❤ ❤ İp atlama yarışması ❤ ❤

Dahlia_

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
21.994
115.996
Öncelikle merhaba
İp atlama çok önemli bir zayıflama ve kardiyo egzersizidir.. Bence bir çok egzersizden daha kolay ve eğlencelidir..

Yarışma fikri C CallanPinckney arkadaşımıza aittir, kendisine çok teşekkür ediyorum..

Fazla uzatmadan konuya geleyim, ip atlayarak hem kilo verip hem de sıkılaşıyoruz.. Motive olmak için de yarışıyoruz
Pazartesi günü o haftanın en çok ip atlayanı ilan edilcektir..

Yarışma süresi 1 aydır, inşaAllah önümüzdeki pazartesi başlıyoruz..
Katılmak isteyen arkadaşların yazması gereken ölçüler:

Kilo
Göğüs
Bel
Göbek
Kalça
Basen
Bacak (her bacak ayrı-ayrı)

Daha fazla bilgi için:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ip-atlamak-zayiflatir-mi.598588/

http://www.hurriyetaile.com/sizin-i...izca-5-dakika-ziplayarak-sikilasin_15397.html

Listemiz...

1. morordek
2. A Alisgulus
3. koza16
4. kollontai
5. ekhion
6. @gel_pcpc
7. ebrusonmez
8. kelebek19
9. zey zey
10. kernaz
11. Zerosima
12. fatima38
13. aycaf
14. keten prenses
15. C Ceylanhani
16. deadline
17. gulfuren
18. @mlkgzgn
19. berina
20. yesilkizinguncesi
21 . Dahlia_

Her gün, en geç ertesi gün bildirim yapmaya çalışın..
3 gün bildirim yapmayan listeden çıkartılacaktır...

Son düzenleme:
Hoşgeldin :))
Ölçülerini al o zaman
Olur canım sabah kalkar alırım tüm ölçüyü istediğin o olsun da anlamadığım ayaklari niye ölçüyoruz.
Birde varsa kullanan duyan bilen bu atlarken kendisi sayan ipler hakkında fikirleriniZi almak isterim

Merhaba Ben de katılabilir miyim ?7.takımdayım, 16 yaşındayım, ip atlamayı çok seviyorum Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Olur canım sabah kalkar alırım tüm ölçüyü istediğin o olsun da anlamadığım ayaklari niye ölçüyoruz.
Birde varsa kullanan duyan bilen bu atlarken kendisi sayan ipler hakkında fikirleriniZi almak isterim

Bacak o bacak Türkçeyi katlettim kusura bakmayınn
Ben aldım, hiçbir işe yaramadı, belki iyisi vardır

Merhaba Ben de katılabilir miyim ?7.takımdayım, 16 yaşındayım, ip atlamayı çok seviyorum Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Hoşgeldin canım :)

Selam kızlar, tam benlik, bende 7. takımdan Selin. Sabah yazarım ölçülerimi Yalnız ben gerçek ip ile atlamıyorum, ip atlama pozisyonunda zihnimde çeviriyorum, zira evin içinde ip dönmüyor sizlerde öyle mi yapıyorsunuz?

Ben normal iple atlıyorum çünkü bizim ev müstakil Normalde alt katta girişte atlıyorum evin için de annem istemiyo ama soğuk ya artık odamda atlıyorum

bende 6, takimdan katiliyorum 25 yasindayim

Kilo 84,6
Göğüs 107
Bel 115
Göbek 119
Kalça 118
Basen 116
Sag Bacak 72
Sol Bacak 71