internet aşkıııı

Yok mümkünatı yok okuyamadım

Şunu demek için geldim ' Eşimle internette tanıştık 6 yıllık evliyiz '
3 yıl sevgililik dönemimiz oldu .
maslalah allah bozmasınn ama bızım sevgılık donemımız 3-4 aylık bi surec ıste.

canım yanıma gelıyor zaten her fırsatta mesela bunalrda 1 gun nobet ertesı gun yatıs dıger gun tekrar sbah ıse gıdıyor. o yatıs olan yarım gunluk surede yanıma gelıyor tabı her zman degıl 5-6 kez geldı ama oakdr kısa gorustuk kı ucakla gunu bırlık sız anlayın ıste bırde her sıtedgmzde gorusemıyoruz cunku onun ızınlı oldgu gunler bn calsııyroum bnm ıznlı oldgum gunler (pazar) o calısabılıyor denk geldıkce gelıyo yanma. ama ılk 2 ay kosntuktan sonra ılk kez gorustuk daha kendısı gelmeden aılesını yolladı ertesı gun kendısı geldı yuzugun ucıcgenı almıs evlılı kteklıfı ettı yanı oakdr kosntuk tıpınıdede ınan hıcbır rahatsızlık yok (olsa polıs olamazdı) hersyımle ılgılenıyor. emınız artık buraya akdarda gelmısız nısan alısverısıde yapıldı .daha sonra ıste 3-4 saatlıgıne gldıgı oldu bırde kameradan vs . sadece merak ettım ınternetten tanısmak sakıncalı bı durummu evlenenler nasıl evlenıyor soncuta..

5-6 kere görüşmeyle yapılan evlilikler ne kadar doğru acaba..
İnsanlar yıllarca flört ediyorlar evleniyorlar,tanıdım diyorlar sonuç boşanma oluyor..

Senin bu kayin aile ile basin cok agriyacak. Belli ki gencsin ve toysun. Yasin en fazla 20'dir ve hayalin pembik gelin olmak. Ancak bu hayal bir 20 yasindaki genc kiz icin dogru degil. Zaten gercekler, hayat cok farklidir.

Bu denli hayatina müdahale olan bir kv'de, evliligini zindan eder. Cocuk zaten polis, cogu zaman yoktur. Sendende annesine bakmasini ister. Ses cikartirsan iste o zaman gör senligi.

Evlilik öyle "ay kocisim,ile mic mic olim, öpmek koklamak yemek yapmak" bir kurum degil.o instagram fotolarina bakma. Hepsi yalan dolan zaten. Ve birbirini sadece 1 defa görmek ile asla evlilige hazir olunmaz.

Dedigim gibi, bana sorarsan kv'denin hizmetci olmasina gidiyorsun. Elbette kv'de seviniyor. Surda bir iki ceyiz ile sevinecek genc, toy bir kiz var karsisinda. Istedigi gibi sekil verebilecek bir kiz.

Ailen nasil onay verdi ona sasiriyorum. Hayatimda görmedigim cocuk ile evlenmek istesem, annem önce bir kahkaha atip sonra "sen ciddimisin? Cildirdinmi yavrum" derdi heralde.

Anti Depresan ın konusu bu.Onunki de internet aşkı ve evliler şuan.

Ayrıca nasıl tanımadan,1 kere görmeyle karar veriyorsun diyenlere ithafen;tanıyıp,görüp,yıllarca beraber yaşayıp evlenenlerinde üzücü konularını okuyoruz burda.

Herşey kader kısmet.

Çok mutlu olun inşallah

Edit;Nolur kelimeleri düzgün ve tam yazın okuyup anlamak için yırtındım resmen

Insallah,4 ayda evlilik kararı aldığınız bu ilişki için 4 sene sonra,eşim beni dövüyor evden çıkarmıyor diye başlık açmazsınız .

yok cnm sakın bırı bana gore co kskaın hemde ama bende genelde sakın ve uyumlu bırıyım. daha ufak tartısmalar oluyor ama ne bılm sosyal medyadan benı ekleyenelr oluyor onları soruyo falan . allah esırgesın ınsalalh oyle canavara donusmez. suan sozluyuz pazar gunu hem 5. ayımız olcak hem nısanımız. dugun daha allah kerım. hemen degıl. ama bırde ben mesela kıme sorsam 5 ay tanısma ıcın gayet ıdeal bır zaman dıyolar. bnem 3 yıllı kılıskıdme oldu son ubıyere varmadı yanı erıdım hastalklı gıbı dolastım etrafta. 1 yıl ardan snra yenı bır ılıskı ve oakdr huzurluym kı anlatamamıyorum ıste

