❤ ❤ İp atlama yarışması ❤ ❤

Yapabildigimiz kadar yapiyoruz canim, bazen yapamadigim gunler oluyor mesela..

Iyi geceler canim
Buhun başlayıp uğrarım topiğinize cnm :)

İple atlayalım o zman
Komşular az rahatsız olaxak ama napalım :)

Merhaba kızlar :)

Selam kızlar squatı tam beceremedim ama ip atlama benim alanım bunu kesin yaparım inşallah alır mısınız beni de :)

Aleykum selam..
Hoşgeldin canım :)

Her ikisini de denemiş biri olarak diyebilirim ki beni her ikisi de terletiyor, ipsiz yapsam bile canım çıkıyor bir süre sonra Ama ipsiz atlayanların daha fazla atlaması gerek bence

bende akşam ölçülerimi alayımda katılayım size.

Günaydın, bende katılmak istiyorum,

Hoşgeldinizzz

Hoşbuldum, verelim gitsin şu kiloları ver al bıktım artık, biraz da dikkat etmeye çalışıyorum

canım ben aylardır squat yapıyorrum bacaklarım ve kalcam da surekli incelme oldu, onemli olan dogru sayılarla ve dogru esnemelerle yapman eger dogru yaparsan hem sekillendiriyo hem inceltiyo :) hemde selulitlere veda ediyosun

kızlar olculerim
boy 151
kilo 58.9
gogus 93
bel 73
gobek 83
kalca 95
basen 92
sag bacak 48
sol bacak 48

canım ben aylardır squat yapıyorrum bacaklarım ve kalcam da surekli incelme oldu, onemli olan dogru sayılarla ve dogru esnemelerle yapman eger dogru yaparsan hem sekillendiriyo hem inceltiyo :) hemde selulitlere veda ediyosun

sen nasil yaptin tatlim onuda söyle bilgilenelim en ufak detay bile onemli

Aynen cnm 1 ay spor yapamamıştım bir anlık ihmal yüzüne

bende eskiden esneme hareketlerine onem vermiyordum aman 5 dk yapsan ne olur diyordum ama akillandimm gecmis olsun sanada canim

sen nasil yaptin tatlim onuda söyle bilgilenelim en ufak detay bile onemli

bende eskiden esneme hareketlerine onem vermiyordum aman 5 dk yapsan ne olur diyordum ama akillandimm gecmis olsun sanada canim
canım ben sporum bitince 30 30 yapmaya basladım, esnemelerden hemen once yapıyorum sonra esnemelerimi yapıyorum, simdi de 50 yapıyorum ve tam cokerek yapmıyorum :) tabi bu arada yediklerime inanılmaz dikkat ediyorum gunluk yag alımım 40 gr altındave kb alımımda 140 altında oluyor mutlaka boylece hem sıkılasıyor hem inceliyorum :) birde 3 gun yaptıysam 4. gun mutlaka rest yapıyorum yoksa kaslar ve vucut sisiyor :)

spordan oncemi sonrami anlayamadim tatlim spordan sonra esneme yerinemi yapiyorsun birde sguat programi olarak degil 30 30 yapiyorsun hep dimi
yag alimi vs ona nasil dikkat edilir bilemiyorum ki

ben de katılmak istiyorum,olculeri alınca yazarım ..ip atlamadan once esneme har vs gerekir mi ? hiç spor yapmıyorum malesef.

Canım popo şekillenip kalktığı için büyümüş gibi duruyor Ama tam büyümesi için ağırlıkla yapılmalı ve beslenmen ona göre olmalı