- 5 Mart 2018
- 239
- 111
- 18
- Konu Sahibi Attonatofoli
-
maslalah allah bozmasınn ama bızım sevgılık donemımız 3-4 aylık bi surec ıste.Yok mümkünatı yok okuyamadım
Şunu demek için geldim ' Eşimle internette tanıştık 6 yıllık evliyiz '
3 yıl sevgililik dönemimiz oldu .
canım yanıma gelıyor zaten her fırsatta mesela bunalrda 1 gun nobet ertesı gun yatıs dıger gun tekrar sbah ıse gıdıyor. o yatıs olan yarım gunluk surede yanıma gelıyor tabı her zman degıl 5-6 kez geldı ama oakdr kısa gorustuk kı ucakla gunu bırlık sız anlayın ıste bırde her sıtedgmzde gorusemıyoruz cunku onun ızınlı oldgu gunler bn calsııyroum bnm ıznlı oldgum gunler (pazar) o calısabılıyor denk geldıkce gelıyo yanma. ama ılk 2 ay kosntuktan sonra ılk kez gorustuk daha kendısı gelmeden aılesını yolladı ertesı gun kendısı geldı yuzugun ucıcgenı almıs evlılı kteklıfı ettı yanı oakdr kosntuk tıpınıdede ınan hıcbır rahatsızlık yok (olsa polıs olamazdı) hersyımle ılgılenıyor. emınız artık buraya akdarda gelmısız nısan alısverısıde yapıldı .daha sonra ıste 3-4 saatlıgıne gldıgı oldu bırde kameradan vs . sadece merak ettım ınternetten tanısmak sakıncalı bı durummu evlenenler nasıl evlenıyor soncuta..Neden bu kadar acele peki,madem böyle bir karar alınıyor hiç değilse yanına gelip çıkıp dolaşıp görüşebilirdiniz berabercene..
1 kere gördüğün bir insanla evlenme kararı almak delilik bana göre..
maslalah allah bozmasınn ama bızım sevgılık donemımız 3-4 aylık bi surec ıste.
canım yanıma gelıyor zaten her fırsatta mesela bunalrda 1 gun nobet ertesı gun yatıs dıger gun tekrar sbah ıse gıdıyor. o yatıs olan yarım gunluk surede yanıma gelıyor tabı her zman degıl 5-6 kez geldı ama oakdr kısa gorustuk kı ucakla gunu bırlık sız anlayın ıste bırde her sıtedgmzde gorusemıyoruz cunku onun ızınlı oldgu gunler bn calsııyroum bnm ıznlı oldgum gunler (pazar) o calısabılıyor denk geldıkce gelıyo yanma. ama ılk 2 ay kosntuktan sonra ılk kez gorustuk daha kendısı gelmeden aılesını yolladı ertesı gun kendısı geldı yuzugun ucıcgenı almıs evlılı kteklıfı ettı yanı oakdr kosntuk tıpınıdede ınan hıcbır rahatsızlık yok (olsa polıs olamazdı) hersyımle ılgılenıyor. emınız artık buraya akdarda gelmısız nısan alısverısıde yapıldı .daha sonra ıste 3-4 saatlıgıne gldıgı oldu bırde kameradan vs . sadece merak ettım ınternetten tanısmak sakıncalı bı durummu evlenenler nasıl evlenıyor soncuta..
ınanın bende co ksoyledım acelen ne bır sorununmu var ılk buldgun kıza yapıstın vs dedım boyle soyledıgm ıcın cok uzuldu gunlerce yazmadı ama uzgun oldugnu barısınca belırttı tabı. o surecte bende boslukta gıbı oldum alısmsıtım 4 ay oldu kendısınden cok aılesıyle gousuyorum kendısylede ıste ılk yuzyzue geldıkten sonra hep kamerada vs gorustuk ama ınanın cok duzgun bı aıle ınsallahd edgnz gıbı pısman olmam ama benı uzecek hıcbısey yapmadı daha allah gostermesınsımdıden evlenıcem dıye ev bıle aldı arabsını aldı benım adıma yatırımlar yapıyor hesaplar acıyor en uzun ayrılımız 1 saat falan surdu bensız duramıyor bıle aılemle hergun ksnuyor ne bıleym pekı sızce 4 ay tanısmak ıcın cokmu ksıa bır sure?? daha ocne 3 senelı kılıskım oldu anlayacagınız cılkı cıktı ılıskının cok üzuldum cok yıprandım ayrıldık 1yıl sonra bu adam cıktı karsıma suan ıcın hıcbır sorun yok aıelsıde bana akrso cok ısteklı bugn ban ulasamamıs yemekteydım telefonm kapanms bı actım bırsuru cevapsız cagrı hemn anensı hem kendısı noldu dedm annesı dedı ay kızm cok korktum namazımı zor bıtırdım ayrıldınz sndım sana ulasamayınca oglumda ulasamamıs dedı yemekteydm dedm . bu arad aclaısyorm suan hem ısımı hem burayı yetıstırmeye calsıyıroum kusura bakamyn onda yazım kotudur
Insallah,4 ayda evlilik kararı aldığınız bu ilişki için 4 sene sonra,eşim beni dövüyor evden çıkarmıyor diye başlık açmazsınız .
