- 23 Ocak 2018
- 454
- 565
- 18
- Konu Sahibi Attonatofoli
-
Bizde eşimle internetten tanışıp evlendik şuan 9 senelik evliyiz canım Allah bozmasın 8 yaşındada 1 oğlum var çok şükür ben kim sorarsa direk söyledim internetten tanıştık die yani nie yalan söyleyim ki millete sizde çok mutlu olursunuz insallah canımkızlar selamlar ilk üyelgim ilk konum. sırf bu konu ıcın uye oldum ama telefondan uye olucna konu acamadım dudnen berı ugrasıyom 3-4 gundur sıteye uye olmayacalısyorum anca bugun bılgısyardan acıyorum. neyse sımdı ben ve erkek arkadasım ıkımızde güneyliyiz farklı akdenız sehırlerınde yasıyoruz. tabı o kendı memelektı dısında bıryerde gorev ypıyor. beni malum bi sosyal hesaptan eklemıstı. ordan tanıstık konustuk 1 ay kadr yazıstık daha snra telefona gectık ama bana nasıl deger verıyordu daha ılk konusmamızda gorsenız bana surekl ısenı cok begenıyorm resımlerını gorur gormez bu kızla evlenmelıyım dedım vs dedı. benmde fotolarım genelde aılemle falan oyle dısarı ahayatım yok ozel bı sırkette cagrı merkeezınde calısıyorum cok yogunum sadece pazr gnlerı tatlım ogunde evde takılırım o pols ozel harekatcı ama onnda co ksosyal hayatı yok genelde spor egıtım gorev bılmem ne huy ve yasantı olarak bırebır aynıyız. ıyıce kaynastık bız bunla sonra bu benı aılesıyle konusturdu telefondan tabı bız daha hıc yuzyuze gelmedık. sonra bende aıleme bahsettım bırı benı ıstıyor aılesını gonderıcek dıye ben aıleme bahsettıkten sonra cock aılesını yolladı hemen aıleelr tanıstı kaynastı gıttıler.kendısıde onlardan bırgun sonra geldı . kızlar gorevde olduguıcın sureklı ıznı yok 1 gun ızın alabılmıs onuda hemen yanıma atladı geldı evlenme teklıfı ettı yuzugu taktı . oakdar harıka bır ınsan kı cok sanslıyım co ksukrredıyorum allahıma boyle bırıyle tanıstıgım karsıma cıakrdıgı ıcın. abasdtlı namazlı bırde meslegınden dolayı belki bılr msınz pols ozel haraktcılar asırı ulkucudur ve dın ıman konusunda cok ahlak sahıbıler. aılesı kapalı genelde .ben acıgım ama cok absurd bı acıklıgım yok usturublu gıyerım genelde oda o yzuden kapanmamı falan hıc belırtmedı sen bılırsın rahatsız edıcı bı gıyımı nyok demsıtı. işte bu sekıldede 1 ay konustuk bı ay sonnda aıelsı ve aılem bıde ben bızı kendı memlektılerınden gelıp aldılar gerı kendı memlektlerıne goturduler nısan alsıverısıni orda yaptılar kendısı yıne gorevde oldugu ıcın o gelemdı bana ceyız alısverısı yaptı aılesı elbısemdı ceyız sandıgımdı falan elımı attıgımı aldılar sevgılm surekli taa gorev yerınden ıaılesını arayıp her ıstedıgnı alıyormusnz bakın ıcınde brıakmayın bırseyı ne isterse alın dıyo. sonra benı arıyor askm ıcıne sındımı hersey vs souyor. benm bıldıgım alyans alırken erkegınkını kız tarafı alır kıznkını erkek ama benmkı abalsın ıannesını tembıhlemıs sakın ona para doetmeyın onuda sız alın demıs ama zar zor ıkna ettım zaten altın ıstemıyor(haram oldugu ıcn) gumus ıstıyordu. dedık bız altın alalım sonra ıster saklarsın gumus takarsın ıster degıstırırsın falan dedık. tum alısverıısızı yaptık gerı bızı mmeleketımıze getırıp bıraktılar. çok ıyı bır aıelsı var sımdı bu cuma benı ıstemeye gelecekler .pazargunude buyuk nısanımız olacak ama herkes soruyor nerden tansıtınız???