- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
- 83
- Konu Sahibi Attonatofoli
-
Bazen cidden inanamıyorum kızlar allah aşkına aklınızı basınıza alın 34 yasında 7 yıllık evlilikten sesleniyorum buralar cayır çimen gül bahcesi değil bilin.... hayatınız tadın cıkarın ..
Emredersiniz
Okuyorum evet herkesin mesajını ama sizinkiler biraz zorluyor, eksra çaba sarfediyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bazen cidden inanamıyorum kızlar allah aşkına aklınızı basınıza alın 34 yasında 7 yıllık evlilikten sesleniyorum buralar cayır çimen gül bahcesi değil bilin.... hayatınız tadın cıkarın ..
CO KTESEKKUREDERIM CNAIM :))Ne ayıp kime ayıp onlar kim ?
Boşver ya aman
Valla nişanlım polis, söylediklerine harfiyen katılıyorum okuyorum, net bir işim yok ama kpss ye gireceğim, bu konuda teşvikliyor beni. Özel harekatçıların izin durumunu bilmiyorum tabii ama memur sonuçta yıllık izin, mazeret izni alabilmesi gerekirdi. Nişanlımın bekar arkadaşlarından gördüğüm kadarıyla; "memur olsun, maaşı yüksek olsun, arabayı lüks alalım, yoksa da bekar gezip para ezelim" böyle hep düşünceleri :) Belki büyük şehirde olduğumuz için böyledir benim tanıdıklarım ama bana arkadaş buraya daha konu açacak gibi geldi :)Ya kusura bakmayin ama bu işin icinde bi iş var gibi geliyor bana.ayrica sözlunun özel harekatci olduguna pek inanasim gelmiyor.sonucta polisler gozu açık akilli insanlar.boyle düşüncesizce fevri kararlar verecegini hic sanmiyorum.bi de yanlis anlamayin ama adam ozel harekatci demissin gozu biraz yuksekte olur ne bilim onu etkilemen icin ya iyi bi meslegin olmasi lazim yada bayagi bi guzel olman lazim onun disindakiler istista tabii.
YAPMA CANIMM YAAA meslegı yaland egıl emın olYa kusura bakmayin ama bu işin icinde bi iş var gibi geliyor bana.ayrica sözlunun özel harekatci olduguna pek inanasim gelmiyor.sonucta polisler gozu açık akilli insanlar.boyle düşüncesizce fevri kararlar verecegini hic sanmiyorum.bi de yanlis anlamayin ama adam ozel harekatci demissin gozu biraz yuksekte olur ne bilim onu etkilemen icin ya iyi bi meslegin olmasi lazim yada bayagi bi guzel olman lazim onun disindakiler istista tabii.
Çok cesursun demeye geldim.YAPMA CANIMM YAAA meslegı yaland egıl emın oloakdarda degıl pazar gunu nısanımız var sızce tanıamdan etmeden mı gelı ngıdıyom kızz :))))
Bence o yalan soyluyor gibi canim meslegi konusunda.yalan soylemiyorsa bile ni is var isim icinde.ama umarim yanilirimYAPMA CANIMM YAAA meslegı yaland egıl emın oloakdarda degıl pazar gunu nısanımız var sızce tanıamdan etmeden mı gelı ngıdıyom kızz :))))
Yanii aynen oyle:) ben de cevremde gordugum gozlemledigim kadariyla boyleValla nişanlım polis, söylediklerine harfiyen katılıyorum okuyorum, net bir işim yok ama kpss ye gireceğim, bu konuda teşvikliyor beni. Özel harekatçıların izin durumunu bilmiyorum tabii ama memur sonuçta yıllık izin, mazeret izni alabilmesi gerekirdi. Nişanlımın bekar arkadaşlarından gördüğüm kadarıyla; "memur olsun, maaşı yüksek olsun, arabayı lüks alalım, yoksa da bekar gezip para ezelim" böyle hep düşünceleri :) Belki büyük şehirde olduğumuz için böyledir benim tanıdıklarım ama bana arkadaş buraya daha konu açacak gibi geldi :)
Maşallah diyelim o zaman canım.sagol canm ama tabıkı acele gıbı gorunuyor ama hersey emın olun tam yerınde ve dozunda ılerılıyor ayrıca tabıkı kımse cocugunu tanıamdıgı etmedıgı adama vermez annemde babamda cok ıyı arastırdılar suana akdr pısmanlı kduycagm bısey olmadı allah gosteremesın bana akrsı analtılmayacak derecede duyarlıve hassas
