- 5 Mart 2018
- 239
- 111
- 18
- Konu Sahibi Attonatofoli
-
Kiz yok ya siciline bile baktirdim merakemerakeetme cnm benim teyzemin esi komiser o arastrdi babam snnem falan aradtirdilar tabiki . su netteki hayali meslek yasayan sizofrenlerdenmi diye dusundum ama durust . herhalde arastirmadan boyle bi yola cikacak degilim pazara nisan yapiyok. Uzun iliskimde oldu bir halta varmadi. Uzuldum anca. Simdi huzurluyum bi iliskiyi sundurmenin uzatmanin bi anlami varmi ki gorustukte. Arada bika saatliginedeSen onun polis kartina falan baktin mi bence bak.aklinda suphe kalmasin.belki sana polisim diye etkilemeye calisip kekliyo bilemezsin
Anladım hakkınızda hayırlısı o vakit . İnşallah hep böyle güzel gider , istediğiniz gibi . Hayır tabikide asla görüşmüyorum . Öldü mü kaldı mı zerre umurumda değil . Kendi keyfime bakıyorum anlayacağın ..Uzuldum sizisizin icin yok tabi gorustuk ama kisa bi kac saatligine gorusmeler oldugu icin onlari belirtemedim . ilk gorusmemizde ailesyle gelecekti aielsi hep aradi geleim goruselm tanislim diye annem biraz guvenemedi sonra buyur ettik. Bu sefer benmkinin gorevi cikti malum durumlar. Ailesi geldi gitti onertesi gun geldi cicekle gelmisti bakti memnun kaldik ikimizde birbirimzden daha sonraki gun yine yanma geldi bu defa yuzuklee geldi
Evlilik teklif etti ailesi gelemden iki uc aylik bi konusmamis var. Tekliften snra zatn yuzugu tsktim bikac ayda boyle konstuk simdi isteyecekler pazarda nisan var. Gece abla cok uzerime dusuyor yedi yirmi dort bana yaza rarar arafa geliyor ama dedigim gibi izinlerimiz hic uyusnuyor zar zor co bi gunluk izni varsa ben sirketten izin alamiyorum diye yalan soyleyip iki uc saatligine gorusuyoruz geri donuoruz. Bunlar pek horusme sayilir ama hani insalar nette yuzunu gormedigin demesi yanlis gorusyoruz belkide tanisma suremiz cokcazdir ama cokcsukur daha bi yanlisini gormedim ne bir kiz icin ne bir baska mebzu icin asla kavga etmisligim yokm birbirmizn guveninibsarsacak hicbirseyimz yok anlayacahin. ailelerde cok iyi anlasioe kulturlerimiz olsun vs herseyomz cok uyumlu insalalh dediginz gibi pisman olmam hayirlisi olur teskkr edrm dusuncelerin icin . peki suan eski esinizesinizle hic iletisiminz varmi suan falan taamen bitti yolar ayrildimi
Internet aşkından çok sanki siz evlilik için olgun değilsiniz gibi geldi olayları anlatisiniz çocukça geldi.kızlar selamlar ilk üyelgim ilk konum. sırf bu konu ıcın uye oldum ama telefondan uye olucna konu acamadım dudnen berı ugrasıyom 3-4 gundur sıteye uye olmayacalısyorum anca bugun bılgısyardan acıyorum. neyse sımdı ben ve erkek arkadasım ıkımızde güneyliyiz farklı akdenız sehırlerınde yasıyoruz. tabı o kendı memelektı dısında bıryerde gorev ypıyor. beni malum bi sosyal hesaptan eklemıstı. ordan tanıstık konustuk 1 ay kadr yazıstık daha snra telefona gectık ama bana nasıl deger verıyordu daha ılk konusmamızda gorsenız bana surekl ısenı cok begenıyorm resımlerını gorur gormez bu kızla evlenmelıyım dedım vs dedı. benmde fotolarım genelde aılemle falan oyle dısarı ahayatım yok ozel bı sırkette cagrı merkeezınde calısıyorum cok yogunum sadece pazr gnlerı tatlım ogunde evde takılırım o pols ozel harekatcı ama onnda co ksosyal hayatı yok genelde spor egıtım gorev bılmem ne huy ve yasantı olarak bırebır aynıyız. ıyıce kaynastık bız bunla sonra bu benı aılesıyle konusturdu telefondan tabı bız daha hıc yuzyuze gelmedık. sonra bende aıleme bahsettım bırı benı ıstıyor aılesını gonderıcek dıye ben aıleme bahsettıkten sonra cock aılesını yolladı hemen aıleelr tanıstı kaynastı gıttıler.kendısıde onlardan bırgun sonra geldı . kızlar gorevde olduguıcın sureklı ıznı yok 1 gun ızın alabılmıs onuda hemen yanıma atladı geldı evlenme teklıfı ettı yuzugu taktı . oakdar harıka bır ınsan kı cok sanslıyım co ksukrredıyorum allahıma boyle bırıyle tanıstıgım karsıma cıakrdıgı ıcın. abasdtlı namazlı bırde meslegınden dolayı belki bılr msınz pols ozel haraktcılar asırı ulkucudur ve dın ıman konusunda cok ahlak sahıbıler. aılesı kapalı genelde .ben acıgım ama cok absurd bı acıklıgım yok usturublu gıyerım genelde oda o yzuden kapanmamı falan hıc belırtmedı sen bılırsın rahatsız edıcı bı gıyımı nyok demsıtı. işte bu sekıldede 1 ay konustuk bı ay sonnda aıelsı ve aılem bıde ben bızı kendı memlektılerınden gelıp aldılar gerı kendı memlektlerıne goturduler nısan alsıverısıni orda yaptılar kendısı yıne gorevde oldugu ıcın o gelemdı bana ceyız