Sensiz bu yarismayi dusunemezdim zaten canimÉ katılıyorum yani ben varım olmalıyım atlamaliyim zaten atliyorum ama yarışma da güzel olur tabi..Arkadasin fikrine sağlık. ...
Sensiz bu yarismayi dusunemezdim zaten canim
É katılıyorum yani ben varım olmalıyım atlamaliyim zaten atliyorum ama yarışma da güzel olur tabi..Arkadasin fikrine sağlık. ...
Olur canım sabah kalkar alırım tüm ölçüyü istediğin o olsun da anlamadığım ayaklari niye ölçüyoruz.Hoşgeldin :))
Ölçülerini al o zaman
Olur canım sabah kalkar alırım tüm ölçüyü istediğin o olsun da anlamadığım ayaklari niye ölçüyoruz.
Birde varsa kullanan duyan bilen bu atlarken kendisi sayan ipler hakkında fikirleriniZi almak isterim
MerhabaBen de katılabilir miyim ?7.takımdayım, 16 yaşındayım, ip atlamayı çok seviyorum Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Ben normal iple atlıyorum çünkü bizim ev müstakilSelam kızlar, tam benlik, bende 7. takımdan Selin. Sabah yazarım ölçülerimiYalnız ben gerçek ip ile atlamıyorum, ip atlama pozisyonunda zihnimde çeviriyorum, zira evin içinde ip dönmüyor sizlerde öyle mi yapıyorsunuz?
Fıstığım valla ben 5. kattayım iple zıplasam 1. kattan duyulur, birde alan dar avizeye çarpıyorBen normal iple atlıyorum çünkü bizim ev müstakilNormalde alt katta girişte atlıyorum evin için de annem istemiyo ama soğuk ya artık odamda atlıyorum