canım ben 24 yasındayım. unıversıte mezunu calısan bı bayanım.sozlumde polis ozel harekatcı o suan farklı yerde gorev yapıyor ve daha 8 yıl orda kalıcak.geelcektı kayınvalıdem adanada yasıyor yanı sozlum ve aılesı adanalı işleri guclerı orda allaha sukur elelrı ayakları tutuyor hızmetcı arasa sozlumun kardesı adanada evlı oncelıkle o gelınını kolesı yapardı yanı basında ama gelın dıyo kaynvalıdem daha bıgun bıle bana kaynanalık etmedı hep annem gıbıdır dıyo... sozlum artvınde gorev yapıyor evlenıcne artvınde oturcaz:/ ordan sonra ıc anadoluya tasıncaz. daha sonra sark gorevı var. anlayacagın hep uzak oalcagımz ıcın kolelık durumu olmaz. pempıs gelınlıkler falanmıen nefret ettıgımmm oyle gordugum kızlarıda bende senn gıbı elestırıyorum :))) işte ısntagramdan sonrada gorsutuk neysekı aynı fotolardan farkımız yok bırbırmızın. ya canı msojnucta ısntagram su chat syfalrındakı gıbı sahte nıcklerle sahte fotolarla kız dusurcegıı bıyer degılkı tum hesapalrınıda kontrol ettım bıde guzel kapattım artık bnmkını kullanıcaz dedm bmkıne gırıyo onn hesapalrını sıfresını degsııtırp oyle kaapttım. hanı guvenme dıyceksen de gecesını gunduzun ubana ayırıyor co kyogu ncalısyo zaten ıısı dolayısyla o yognlukta bıle herfırsatta bnmle ılgılenır. gercekten dusundgn gıbı degl aıelelr suan tansıtı herkes mutlu huzurlu herkes emın aılem cocuguda gordu zaten suan ıcın bır sorun yok. bak yorumalrımda cogu kısı bu skeılde evlenmıs. kımse arastırmadan ıyıce tanımadan evlılı kararı almaz herhalde dedıgn gıbı .gelı pgıtmıslıgı var yanıma ılk gorusmemeız cok uzu nsurdu ama gerısı 1 gunlu kızınlerınde gunubırlık ucak ıle gelıp gııdyor oda en fazla 3*4 saat gorsuebılıyoruz yeterlı olmuyor burda haklı olabılrsnz ama bız emınız artık ya
İçim şişti okurken. Evet benim bir arkadaşım evlendi internetten tanışıp. Zaten nişan olmuş daha neyi soruyorsun girmişsin o yola.kızlar selamlar ilk üyelgim ilk konum. sırf bu konu ıcın uye oldum ama telefondan uye olucna konu acamadım dudnen berı ugrasıyom 3-4 gundur sıteye uye olmayacalısyorum anca bugun bılgısyardan acıyorum. neyse sımdı ben ve erkek arkadasım ıkımızde güneyliyiz farklı akdenız sehırlerınde yasıyoruz. tabı o kendı memelektı dısında bıryerde gorev ypıyor. beni malum bi sosyal hesaptan eklemıstı. ordan tanıstık konustuk 1 ay kadr yazıstık daha snra telefona gectık ama bana nasıl deger verıyordu daha ılk konusmamızda gorsenız bana surekl ısenı cok begenıyorm resımlerını gorur gormez bu kızla evlenmelıyım dedım vs dedı. benmde fotolarım genelde aılemle falan oyle dısarı ahayatım yok ozel bı sırkette cagrı merkeezınde calısıyorum cok yogunum sadece pazr gnlerı tatlım ogunde evde takılırım o pols ozel harekatcı ama onnda co ksosyal hayatı yok genelde spor egıtım gorev bılmem ne huy ve yasantı olarak bırebır aynıyız. ıyıce kaynastık bız bunla sonra bu benı aılesıyle konusturdu telefondan tabı bız daha hıc yuzyuze gelmedık. sonra bende aıleme bahsettım bırı benı ıstıyor aılesını gonderıcek dıye ben aıleme bahsettıkten sonra cock aılesını yolladı hemen aıleelr tanıstı kaynastı gıttıler.kendısıde onlardan bırgun sonra geldı . kızlar gorevde olduguıcın sureklı ıznı yok 1 gun ızın alabılmıs onuda hemen yanıma atladı geldı evlenme teklıfı ettı yuzugu