Eşimle 12 yıl önce internette tanıştık hemde memleketi farklı okuduğumuz yerlerde farklı ama onun okuduğu yerde benim halamlar var biz eşimin ailesine filan kuzenim aracılıyla tanıştık dedik
hmm sevglmde unıversıteyı benm memelektte okumus 4 yıl ama ıste o arkada aracıglya tanıstık dıyo bende oyle dıyorumda mıllet meraklı

internetten tanıştık deyin. arkadaş vesile oldu deyin ama sanki olayın en basit ksımı o gibi. yani ne bu acele araştırmak, soruşturmak lazım gibi. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

canım ben 24 yasındayım. unıversıte mezunu calısan bı bayanım.sozlumde polis ozel harekatcı o suan farklı yerde gorev yapıyor ve daha 8 yıl orda kalıcak.geelcektı kayınvalıdem adanada yasıyor yanı sozlum ve aılesı adanalı işleri guclerı orda allaha sukur elelrı ayakları tutuyor hızmetcı arasa sozlumun kardesı adanada evlı oncelıkle o gelınını kolesı yapardı yanı basında ama gelın dıyo kaynvalıdem daha bıgun bıle bana kaynanalık etmedı hep annem gıbıdır dıyo... sozlum artvınde gorev yapıyor evlenıcne artvınde oturcaz:/ ordan sonra ıc anadoluya tasıncaz. daha sonra sark gorevı var. anlayacagın hep uzak oalcagımz ıcın kolelık durumu olmaz. pempıs gelınlıkler falanmı en nefret ettıgımmm oyle gordugum kızlarıda bende senn gıbı elestırıyorum :))) işte ısntagramdan sonrada gorsutuk neysekı aynı fotolardan farkımız yok bırbırmızın. ya canı msojnucta ısntagram su chat syfalrındakı gıbı sahte nıcklerle sahte fotolarla kız dusurcegıı bıyer degılkı tum hesapalrınıda kontrol ettım bıde guzel kapattım artık bnmkını kullanıcaz dedm bmkıne gırıyo onn hesapalrını sıfresını degsııtırp oyle kaapttım. hanı guvenme dıyceksen de gecesını gunduzun ubana ayırıyor co kyogu ncalısyo zaten ıısı dolayısyla o yognlukta bıle herfırsatta bnmle ılgılenır. gercekten dusundgn gıbı degl aıelelr suan tansıtı herkes mutlu huzurlu herkes emın aılem cocuguda gordu zaten suan ıcın bır sorun yok. bak yorumalrımda cogu kısı bu skeılde evlenmıs. kımse arastırmadan ıyıce tanımadan evlılı kararı almaz herhalde dedıgn gıbı .gelı pgıtmıslıgı var yanıma ılk gorusmemeız cok uzu nsurdu ama gerısı 1 gunlu kızınlerınde gunubırlık ucak ıle gelıp gııdyor oda en fazla 3*4 saat gorsuebılıyoruz yeterlı olmuyor burda haklı olabılrsnz ama bız emınız artık ya

internetten tanıştık deyin. arkadaş vesile oldu deyin ama sanki olayın en basit ksımı o gibi. yani ne bu acele araştırmak, soruşturmak lazım gibi. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
sagol canm ama tabıkı acele gıbı gorunuyor ama hersey emın olun tam yerınde ve dozunda ılerılıyor ayrıca tabıkı kımse cocugunu tanıamdıgı etmedıgı adama vermez annemde babamda cok ıyı arastırdılar suana akdr pısmanlı kduycagm bısey olmadı allah gosteremesın bana akrsı analtılmayacak derecede duyarlıve hassas

Icimden nasip bu isler demek geliyor da 4 ay ve 1 kere gorusme.Neden acele ediyorsunuz ki?
Biraz tanisaniz internetten tanisip mutlu olanlar var tabide.Allah mutlu etsin ne diyelim
peki daha bir iki kere görüştüğün biriyle nasıl evlenemeyi göze alıyosun?
hani 50 yaşına geldin de dünyada erkek mi kalmadı?
Adamla daha yüzyüze tanışmamış huy ve yaşam tarzı olarak birebirlermiş.

Bir insanı aynı evde yaşamadan tanıyamazsın. Sen daha görmemişsin bile.
bn daha hıc gormedıgımı yuzyuze bıle tanısmadığımı nerde belırtmısım? :/ pazar gunu nısanımız var. 4-5 aydır tansııyrouz yuzyzue geldıgımızı tasntıgmızıda yorumalrdakı cevaplarımı okursan gorebılrısın kı yuzyzue gelmemıs olsaydım tabıkı evlılık dusunmezdım. sadce ınternet uzerınden tanısanlar etraf nıye bu durumu sakıcnalı bıseymıs gıbı goruyor dıye soruyrm. okuyupta yorum yapsaydın keske ona gore cevap vereyım bnde bdahakıne

Gelin Evi programına çıkan kadınlar gayet rahat internette tanıştık diyorlar :)
Siz de söyleyin :)
Çok absürt değil artık .
Utanırım diyorsanız da , arkadaş vesile oldu deyin :)
Mutluluklar

Ailene asla yalan soleme gerisi onemli deil

Belki ciddi psikolojik sorunları var nereden bileceksiniz? Belki ailesi de aman baş göz edelim de düzelir diye mal bulmuş mağrubi gibi evlilik işine atlıyor.
kimden bahsedıyorsunuz? tum aklınızlamı soruyorsunuz :/ bence sızın psıkoljınz sorunl usuan analdıgm kadarıyla kucuktum bılegımın kenarında oyun oynarken yaralandıgım yara ızı vardıye benı eledıler polslte. psıkolojık sorunu olanımı alıcaklar gerekten? yok cnm emınım oyle bır durum yok kalbın okadar pis ve igrenc ki birdaha kı yorumalrına cevap veremıcem. tesekkur ederım yınede yorum yaptıgn ıcın.

e düşünmüşsünüz işte daha çocukla tanışmadan aileler tanışmış.

