internet aşkıııı

ilk olarak çok cesaretlisin tebrik ederim.
hiç tanımadığın biriyle nişanlanmak çok ilginç.
özel harekat polis diye kusursuz olduğunu düşünmen daha vahim. din konusu yasak diye girmiyorum.
son olarak ben de nette tanıştım ama aynı memleketli , farklı bir ilde yine aynı yerde görev yapıyorduk. hatta aynı kurumdaymışız tanıştığımız gün. baya yakından tanıdık birbirimiz. sizin ki gibi değildi.

Ailene asla yalan soleme gerisi onemli deil

bence millete ne açıklama yapacağınızı değil de geçinebilecek misiniz bunu düşünün. umarım nişanlılık sürecini biraz daha uzun tutarsınız da iyice tanırsınız birbirinizi

Tabi ki çok kısa bir süre. İnternet üzerinden adam kendini nasıl tanıtırsa öyle tanırsınız. 4 ay boyunca her gün yüzyüze görüşseniz bile tanımanız imkansız.
Telefonunuz biraz kapalı kaldı diye kayınvalide niye ayrıldınız sanıyor da bu kadar korkuyorlar?
Bu işin altından kötü bir şey çıkmaz umarım.

ortak arkadaslarimiz vardi onlar tanistirdi telefonda konusup anlastik de

Hay maşallah.. Bu ne hız. :)

Allah gönlünüze göre versin. Evlilik kararı için bu kadar alelaceleye gerek varmıydı bilemedim. Hakkınızda hayırlısı olsun.
sagolcanm ınsallah cocuk yatıp kalkıp bıze dua edıyor alalh bzıe yuva kurmayı nasıp etsın dıye bana oakdr duskun kı . uzun suren ılıskımde oldu sonu bır yola cıkmadı sadece 67 kılodan 43 kıloya dustum. hastalıklı gıbı gezdım etrafta 11 yıl aradansonra zorla toparladım bu adam cıktı sımdı oakdr hzurluym kı valla
Gözlerim belerdi okurken.
Ne olur şu güzelim TÜRKÇE'mizi düzgün kullanalım..
Bu kadar zor olmamalı.
eeh yardımcıda olsaydın su klavye kullanmayı ogrenemedım on parmak aktıfımdır ama hızllı olayım derken okunmaz bısı cıkıyor haklısnz

Belki ciddi psikolojik sorunları var nereden bileceksiniz? Belki ailesi de aman baş göz edelim de düzelir diye mal bulmuş mağrubi gibi evlilik işine atlıyor.

Nasıl yardım edeyim peki?
Hızlı yazmaya gerek yok ki..

yıllarca göürüşü sevgili olanları patır patır boşandıklarını okuduk buradan ,
herşey kısmet , allah ne yazmışsa o ,

ama hiçte rahatsızlık duyma , internetten resmımı görmüş begenmiş , ortak arkadasımız tanısştırdı falan de madem öyle ,

ama ıkınızınde cevabı aynı olsun ona dıkkat edin ,

çok mutlu olun inşallah

Yüzyüze tanışma yok,aileler geliyor tanışılıyor üstelik..
Bu ne cesaret böyle,hiç mi ailen sormadı sana kimdir necidir bu insanlar diye..
Pes yani.
YA CANIM SORMAYACAKLARMI tabı kı sordular ama annemle bırseyelrı daha kolay payalsabıldıgm ıcın ben ona analttım o babama toparladı pes denecek bır durum yok konuyu okumadan es gecebılrıdın.gorustuk bırbırmzden emınızkı boyle bı akrar almısız sadece ınternetten tanısmak cokmu sakıncalı bır durum bu skeılde evlılık yapanların durumunu merake ttım okadr

bu arada eski eşimde babamda abimde polis. pek normal olmuyorlar. kaldırabilecek misiniz ?
yok ya enterasan olarak bu bıraz sakın polıskerden. bıde benden yanada sınırleencegı bır durum olmuyor bende sakın genelde suyuna gıden uyumlu bırıyım. bakalı mafrıne gıdıp geldıkten sonra ınsallah allah kavusturrsa eger agresıf bır halı olursa ıdare edebılrm

Cok saçma... Ailen hic mi sorgulamadi? Netten tanismak kötü degil ama bu hiz neden? 4 ay olmus soz yapmaniz da normal ama hergun gorusseydiniz bu normal olurdu.. insan 1 kere gordugu biriyle nasil nisanlanir? Cok saskinim.

onlar 4 senelik ilişkiden sonra tabi. askerliğini felan bekledi kız onun. aynı evde kaldılar aylarca

Neden bu kadar acele peki,madem böyle bir karar alınıyor hiç değilse yanına gelip çıkıp dolaşıp görüşebilirdiniz berabercene..
1 kere gördüğün bir insanla evlenme kararı almak delilik bana göre..

ays en en tatlı sırın bı hanımsınn oylee tesekkur ederım kendın kadar temız ıyı nıyetlı yorumun ıcın. ya gercekten aılesı babası annesı evlı bı kız kardesı var okadr ıstıyolarkı ogullarını nmutlu olmasını bırde sanırım evı sevgılm yonetıyor benmkı ne soyleseaynen uyguluylar benı el ustunde tutuyolarallah bozmasın cok mıskın sakın bı aıle zatene vlenınce ne onn aıelsı ne benm aılem yakın olmucaz kendı basımıza olcaz onun gorevı dolayıslaysla . allah herkesı ıyılerle karsılastırsın

cesaretini tebrik ederim valla. daha canlı canlı görmeden ailesi gelmiş falan. acaba yüzyüze gelince anlasamayız diye korkmadınız mı?
tanışmanıza gelince de arkadas aracılığıyla de geç, kime ne?

Eşimle 12 yıl önce internette tanıştık hemde memleketi farklı okuduğumuz yerlerde farklı ama onun okuduğu yerde benim halamlar var biz eşimin ailesine filan kuzenim aracılıyla tanıştık dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…