alısverısı yaptı aılesı elbısemdı ceyız sandıgımdı falan elımı attıgımı aldılar sevgılm surekli taa gorev yerınden ıaılesını arayıp her ıstedıgnı alıyormusnz bakın ıcınde brıakmayın bırseyı ne isterse alın dıyo. sonra benı arıyor askm ıcıne sındımı hersey vs souyor. benm bıldıgım alyans alırken erkegınkını kız tarafı alır kıznkını erkek ama benmkı abalsın ıannesını tembıhlemıs sakın ona para doetmeyın onuda sız alın demıs ama zar zor ıkna ettım zaten altın ıstemıyor(haram oldugu ıcn) gumus ıstıyordu. dedık bız altın alalım sonra ıster saklarsın gumus takarsın ıster degıstırırsın falan dedık. tum alısverıısızı yaptık gerı bızı mmeleketımıze getırıp bıraktılar. çok ıyı bır aıelsı var sımdı bu cuma benı ıstemeye gelecekler .pazargunude buyuk nısanımız olacak ama herkes soruyor nerden tansıtınız???ınternetten demek ne bılım bıraz sakıcnalıymıs gıbı gelıyor hereks nerden buldunuz bırbırnızı vs dıyor sozlum benm memlkette unıverteıste okudu ama atanamayınca polis olmus oda onu belırtıyo genelde ben orda okumustum bı arkdas yıllar sonra aracı oldu faland ıyo ama ne blm ben bısey soylıyemıorum kısmettımmıs cıktı karsıma dıyorum. suan 4.ayımızdayız bu pazar nısan var korkuyorum sımdı ısteme ortamında nerdent anıstınz vs dıye sorarlar dıye off. tabı aılelerın bır kısmı onceden taa o burda okuyorken tanısmsılıgmz var sanıyor ama yakın oldukalrımada ınternetten tanıstık bıdefa grosutuk dıyorum tabı.. cook sevıyorum onu ben 24 o 31 yasında yasımz nasıl? ama herseyden ocne lutfen ınternetten tanısıp evlenen oldumu ınsanlara ne gıbı acıkalamlar yaptınız kızlar uzun uzun yazdım ama ılkve son konum olur muhtemelen isteyı sureklı takıp edıyordum. bosanan hanımlar ask acısı cekenler evlat sahıbı olamayanlar adınıza oakdr uzgunumkı allah yardımcınız olsun hepınızın. ınsallah herzamn en guzel karalrı alırsınız. bu arada sozlum nısan yaptıktan sonra afrıne gıtme ıhtımalı var lutfne kızlar su zamnalarda askerımzıden polisimzden dualarımızı eksık etmeyelım. sızlerı co ksevıyormm
Yok ozelde calisiyorum bende atanamadim. zaten onun gorev yaptigi yerde ozele girersem cslsiirim yine ama kendisi calistirmak istemiyoemus. Eve t meslegi dolaysyla izinler cok cakisyo nisan alisverisini onsuz yaptik anneler ben vs ama dedigm gibi meslek yonunden hic bi talebi yok adam maddi anlamda guveniyor demek ki kendine. Ama ben yinede calisirim bos duramiyorum zaten hicValla nişanlım polis, söylediklerine harfiyen katılıyorum okuyorum, net bir işim yok ama kpss ye g kadarıyla; "memur olsun, maaşı yüksek olsun, arabayı lüks alalım, yoksa da bekar gezip para ezelim" böyle hep düşünceleri :) Belki büyük şehirde olduğumuz için böyledir benim tanıdıklarım ama bana arkadaş buraya daha konu açacak gibi geldi :)
Valla nişanlım polis, söylediklerine harfiyen katılıyorum okuyorum, net bir işim yok ama kpss ye gireceğim, bu konuda teşvikliyor beni. Özel harekatçıların izin durumunu bilmiyorum tabii ama memur sonuçta yıllık izin, mazeret izni alabilmesi gerekirdi. Nişanlımın bekar arkadaşlarından gördüğüm kadarıyla; "memur olsun, maaşı yüksek olsun, arabayı lüks alalım, yoksa da bekar gezip para ezelim" böyle hep düşünceleri :) Belki büyük şehirde olduğumuz için böyledir benim tanıdıklarım ama bana arkadaş buraya daha konu açacak gibi geldi :)
yok ya daha neer komiserlere arastitriyorum o admalardami yalanci sistenlerdemi yalanci a. A. Ozdl hakart sube mudurlugudemi yalanci boyle bi yalanla basil bsnmle bu derexe ciddi bir yola cikabilir ? Okadrda abartmayin ya anasiyla babasiyla surekli yuzyzue geliyoruz artik kendisyle gorusyorum arkadaslariyla akrabalryla herkesle konsuyorum bunca seyi nasil goze alip yalan soylesin herkes tarafindanda fazla sevilen biri bana karsida hix hataso olmadi daha. Bukundugu yerdede gorusrugu kiz olmus kultur olarak aileuapisi olarak uymamislar kizlada uymamis snra bz tabistik iste is bu raddeye geldiBence o yalan soyluyor gibi canim meslegi konusunda.yalan soylemiyorsa bile ni is var isim icinde.ama umarim yanilirim
Bu yorumu bana mi yaptin?kimden bahsedıyorsunuz? tum aklınızlamı soruyorsunuz :/ bence sızın psıkoljınz sorunl usuan analdıgm kadarıyla kucuktum bılegımın kenarında oyun oynarken yaralandıgım yara ızı vardıye benı eledıler polslte. psıkolojık sorunu olanımı alıcaklar gerekten?yok cnm emınım oyle bır durum yok kalbın okadar pis ve igrenc ki birdaha kı yorumalrına cevap veremıcem. tesekkur ederım yınede yorum yaptıgn ıcın.
