internet aşkıııı

1 kere yüz yüze görüşmek mi? Bu olay görücü usulunu de aşmış. Allah pişman etmesin. Umarim sakladıkları bişey olduğu için bu kadar acele etmiyorlardır.

aynen ama gorsutuk bız aılesıyle gormeyede gelecektı gorevı cıknca oda ertesı gun ataldı geldı bız ocneden 2-3 ayakdr knstuk sonra aıelsıyle gelemeynce tek geldı gorustuk memnun kaldık 2 ay kadr ksnup ısı dahada cıdıdye bındrıdık sımdı nısanlanıyoruz yanı. allah pısman ettırmesın ama bana akrsı cok hassas daha bı yanlısını hatasın ıgormedım daha

yaşlar kaç?

1 kere yüz yüze görüşmek mi? Bu olay görücü usulunu de aşmış. Allah pişman etmesin. Umarim sakladıkları bişey olduğu için bu kadar acele etmiyorlardır.
yok oyle bısey hayatım onu konuyu acarken yazdım altındakıyorumları okursan ne durumda oldgumuzu analrsın. en uzun gorusmemızı yzdım orda. dıgerlerı en fazla 3-4 satlık odlgu ıcın onları belırtmedm zatn

Söylemeden geçseydim çatlardım kusura bakmayın
Görücü usulü olması için 2 aileyi tanıyan ortak tanış, yoksa da 2 aile birbirini tanıyor olmalıydı. Arkadaşlar senin yazdığına göre yorum yapmışlar, sen yazmasan nereden bilip konuşalım değil mi ama? :) Mutluluklar dileyip gidiyorum:)

Çok uzun önceki yorumlara istinaden konunuz internetten tanıştık elalem ne der gibi bişi sanıyorum.
Boş ver arkadaşım millete ne sorana sanane diyin diyemiyorsanız kursta tanıştık dersiniz

Hakaretlerinizi cahilliğinize veriyorum.

bence çok garip ya. yine de ne diyelim allah bahtını açık etsin.
sagol cok tesekkur ederımm
Çok uzun önceki yorumlara istinaden konunuz internetten tanıştık elalem ne der gibi bişi sanıyorum.
Boş ver arkadaşım millete ne sorana sanane diyin diyemiyorsanız kursta tanıştık dersiniz
tesekkru derm bn sadece ınanın netten co kgorucu gıbı bır durum oldu bızımkıde ama mıllet meraklı ınternet ayıpmıs gıbı nerden tanstın vs kızarıyorum bnde

Buralari okumuşsun. Görmüşsündür o zaman bu erkekler kaynanalar vs kendini ne güzel saklıyor. Bu kadar kısa sürede saklaması çok daha basittir sanırım. Bu kadar hızlı olması garip geldi ama hayat bu. Öyle kesin yargılara varmak lazım.. sen yine de dikkatli ol. Şeytan ayrıntıda gizlidir kaçırma mesajları.sorablara da ortak arkadaş tanıştır diyin bence. Hatta ilk selamdan başlayıp günümüze kadar anlatabilirsiniz..belki korkudan bir daha sormazlar:))

sagol cok tesekkur ederımm
tesekkru derm bn sadece ınanın netten co kgorucu gıbı bır durum oldu bızımkıde ama mıllet meraklı ınternet ayıpmıs gıbı nerden tanstın vs kızarıyorum bnde
Ne ayıp kime ayıp onlar kim ?
Boşver ya aman

Bazen cidden inanamıyorum kızlar allah aşkına aklınızı basınıza alın 34 yasında 7 yıllık evlilikten sesleniyorum buralar cayır çimen gül bahcesi değil bilin.... hayatınız tadın cıkarın ..

Ya kusura bakmayin ama bu işin icinde bi iş var gibi geliyor bana.ayrica sözlunun özel harekatci olduguna pek inanasim gelmiyor.sonucta polisler gozu açık akilli insanlar.boyle düşüncesizce fevri kararlar verecegini hic sanmiyorum.bi de yanlis anlamayin ama adam ozel harekatci demissin gozu biraz yuksekte olur ne bilim onu etkilemen icin ya iyi bi meslegin olmasi lazim yada bayagi bi guzel olman lazim onun disindakiler istista tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…