Kızlar mesajlarınızı anca okuyabildim, ne güzel böyle sayfalarca mesaj okumak, talep cok umarım sonuna kadar bu sekilde devam ederiz
Evet aslında bir miktar popom yuvarlaklastı diyebilirim, muhtemelen artıs o yüzden. Bacaklarda kas olması icin de sürekli squat yapmak falan lazım, cok zor is yani. Bence dene
Haydiii simdi senin bu mesajı okuyunca ben yanlıs mı yapıyorum diye bi soru olustu kafamda :/
Ben bunlara pek dikkat etmeden yaptım acıkcası. Rest günlerim oldu ama düzenli degil, haftada 1-2 gün yapamadıgım günler oluyor mutlaka yogunluktan vs. Her gün yapmamak gerek yani?
Ben başlarda agırlıkla yapmıyordum, yeni dumbell aldım dün onla denedim. Biraz belime agırlık binmis gibi oldu, belimde de fıtık var benim. Zorlamasam mı diye düsündüm acıkcası...
Pazartesi başlıyoruz canım, ben de şimdilik ipsizim ama daha fazla yapmaya calısacagım. En kısa sürede de ip almayı düsünüyorum.
Kaç kilo dumbella çalışıyorsun canım ve ne zamandır squat yapıyosun ? Çok geçmiş olsun fıtık da varsa çok zorlama istersen.
Akıllı ben, en önemli şeyi unutmuşum
63 kg canım