ben hep yalnış ölçmüşüm galiba hatta resimlere bakarak ölçtüm ama yalnış ölçmüşümm..
Poponun en dik yerini basen diye ölçmüşüm benn, biraz üstünü de kalça diye.. Kalça doğru eğer onu da yalnış bilmiyorsamm Basen popodan aşağısı mı? ya poponun alt kısmından mı ölçülüyorr?? iyice karıştırdımm