internet aşkıııı

Emredersiniz

Okuyorum evet herkesin mesajını ama sizinkiler biraz zorluyor, eksra çaba sarfediyorum.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

SAGOLUN KIZLAR INSALLAH HAYRLI OLUR

Ne ayıp kime ayıp onlar kim ?
Boşver ya aman
CO KTESEKKUREDERIM CNAIM :))

Valla nişanlım polis, söylediklerine harfiyen katılıyorum okuyorum, net bir işim yok ama kpss ye gireceğim, bu konuda teşvikliyor beni. Özel harekatçıların izin durumunu bilmiyorum tabii ama memur sonuçta yıllık izin, mazeret izni alabilmesi gerekirdi. Nişanlımın bekar arkadaşlarından gördüğüm kadarıyla; "memur olsun, maaşı yüksek olsun, arabayı lüks alalım, yoksa da bekar gezip para ezelim" böyle hep düşünceleri :) Belki büyük şehirde olduğumuz için böyledir benim tanıdıklarım ama bana arkadaş buraya daha konu açacak gibi geldi :)

YAPMA CANIMM YAAA meslegı yaland egıl emın ol oakdarda degıl pazar gunu nısanımız var sızce tanıamdan etmeden mı gelı ngıdıyom kızz :))))

gay dir belki. paravan evlilik peşindedir.
hangi aklı başında insan hiç görmediği oturup iki hoşbeş etmediği halini tavrını oturmasını kalkmasını bilmediği bir kızın evine anne babasını gönderir ki..

Yanii aynen oyle:) ben de cevremde gordugum gozlemledigim kadariyla boyle

Bunda utanacak bir şey yok.
Biz de eşimle sözlükten yani internetten tanıştık ve bunun gizlenmesi gereken bir şey olduğunu bile hiç düşünmemiştim.
Herkese de söyleriz.
Hatta en yakın arkadaşımla da 10 sene önce bu site sayesinde tanıştık gururla söyleriz.
Ama 4 ayda evlilik biraz acele değil mi?

Maşallah diyelim o zaman canım.
Darısı başımıza diyede ekleyelim :)

Hiç yakinlastiniz mi ya da sevistiniz mi
Adam sanki paravan evlilik yapıyor gibi geldi bana
Sevismediyseniz nisandan önce bi test surusu yapın da emin olun bari

Zaten dinlemeyecegini biliyordum. Daha 4 aydir dogru düzgün tanimadigin bir insan ile evlilik karari almak cidden saglikli degil. Elbette eminsin, 4 ayda ve sadece telefon ile insan ne görebilir ki? Elbette elti adayin birsey demez bu arada. Niye kendisini kötü pozisyona düsürsün?

Bir normal, saglikli bir erkek gidip daha görmedigi bir kiz ile evlenmez. Bu isin icinde bir is var. En basit sana ulasilamiyor diye kv'de ne alaka? Niye korkuyor oglunu birakacan diye eger oglu öyle harika mükemmel ise? Ona ne sana ulasilamamasi?

Yani niye sadece flört dönemi olmasin? Aile baskisindan uzak hic degilse 1-2 yil flört olup ve ondan sonra söz nisan olsa? Daha 4 aydir cogunlugu telefonda görüstügün kisi ile kac saat uzak olan yere tasinmak istiyorsun. Daha tanimadigin insanlar icin bu kadar emin olma. Bu denli herseye atlayan kv'dende iyi seyler bekleme canim.

Son düzenleme:
Ya ben bir olay var sandım..

Biri ile internetten tanıştım.. Ailelerimiz de tanıştı, nişanımız var.. Herşey mükemmel.. Tek bir çekinmem var, nerede tanıştınız diyenlere ne diyeceğim?

Hepsi bu.. Ne kadar uzatıyoruz.. Üstelik noktalı harf yok, boşluklar kelimeler arasında değil.. Yardımcı olmak için o kadar çabaladım, direndim okudum.. Sorunu görünce şaşırdım kaldım..

Bir arkadaş tanıştırdı dersiniz..

İçim şişti okurken. Evet benim bir arkadaşım evlendi internetten tanışıp. Zaten nişan olmuş daha neyi soruyorsun girmişsin o yola.

Merhaba evlilik için çok hızlı bir karar alınmış . Bir defa yüz yüze geçmişsiniz sadece . Ne cesaret . İnsan burada kaç yıl birlikte oluyor da adamı doğru dürüst tanıyamıyor . Sizdeki iyi cesaret . Sonra ben de internette tanışmıştım tanışmaz olaydım bir yıl içinde evlendim herkese de internetten tanıştığımı söyledim . Evlendikten 6 ay sonra da boşanma davası açtım . Bir hata yaptım . İnternetten tanışma durumları saçmalıktan başka birşey değil . Evet ben de yaptım ama sonra kafama vurdum bir defa yaşadığım için neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum . Size diyeceğim şey , umarım mutlu olursunuz . Şimdiden mutluluklar diliyorum . Umarım düşündüğüm gibi olmaz .

Yok canm pazar gnu nisanlaniyoz tabiki meslegi falana rtik iyice eminiz.keske goxu yuksekte olsa bana evlennce calismana gerek yok diyo ama ben yinede calisirim bosuna okumadim o kadr gerci duan ozeldeyim onn gorev yaptigi yerde yasamaya baslaynca birsure clismayabilirim is bulunca calisirm yime ya aslinda gercekten cok yerinde oluyor hersey ama ne benm.ne onun gorusmye cok vakti olmauyor o izin alinca ben m denk gelince gorusyoz bikac saatliine en son boyle karar aldik

Sen onun polis kartina falan baktin mi bence bak.aklinda suphe kalmasin.belki sana polisim diye etkilemeye calisip kekliyo bilemezsin

Yazacaklarım yazılmış..

Ben sadece "maşallah" demeye geldim :)

Uzuldum sizisizin icin yok tabi gorustuk ama kisa bi kac saatligine gorusmeler oldugu icin onlari belirtemedim . ilk gorusmemizde ailesyle gelecekti aielsi hep aradi geleim goruselm tanislim diye annem biraz guvenemedi sonra buyur ettik. Bu sefer benmkinin gorevi cikti malum durumlar. Ailesi geldi gitti onertesi gun geldi cicekle gelmisti bakti memnun kaldik ikimizde birbirimzden daha sonraki gun yine yanma geldi bu defa yuzuklee geldi
Evlilik teklif etti ailesi gelemden iki uc aylik bi konusmamis var. Tekliften snra zatn yuzugu tsktim bikac ayda boyle konstuk simdi isteyecekler pazarda nisan var. Gece abla cok uzerime dusuyor yedi yirmi dort bana yaza rarar arafa geliyor ama dedigim gibi izinlerimiz hic uyusnuyor zar zor co bi gunluk izni varsa ben sirketten izin alamiyorum diye yalan soyleyip iki uc saatligine gorusuyoruz geri donuoruz. Bunlar pek horusme sayilir ama hani insalar nette yuzunu gormedigin demesi yanlis gorusyoruz belkide tanisma suremiz cokcazdir ama cokcsukur daha bi yanlisini gormedim ne bir kiz icin ne bir baska mebzu icin asla kavga etmisligim yokm birbirmizn guveninibsarsacak hicbirseyimz yok anlayacahin. ailelerde cok iyi anlasioe kulturlerimiz olsun vs herseyomz cok uyumlu insalalh dediginz gibi pisman olmam hayirlisi olur teskkr edrm dusuncelerin icin . peki suan eski esinizesinizle hic iletisiminz varmi suan falan taamen bitti yolar ayrildimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…