❤ ❤ İp atlama yarışması ❤ ❤

Ben regl yim ya Gerçi 4 gün oldu ama hala atlayamıyorum çünkü bu yaz başımdan kötü bir anı geçti Yazın memlekete gitmiştik köydeyim bir de ilk günüm regl oldum.Ben de ip atladım 300 tane. Allah, sabah bir kalktım Anneciğim temizlikle uğraştı sayemde O yüzden artık atlamıyorum ve kimseye tavsiye etmiyorum

Kızlar mesajlarınızı anca okuyabildim, ne güzel böyle sayfalarca mesaj okumak, talep cok umarım sonuna kadar bu sekilde devam ederiz

Evet aslında bir miktar popom yuvarlaklastı diyebilirim, muhtemelen artıs o yüzden. Bacaklarda kas olması icin de sürekli squat yapmak falan lazım, cok zor is yani. Bence dene

canım ben aylardır squat yapıyorrum bacaklarım ve kalcam da surekli incelme oldu, onemli olan dogru sayılarla ve dogru esnemelerle yapman eger dogru yaparsan hem sekillendiriyo hem inceltiyo :) hemde selulitlere veda ediyosun
Haydiii simdi senin bu mesajı okuyunca ben yanlıs mı yapıyorum diye bi soru olustu kafamda :/

Ben bunlara pek dikkat etmeden yaptım acıkcası. Rest günlerim oldu ama düzenli degil, haftada 1-2 gün yapamadıgım günler oluyor mutlaka yogunluktan vs. Her gün yapmamak gerek yani?

Canım popo şekillenip kalktığı için büyümüş gibi duruyor Ama tam büyümesi için ağırlıkla yapılmalı ve beslenmen ona göre olmalı
Ben başlarda agırlıkla yapmıyordum, yeni dumbell aldım dün onla denedim. Biraz belime agırlık binmis gibi oldu, belimde de fıtık var benim. Zorlamasam mı diye düsündüm acıkcası...

Ne zamn başlıyoruz yarışmaya :)
Ve ben ipsiz atlasam olur mu? Yani elimde ip varmış gibi
Pazartesi başlıyoruz canım, ben de şimdilik ipsizim ama daha fazla yapmaya calısacagım. En kısa sürede de ip almayı düsünüyorum.

morordek canım kilonu da yazarsın
Akıllı ben, en önemli şeyi unutmuşum
63 kg canım

Ne kadar ağırlıkla yapıyosun canım ve ne kadar zamandır squat yapıyorsun ? Çok geçmiş olsun fıtık da varsa çok zorlama istersen .

Canım daha pazartesine var, şimdiden atlama o zaman :)

Canım ben de 3 gün yapıp ara verelim diyorum squata, bugün halsizdim zaten yapamadım..

Selam kizlar bende 1. Takimdayim gecmi kaldim acaba ip atlama yarismasi icin

Hoşgeldin canım..
Pazara kadar yazarsan iyi olur, listeyi düzenlerim..

Ne kadar ağırlıkla yapıyosun canım ve ne kadar zamandır squat yapıyorsun ? Çok geçmiş olsun fıtık da varsa çok zorlama istersen .
1'er kg dumbell aldım iste canım, ellerimde tutup yapmayı denedim dün. Yani halterci gibi bir agırlık kullanmadım hic :) Yanlıs yapıyor da olabilirim acıkcası, pek bilgim yok.
Squatı yaklasık 3 haftadır yapıyorum ama agırlıkla sadece dun denedim.

Canım ben de 3 gün yapıp ara verelim diyorum squata, bugün halsizdim zaten yapamadım..
Canım benim düzenli degil aralıklarım iste, olmazsa ben de öyle yapmaya calısayım.

A cok iyi sabah ilk is burdayim o zaman korkun benden kizlar

Gel gell yeter ki gelll

Ben de artık 3 gün yapıp ara vericem, belki böylesi daha uygundur.. dinlenme de şart çünkü..

Gel gell yeter ki gelll

Ben de artık 3 gün yapıp ara vericem, belki böylesi daha uygundur.. dinlenme de şart çünkü..
kizlar sporun sagliklisi gun asiri yapilandir yani bir gun arayla o sekilde yaparsaniz daha saglikli olur bide yavas yavas artirin kondisyonunuzu dinlenmeyi o sekilde ayarlayin

Anladım canım ben spor salonunda plaka ağırlıklarla yapıyodum. Onu da böyle göğüs hizamda tutuyodum iki elimle öyle daha kolay oluyordu fikir olsun sana da Aman dikkat et canım istersen youtubedan falan bak tekrar bir çok squat videosu var.

Bende bugün 100 atladim ama regl dönemim fazla atlayamiyorum ekstra 40 dakika yürüyüş yapıyorum bide pazartesiden itibaren daha azimli bi şekilde başlarız hem sıkılasiriz hem kilolarini gider

Ben de dumbelları gögüs hizamda tutuyorum canım ama arastırayım bakayım bi, cok sagol

Bende bugün 100 atladim ama regl dönemim fazla atlayamiyorum ekstra 40 dakika yürüyüş yapıyorum bide pazartesiden itibaren daha azimli bi şekilde başlarız hem sıkılasiriz hem kilolarini gider
Supersin canım

Lütfen en kısa sürede ölçülerinizi yazın.. Listeyi pazartesine yetiştirmek istiyorum, pek anlamıyorum da bu işlerden, bayağı vaktimi alıyor anlıyacağınız :) O yüzden ne kadar erken yazabilirseniz o kadar iyi :)
Ha sen niye yazmadın derseniz, reglden dolayı şişkinliğim var biraz o yüzden bekliyorum, Cuma günü ölçücem inşaAllah..

canım 3 gun dolu bir gun rest en saglıklısı, birde 1 kg luk dumbell biraz agır olur, 0.5 kg ile baslamak lazım

Canim ben sana yardimci olayim elimden geldigince. Gunluk bildirimleri ben de kaydederim, gozden kacirdigimiz olmasin diye

canım 3 gun dolu bir gun rest en saglıklısı, birde 1 kg luk dumbell biraz agır olur, 0.5 kg ile baslamak lazım
Ben o zaman tek dumbelli iki elimle tutayim alisana kadar