hmm sevglmde unıversıteyı benm memelektte okumus 4 yıl ama ıste o arkada aracıglya tanıstık dıyo bende oyle dıyorumda mıllet meraklıEşimle 12 yıl önce internette tanıştık hemde memleketi farklı okuduğumuz yerlerde farklı ama onun okuduğu yerde benim halamlar var biz eşimin ailesine filan kuzenim aracılıyla tanıştık dedik
canım ben 24 yasındayım. unıversıte mezunu calısan bı bayanım.sozlumde polis ozel harekatcı o suan farklı yerde gorev yapıyor ve daha 8 yıl orda kalıcak.geelcektı kayınvalıdem adanada yasıyor yanı sozlum ve aılesı adanalı işleri guclerı orda allaha sukur elelrı ayakları tutuyor hızmetcı arasa sozlumun kardesı adanada evlı oncelıkle o gelınını kolesı yapardı yanı basında ama gelın dıyo kaynvalıdem daha bıgun bıle bana kaynanalık etmedı hep annem gıbıdır dıyo... sozlum artvınde gorev yapıyor evlenıcne artvınde oturcaz:/ ordan sonra ıc anadoluya tasıncaz. daha sonra sark gorevı var. anlayacagın hep uzak oalcagımz ıcın kolelık durumu olmaz. pempıs gelınlıkler falanmıSenin bu kayin aile ile basin cok agriyacak. Belli ki gencsin ve toysun. Yasin en fazla 20'dir ve hayalin pembik gelin olmak. Ancak bu hayal bir 20 yasindaki genc kiz icin dogru degil. Zaten gercekler, hayat cok farklidir.
Bu denli hayatina müdahale olan bir kv'de, evliligini zindan eder. Cocuk zaten polis, cogu zaman yoktur. Sendende annesine bakmasini ister. Ses cikartirsan iste o zaman gör senligi.
Evlilik öyle "ay kocisim,ile mic mic olim, öpmek koklamak yemek yapmak" bir kurum degil.o instagram fotolarina bakma. Hepsi yalan dolan zaten. Ve birbirini sadece 1 defa görmek ile asla evlilige hazir olunmaz.
Dedigim gibi, bana sorarsan kv'denin hizmetci olmasina gidiyorsun. Elbette kv'de seviniyor. Surda bir iki ceyiz ile sevinecek genc, toy bir kiz var karsisinda. Istedigi gibi sekil verebilecek bir kiz.
Ailen nasil onay verdi ona sasiriyorum. Hayatimda görmedigim cocuk ile evlenmek istesem, annem önce bir kahkaha atip sonra "sen ciddimisin? Cildirdinmi yavrum" derdi heralde.
sagol canm ama tabıkı acele gıbı gorunuyor ama hersey emın olun tam yerınde ve dozunda ılerılıyor ayrıca tabıkı kımse cocugunu tanıamdıgı etmedıgı adama vermez annemde babamda cok ıyı arastırdılar suana akdr pısmanlı kduycagm bısey olmadı allah gosteremesın bana akrsı analtılmayacak derecede duyarlıve hassasinternetten tanıştık deyin. arkadaş vesile oldu deyin ama sanki olayın en basit ksımı o gibi. yani ne bu acele araştırmak, soruşturmak lazım gibi. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Icimden nasip bu isler demek geliyor da 4 ay ve 1 kere gorusme.Neden acele ediyorsunuz ki?
Biraz tanisaniz internetten tanisip mutlu olanlar var tabide.Allah mutlu etsin ne diyelim
peki daha bir iki kere görüştüğün biriyle nasıl evlenemeyi göze alıyosun?
hani 50 yaşına geldin de dünyada erkek mi kalmadı?
bn daha hıc gormedıgımı yuzyuze bıle tanısmadığımı nerde belırtmısım? :/ pazar gunu nısanımız var. 4-5 aydır tansııyrouz yuzyzue geldıgımızı tasntıgmızıda yorumalrdakı cevaplarımı okursan gorebılrısın kı yuzyzue gelmemıs olsaydım tabıkı evlılık dusunmezdım. sadce ınternet uzerınden tanısanlar etraf nıye bu durumu sakıcnalı bıseymıs gıbı goruyor dıye soruyrm. okuyupta yorum yapsaydın keske ona gore cevap vereyım bnde bdahakıneAdamla daha yüzyüze tanışmamış huy ve yaşam tarzı olarak birebirlermiş.
Bir insanı aynı evde yaşamadan tanıyamazsın. Sen daha görmemişsin bile.