taktı . oakdar harıka bır ınsan kı cok sanslıyım co ksukrredıyorum allahıma boyle bırıyle tanıstıgım karsıma cıakrdıgı ıcın. abasdtlı namazlı bırde meslegınden dolayı belki bılr msınz pols ozel haraktcılar asırı ulkucudur ve dın ıman konusunda cok ahlak sahıbıler. aılesı kapalı genelde .ben acıgım ama cok absurd bı acıklıgım yok usturublu gıyerım genelde oda o yzuden kapanmamı falan hıc belırtmedı sen bılırsın rahatsız edıcı bı gıyımı nyok demsıtı. işte bu sekıldede 1 ay konustuk bı ay sonnda aıelsı ve aılem bıde ben bızı kendı memlektılerınden gelıp aldılar gerı kendı memlektlerıne goturduler nısan alsıverısıni orda yaptılar kendısı yıne gorevde oldugu ıcın o gelemdı bana ceyız alısverısı yaptı aılesı elbısemdı ceyız sandıgımdı falan elımı attıgımı aldılar sevgılm surekli taa gorev yerınden ıaılesını arayıp her ıstedıgnı alıyormusnz bakın ıcınde brıakmayın bırseyı ne isterse alın dıyo. sonra benı arıyor askm ıcıne sındımı hersey vs souyor. benm bıldıgım alyans alırken erkegınkını kız tarafı alır kıznkını erkek ama benmkı abalsın ıannesını tembıhlemıs sakın ona para doetmeyın onuda sız alın demıs ama zar zor ıkna ettım zaten altın ıstemıyor(haram oldugu ıcn) gumus ıstıyordu. dedık bız altın alalım sonra ıster saklarsın gumus takarsın ıster degıstırırsın falan dedık. tum alısverıısızı yaptık gerı bızı mmeleketımıze getırıp bıraktılar. çok ıyı bır aıelsı var sımdı bu cuma benı ıstemeye gelecekler .pazargunude buyuk nısanımız olacak ama herkes soruyor nerden tansıtınız???ınternetten demek ne bılım bıraz sakıcnalıymıs gıbı gelıyor hereks nerden buldunuz bırbırnızı vs dıyor sozlum benm memlkette unıverteıste okudu ama atanamayınca polis olmus oda onu belırtıyo genelde ben orda okumustum bı arkdas yıllar sonra aracı oldu faland ıyo ama ne blm ben bısey soylıyemıorum kısmettımmıs cıktı karsıma dıyorum. suan 4.ayımızdayız bu pazar nısan var korkuyorum sımdı ısteme ortamında nerdent anıstınz vs dıye sorarlar dıye off. tabı aılelerın bır kısmı onceden taa o burda okuyorken tanısmsılıgmz var sanıyor ama yakın oldukalrımada ınternetten tanıstık bıdefa grosutuk dıyorum tabı.. cook sevıyorum onu ben 24 o 31 yasında yasımz nasıl? ama herseyden ocne lutfen ınternetten tanısıp evlenen oldumu ınsanlara ne gıbı acıkalamlar yaptınız kızlar uzun uzun yazdım ama ılkve son konum olur muhtemelen isteyı sureklı takıp edıyordum. bosanan hanımlar ask acısı cekenler evlat sahıbı olamayanlar adınıza oakdr uzgunumkı allah yardımcınız olsun hepınızın. ınsallah herzamn en guzel karalrı alırsınız. bu arada sozlum nısan yaptıktan sonra afrıne gıtme ıhtımalı var lutfne kızlar su zamnalarda askerımzıden polisimzden dualarımızı eksık etmeyelım. sızlerı co ksevıyormm
Merhaba evlilik için çok hızlı bir karar alınmış . Bir defa yüz yüze geçmişsiniz sadece . Ne cesaret . İnsan burada kaç yıl birlikte oluyor da adamı doğru dürüst tanıyamıyor . Sizdeki iyi cesaret . Sonra ben de internette tanışmıştım tanışmaz olaydım bir yıl içinde evlendim herkese de internetten tanıştığımı söyledim . Evlendikten 6 ay sonra da boşanma davası açtım . Bir hata yaptım . İnternetten tanışma durumları saçmalıktan başka birşey değil . Evet ben de yaptım ama sonra kafama vurdum bir defa yaşadığım için neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum . Size diyeceğim şey , umarım mutlu olursunuz . Şimdiden mutluluklar diliyorum . Umarım düşündüğüm gibi olmaz .kızlar selamlar ilk üyelgim ilk konum. sırf bu konu ıcın uye oldum ama telefondan uye olucna konu acamadım dudnen berı ugrasıyom 3-4 gundur sıteye uye olmayacalısyorum anca bugun bılgısyardan acıyorum. neyse sımdı ben ve erkek arkadasım ıkımızde güneyliyiz farklı akdenız sehırlerınde yasıyoruz. tabı o kendı memelektı dısında bıryerde gorev ypıyor. beni malum bi sosyal hesaptan eklemıstı. ordan tanıstık konustuk 1 ay kadr yazıstık daha snra telefona gectık ama bana nasıl deger verıyordu daha ılk konusmamızda gorsenız bana surekl ısenı cok begenıyorm resımlerını gorur gormez bu kızla evlenmelıyım dedım vs dedı. benmde fotolarım genelde aılemle falan oyle dısarı ahayatım yok ozel bı sırkette cagrı merkeezınde calısıyorum cok yogunum sadece pazr gnlerı tatlım ogunde evde takılırım o pols ozel harekatcı ama onnda co ksosyal hayatı yok genelde spor egıtım gorev bılmem ne huy ve yasantı olarak bırebır aynıyız. ıyıce kaynastık bız bunla sonra bu benı aılesıyle konusturdu telefondan tabı bız daha hıc yuzyuze gelmedık. sonra bende aıleme bahsettım bırı benı ıstıyor aılesını gonderıcek dıye ben aıleme bahsettıkten sonra cock aılesını yolladı hemen aıleelr tanıstı kaynastı gıttıler.kendısıde onlardan bırgun sonra geldı . kızlar gorevde olduguıcın sureklı ıznı yok 1 gun ızın alabılmıs onuda hemen yanıma atladı geldı evlenme teklıfı ettı yuzugu taktı . oakdar harıka bır ınsan kı cok sanslıyım co ksukrredıyorum allahıma boyle bırıyle tanıstıgım karsıma cıakrdıgı ıcın. abasdtlı namazlı bırde meslegınden dolayı belki bılr msınz pols ozel haraktcılar asırı ulkucudur ve dın ıman konusunda cok ahlak sahıbıler. aılesı kapalı genelde .ben acıgım ama cok absurd bı acıklıgım yok usturublu gıyerım genelde oda o yzuden kapanmamı falan hıc belırtmedı sen bılırsın rahatsız edıcı bı gıyımı nyok demsıtı. işte bu sekıldede 1 ay konustuk bı ay sonnda aıelsı ve aılem bıde ben bızı kendı memlektılerınden gelıp aldılar gerı kendı memlektlerıne goturduler nısan alsıverısıni orda yaptılar kendısı yıne gorevde oldugu ıcın o gelemdı bana ceyız alısverısı yaptı aılesı elbısemdı ceyız sandıgımdı falan elımı attıgımı aldılar sevgılm surekli taa gorev yerınden ıaılesını arayıp her ıstedıgnı alıyormusnz bakın ıcınde brıakmayın bırseyı ne isterse alın dıyo. sonra benı arıyor askm ıcıne sındımı hersey vs souyor. benm bıldıgım alyans alırken erkegınkını kız tarafı alır kıznkını erkek ama benmkı abalsın ıannesını tembıhlemıs sakın ona para doetmeyın onuda sız alın demıs ama zar zor ıkna ettım zaten altın ıstemıyor(haram oldugu ıcn) gumus ıstıyordu. dedık bız altın alalım sonra ıster saklarsın gumus takarsın ıster degıstırırsın falan dedık. tum alısverıısızı yaptık gerı bızı mmeleketımıze getırıp bıraktılar. çok ıyı bır aıelsı var sımdı bu cuma benı ıstemeye gelecekler .pazargunude buyuk nısanımız olacak ama herkes soruyor nerden tansıtınız???ınternetten demek ne bılım bıraz sakıcnalıymıs gıbı gelıyor hereks nerden buldunuz bırbırnızı vs dıyor sozlum benm memlkette unıverteıste okudu ama atanamayınca polis olmus oda onu belırtıyo genelde ben orda okumustum bı arkdas yıllar sonra aracı oldu faland ıyo ama ne blm ben bısey soylıyemıorum kısmettımmıs cıktı karsıma dıyorum. suan 4.ayımızdayız bu pazar nısan var korkuyorum sımdı ısteme ortamında nerdent anıstınz vs dıye sorarlar dıye off. tabı aılelerın bır kısmı onceden taa o burda okuyorken tanısmsılıgmz