ınternetten demek ne bılım bıraz sakıcnalıymıs gıbı gelıyor hereks nerden buldunuz bırbırnızı vs dıyor sozlum benm memlkette unıverteıste okudu ama atanamayınca polis olmus oda onu belırtıyo genelde ben orda okumustum bı arkdas yıllar sonra aracı oldu faland ıyo ama ne blm ben bısey soylıyemıorum kısmettımmıs cıktı karsıma dıyorum. suan 4.ayımızdayız bu pazar nısan var korkuyorum sımdı ısteme ortamında nerdent anıstınz vs dıye sorarlar dıye off. tabı aılelerın bır kısmı onceden taa o burda okuyorken tanısmsılıgmz var sanıyor ama yakın oldukalrımada ınternetten tanıstık bıdefa grosutuk dıyorum tabı.. cook sevıyorum onu ben 24 o 31 yasında yasımz nasıl? ama herseyden ocne lutfen ınternetten tanısıp evlenen oldumu ınsanlara ne gıbı acıkalamlar yaptınız kızlar uzun uzun yazdım ama ılkve son konum olur muhtemelen isteyı sureklı takıp edıyordum. bosanan hanımlar ask acısı cekenler evlat sahıbı olamayanlar adınıza oakdr uzgunumkı allah yardımcınız olsun hepınızın. ınsallah herzamn en guzel karalrı alırsınız. bu arada sozlum nısan yaptıktan sonra afrıne gıtme ıhtımalı var lutfne kızlar su zamnalarda askerımzıden polisimzden dualarımızı eksık etmeyelım. sızlerı co ksevıyormm
bikere görüşmeniz sizin için ilerde sakınca oluşturabilir. yaşınız iyi iyice araştırdınız mı hemen evlilik riskli tabiki ama nişanlılıgınzdada tanışabilirsiniz biraz uzun tutarsınız olur biter. aile ortamında tanıştık dersiniz. iyi günler dilerim.sormayın ya anlamıyorum ıntenetten tanıstık demek cok mu sakıncalı cok m uayıp bır durum kı. hadı belkı yalancıdır kendını baska tanıyordur aslında oyle degıldır ama cocukla gorustuk valla elı yuzu duzgun ısınde gucunde mıss gıbı aılelerlde tansıtı bır sorun yok hala soruyolar . yemınle babam hıc sormadı nerden buldun dıye bı aıle var benı gormek ıstıyolar vs dedım gelsınler tanısalım dedı dırekt. mıllet babamdan cok soruyor bende kızarıp bozarıyorum
Ay allahııııım maşallah!!!! Ben 5 senede evledim sen 4 ayda 1 kere gördüğün adamla evleniyosun. Valla mışlar mişler ile işler yürümüyo. Özel harekat diye hepsi aynı olmuyo. Aynı evin içine girince 5 yıllık sevgilin bile değişiyoken sen nasıl korkmuyosun şaşırdım doğrusu... Allah mesut etsin ama iyi bi örnek değilsin. Umarım senden cesaret alarak genç kızlarımız kalkışmazlar böyle bişeye.
Bu ben miyim yoksaBIRAK INTENRETI MALUM SITENIN OKEY OYUNUNDAI TANIŞIP EVLENDILER LİSE ARKADAŞIM.ŞİMDİ ÇOCUKLARI VAR MUTLULAR BAYA. SOYLE NE OLACAK SANKI
Bizde eşimle ilk görüşte aşık olduk. Ama görücü usülünde bile en azından görüşür çift defalarca. Bunda hiç öyle değil. Ayrıca Allah aşkına telefondan internetten nasıl ne kadar tanıyabilir? Evlenince huy değişiyo elbette ama görüştüğümde en azından bi bilgi sahibi oluyosun bi öngörün oluyo. Hiçmi haber izlemiyosunuz okumuyosunuz? Kaç tane genç kız internetten tanıştığı adamlar tarafından tacize tecavüze şantaja uğruyo. Konu sahibine iyisi denk gelmiş ama herkese aynısı geleceğinin garantisini verebiliyomusunuz? Umarım mutlu olur.bende 4 ay içinde yüzük taktım ki bunun sadece 1 ayında görüşmeye başlamıştık 6 yıllık evliyim birbirimizi evlilik sürecinde tanıdık çok şükür bir sıkıntımız yok.. neden kötü örnek olsun ki bazen işte bu dediğin kişi bir anda çıkıyor karşına.. etrafımda çok kişi vardı uzun yıllar görüşüp düğün arefesinde ayrılan hatta düğüne 3 hafta kala ayrıldı bir tanıdığım.. bide aynı eve geçince dediğin gibi herşey değişebiliyor uzun yıllar beraber olsan da onu aynı eve geçmeden tam manasıyla tanıyamıyorsun sonuçta..
Konu sahibi sana mutluluklar diliyorum.. Dilerim hepte mutlu olursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?