Gelin Evi programına çıkan kadınlar gayet rahat internette tanıştık diyorlar :)
Siz de söyleyin :)
Çok absürt değil artık .
Utanırım diyorsanız da , arkadaş vesile oldu deyin :)
Mutluluklar
cok tesekkur ederım canım bız yıende arkadas aracı oldu dıyoruz soncta unıverttıesyı benm memelektte okudu oraya baglıyoruz ama merakl ıbu mıllet

e düşünmüşsünüz işte daha çocukla tanışmadan aileler tanışmış.
hayatım cocu kgorevdeydı aıelsıde benı ve aılemı hergun rıyor du bız gelıp gorelım bı dıye tanısalım dıye aılemde buyrun gleın dedı ertesı gunde cocuk heemngeldı zaten . ve daha snra ıste fırsat buldukca ıızınler denk geldıkce gorusebıldık

Ortak bir arkadaşımız var dersin nolcak. Ayrıca bu kadar hızlı bir şekilde evlenmeye karar vermenizde ayrı bir olay yani. Umarım hayırlısı olur sizin için. Mutluluklar dilerim:)

işte tamam görmeden etmeden aileler tanışmış. dünyanın en mantıksız olayı. tamam belki mükemmel bi evliliğiniz olacak... bize bişey kabul ettirmek zorunda değilsin.

yok ogl u bana cok duskun cunku aılesıde bızım bırlıkte olmamızı cok ısstıyor daha ocen bır ılsıkısı olmus ama o kzıdan cok dıllerı yanmmıs brde cok yakın memeleketler bırbırne e memlekt oalrkta yakın gorduklerı ıcın burdan kız bulmusuz kacırmayalım dıyolar herlade. ya aıelsıne uzak oturcaz zaten evlennce az ocne kaynvalıden kole bulmus dıye sevınıyor dıye yorum yaapn sızmıydınz hatırlamıyorum ama oyle bır durum olma ımkanı yok zaten yanıbasında baska bır gelını var kole arasa onu kullanır ben evlenıp artvınde gıdıp oturcam kaynvalıdeye cok uzak yanı. ınsanlar cocukalrınn mutlulugnu ıstıyor nıye korkmasnlarkı ayrılmamızdan huzurluyuz suan guzel bısey yazsanızda bende sıze karsı saygımı bozmasaydım.

Astigmatı olan biri olarak gözlüğümle zor okudum, keşke paragraf açıp kısaltmadan yazsaydınız..
Her neyse öncelikle mutluluklar dilerim.
Tam anlayamadım ne zamandır tanışıyorsunuz ama biraz acele olmuş sanırım, tavsiyem şimdiden kimse için "çok iyi" dememeniz, yine de bir mesafeniz olsun. Bu konuda dili yanmış biri olarak söylüyorum.
Bende nişanlımla internet üzerinden tanıştım, benim okuduğum semtte yaşıyor kendisi.
Kendisi polis, karakola işim düşmüştü orada görmüştüm daha sonra da birkaç yerde karşılaştık öyle diyip geçmiştim. Detaylı bir yalan düşünmenize gerek yok ortak arkadaş vesilesiyle diyip geçebilirsiniz.

Ortak bir arkadaşımız var dersin nolcak. Ayrıca bu kadar hızlı bir şekilde evlenmeye karar vermenizde ayrı bir olay yani. Umarım hayırlısı olur sizin için. Mutluluklar dilerim:)
tesekkure derım ama ltufen yorumları okuyun once yaa.. yıne de sagol guzel dıelklerın ıcn

işte tamam görmeden etmeden aileler tanışmış. dünyanın en mantıksız olayı. tamam belki mükemmel bi evliliğiniz olacak... bize bişey kabul ettirmek zorunda değilsin.
canm o gorevı yuzudnen gelemedı ya bızmkıde bır nevı gorucu usulu syaılmazmı kı? netten 3 ay kadar konustuk daha sora ıelsıyle bırlıkte gelecektı sureklı gormeye gelelım tanısalım dıye aradılar annemde en son buyrun gelın dedı cocugunda gorevı cıktı gelemedı yan ıaılesyle gelecektı gelemedı. aıelsı geldı adanadan. ertesı gudne cocuk atladı geldı daha snra yıne 2 ay kdr kosntuk ızınler denk geldıkcede geldı gıttı aama hep kısa surelıgıne sımdıde ısteme flan olcak ıste. ılla yıllarca sundurmemızmı gerek bır ılıskıyı.. bıseyı sıze kabullenımeye calısmıyorum sen mantıksız mantıksız dedıkce bende acıklama yapmak zorunda kalıyorum.. anasamadık kı bı senlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…