var sanıyor ama yakın oldukalrımada ınternetten tanıstık bıdefa grosutuk dıyorum tabı.. cook sevıyorum onu ben 24 o 31 yasında yasımz nasıl? ama herseyden ocne lutfen ınternetten tanısıp evlenen oldumu ınsanlara ne gıbı acıkalamlar yaptınız kızlar uzun uzun yazdım ama ılkve son konum olur muhtemelen isteyı sureklı takıp edıyordum. bosanan hanımlar ask acısı cekenler evlat sahıbı olamayanlar adınıza oakdr uzgunumkı allah yardımcınız olsun hepınızın. ınsallah herzamn en guzel karalrı alırsınız. bu arada sozlum nısan yaptıktan sonra afrıne gıtme ıhtımalı var lutfne kızlar su zamnalarda askerımzıden polisimzden dualarımızı eksık etmeyelım. sızlerı co ksevıyormm
Yok canm pazar gnu nisanlaniyoz tabiki meslegi falana rtik iyice eminiz.keske goxu yuksekte olsa bana evlennce calismana gerek yok diyo ama ben yinede calisirim bosuna okumadim o kadr gerci duan ozeldeyim onn gorev yaptigi yerde yasamaya baslaynca birsure clismayabilirim is bulunca calisirm yime ya aslinda gercekten cok yerinde oluyor hersey ama ne benm.ne onun gorusmye cok vakti olmauyor o izin alinca ben m denk gelince gorusyoz bikac saatliine en son boyle karar aldikYa kusura bakmayin ama bu işin icinde bi iş var gibi geliyor bana.ayrica sözlunun özel harekatci olduguna pek inanasim gelmiyor.sonucta polisler gozu açık akilli insanlar.boyle düşüncesizce fevri kararlar verecegini hic sanmiyorum.bi de yanlis anlamayin ama adam ozel harekatci demissin gozu biraz yuksekte olur ne bilim onu etkilemen icin ya iyi bi meslegin olmasi lazim yada bayagi bi guzel olman lazim onun disindakiler istista tabii.
Sen onun polis kartina falan baktin mi bence bak.aklinda suphe kalmasin.belki sana polisim diye etkilemeye calisip kekliyo bilemezsinYok canm pazar gnu nisanlaniyoz tabiki meslegi falana rtik iyice eminiz.keske goxu yuksekte olsa bana evlennce calismana gerek yok diyo ama ben yinede calisirim bosuna okumadim o kadr gerci duan ozeldeyim onn gorev yaptigi yerde yasamaya baslaynca birsure clismayabilirim is bulunca calisirm yime ya aslinda gercekten cok yerinde oluyor hersey ama ne benm.ne onun gorusmye cok vakti olmauyor o izin alinca ben m denk gelince gorusyoz bikac saatliine en son boyle karar aldik
Uzuldum sizisizin icin yok tabi gorustuk ama kisa bi kac saatligine gorusmeler oldugu icin onlari belirtemedim . ilk gorusmemizde ailesyle gelecekti aielsi hep aradi geleim goruselm tanislim diye annem biraz guvenemedi sonra buyur ettik. Bu sefer benmkinin gorevi cikti malum durumlar. Ailesi geldi gitti onertesi gun geldi cicekle gelmisti bakti memnun kaldik ikimizde birbirimzden daha sonraki gun yine yanma geldi bu defa yuzuklee geldiMerhaba evlilik için çok hızlı bir karar alınmış . Bir defa yüz yüze geçmişsiniz sadece . Ne cesaret . İnsan burada kaç yıl birlikte oluyor da adamı doğru dürüst tanıyamıyor . Sizdeki iyi cesaret . Sonra ben de internette tanışmıştım tanışmaz olaydım bir yıl içinde evlendim herkese de internetten tanıştığımı söyledim . Evlendikten 6 ay sonra da boşanma davası açtım . Bir hata yaptım . İnternetten tanışma durumları saçmalıktan başka birşey değil . Evet ben de yaptım ama sonra kafama vurdum bir defa yaşadığım için neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum . Size diyeceğim şey , umarım mutlu olursunuz . Şimdiden mutluluklar diliyorum . Umarım düşündüğüm gibi olmaz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?