Ailene asla yalan soleme gerisi onemli deil
kimden bahsedıyorsunuz? tum aklınızlamı soruyorsunuz :/ bence sızın psıkoljınz sorunl usuan analdıgm kadarıyla kucuktum bılegımın kenarında oyun oynarken yaralandıgım yara ızı vardıye benı eledıler polslte. psıkolojık sorunu olanımı alıcaklar gerekten?Belki ciddi psikolojik sorunları var nereden bileceksiniz? Belki ailesi de aman baş göz edelim de düzelir diye mal bulmuş mağrubi gibi evlilik işine atlıyor.
bn daha hıc gormedıgımı yuzyuze bıle tanısmadığımı nerde belırtmısım? :/ pazar gunu nısanımız var. 4-5 aydır tansııyrouz yuzyzue geldıgımızı tasntıgmızıda yorumalrdakı cevaplarımı okursan gorebılrısın kı yuzyzue gelmemıs olsaydım tabıkı evlılık dusunmezdım. sadce ınternet uzerınden tanısanlar etraf nıye bu durumu sakıcnalı bıseymıs gıbı goruyor dıye soruyrm. okuyupta yorum yapsaydın keske ona gore cevap vereyım bnde bdahakıne
cok tesekkur ederım canım bız yıende arkadas aracı oldu dıyoruz soncta unıverttıesyı benm memelektte okudu oraya baglıyoruz ama merakl ıbu mılletGelin Evi programına çıkan kadınlar gayet rahat internette tanıştık diyorlar :)
Siz de söyleyin :)
Çok absürt değil artık .
Utanırım diyorsanız da , arkadaş vesile oldu deyin :)
Mutluluklar
hayatım cocu kgorevdeydı aıelsıde benı ve aılemı hergun rıyor du bız gelıp gorelım bı dıye tanısalım dıye aılemde buyrun gleın dedı ertesı gunde cocuk heemngeldı zaten . ve daha snra ıste fırsat buldukca ıızınler denk geldıkce gorusebıldıke düşünmüşsünüz işte daha çocukla tanışmadan aileler tanışmış.
hayatım cocu kgorevdeydı aıelsıde benı ve aılemı hergun rıyor du bız gelıp gorelım bı dıye tanısalım dıye aılemde buyrun gleın dedı ertesı gunde cocuk heemngeldı zaten . ve daha snra ıste fırsat buldukca ıızınler denk geldıkce gorusebıldık
yok ogl u bana cok duskun cunku aılesıde bızım bırlıkte olmamızı cok ısstıyor daha ocen bır ılsıkısı olmus ama o kzıdan cok dıllerı yanmmıs brde cok yakın memeleketler bırbırne e memlekt oalrkta yakın gorduklerı ıcın burdan kız bulmusuz kacırmayalım dıyolar herlade. ya aıelsıne uzak oturcaz zaten evlennce az ocne kaynvalıden kole bulmus dıye sevınıyor dıye yorum yaapn sızmıydınz hatırlamıyorum ama oyle bır durum olma ımkanı yok zaten yanıbasında baska bır gelını var kole arasa onu kullanır ben evlenıp artvınde gıdıp oturcam kaynvalıdeye cok uzak yanı. ınsanlar cocukalrınn mutlulugnu ıstıyor nıye korkmasnlarkı ayrılmamızdan huzurluyuz suan guzel bısey yazsanızda bende sıze karsı saygımı bozmasaydım.Tabi ki çok kısa bir süre. İnternet üzerinden adam kendini nasıl tanıtırsa öyle tanırsınız. 4 ay boyunca her gün yüzyüze görüşseniz bile tanımanız imkansız.
Telefonunuz biraz kapalı kaldı diye kayınvalide niye ayrıldınız sanıyor da bu kadar korkuyorlar?
Bu işin altından kötü bir şey çıkmaz umarım.
tesekkure derım ama ltufen yorumları okuyun once yaa.. yıne de sagol guzel dıelklerın ıcnOrtak bir arkadaşımız var dersin nolcak. Ayrıca bu kadar hızlı bir şekilde evlenmeye karar vermenizde ayrı bir olay yani. Umarım hayırlısı olur sizin için. Mutluluklar dilerim:)
canm o gorevı yuzudnen gelemedı ya bızmkıde bır nevı gorucu usulu syaılmazmı kı? netten 3 ay kadar konustuk daha sora ıelsıyle bırlıkte gelecektı sureklı gormeye gelelım tanısalım dıye aradılar annemde en son buyrun gelın dedı cocugunda gorevı cıktı gelemedı yan ıaılesyle gelecektı gelemedı. aıelsı geldı adanadan. ertesı gudne cocuk atladı geldı daha snra yıne 2 ay kdr kosntuk ızınler denk geldıkcede geldı gıttı aama hep kısa surelıgıneişte tamam görmeden etmeden aileler tanışmış. dünyanın en mantıksız olayı. tamam belki mükemmel bi evliliğiniz olacak... bize bişey kabul ettirmek zorunda değilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?