heemn evlilik dsgl 4 aydir tansiyourz arada gelir izinler denk geldikce simdi aileler tanisti isteme olacak pazr . 3 yilyillik iliskimde oldu sonu evlilik diye vekledigim ama olmadi kurudum hastalikli gibi kaldim. Ama su kisa surede oakd riyi anlasiyoruz ki cok hzuurluym anlatamam nisan surecinidd o hizlandirdi bend erken falan dedm ama dinlemiyor is yerim bayandan cok erkek hemsir calisan ortamimi cok kiskanihor ilerde atanmayi falan dusunme bol erkekli hastanede nasil caliscaksin bilmem ne en iyisi prmagina yuzugu takayimda millet bilsin dedi. Yok artik dedm 1 ay sonra aielsini evimize yolladi tabsitik gittiler . kendiside gelecekti gorevi cikti oda ertesi gun geldi zaten memnun kaldik birbirmzden bend ekabul ettm bisrue sonra. Hayirli olur insallah daha birbirimze karsi yanlisimz ters bi davrnaisimz olmadiBunda utanacak bir şey yok.
Biz de eşimle sözlükten yani internetten tanıştık ve bunun gizlenmesi gereken bir şey olduğunu bile hiç düşünmemiştim.
Herkese de söyleriz.
Hatta en yakın arkadaşımla da 10 sene önce bu site sayesinde tanıştık gururla söyleriz.
Ama 4 ayda evlilik biraz acele değil mi?
bana bikac kisi sordu ama ayip bisymis gibi hissettm boyle evleneneler millete ne aciklama yapiyor diye emrk ettmKimse sormaz merak etme.Detaylara takılma.Biz de o şekilde tanıştık ama kimse de sormadı
Internet aşkından çok sanki siz evlilik için olgun değilsiniz gibi geldi olayları anlatisiniz çocukça geldi.
Yazmanadm sagln argentaMaşallah diyelim o zaman canım.
Darısı başımıza diyede ekleyelim :)
Hiç yakinlastiniz mi ya da sevistiniz mi
Adam sanki paravan evlilik yapıyor gibi geldi bana
Sevismediyseniz nisandan önce bi test surusu yapın da emin olun bari
Konuda çağrı merkezinde çalıştığın yazıyor, şimdi hastane diyorsun neyse sağlık olsun :)))heemn evlilik dsgl 4 aydir tansiyourz arada gelir izinler denk geldikce simdi aileler tanisti isteme olacak pazr . 3 yilyillik iliskimde oldu sonu evlilik diye vekledigim ama olmadi kurudum hastalikli gibi kaldim. Ama su kisa surede oakd riyi anlasiyoruz ki cok hzuurluym anlatamam nisan surecinidd o hizlandirdi bend erken falan dedm ama dinlemiyor is yerim bayandan cok erkek hemsir calisan ortamimi cok kiskanihor ilerde atanmayi falan dusunme bol erkekli hastanede nasil caliscaksin bilmem ne en iyisi prmagina yuzugu takayimda millet bilsin dedi. Yok artik dedm 1 ay sonra aielsini evimize yolladi tabsitik gittiler . kendiside gelecekti gorevi cikti oda ertesi gun geldi zaten memnun kaldik birbirmzden bend ekabul ettm bisrue sonra. Hayirli olur insallah daha birbirimze karsi yanlisimz ters bi davrnaisimz olmadi
bana bikac kisi sordu ama ayip bisymis gibi hissettm boyle evleneneler millete ne aciklama yapiyor diye emrk ettm
Yazmanadm sagln argenta
Hastanelerin de çağrı merkezi var:)Konuda çağrı merkezinde çalıştığın yazıyor, şimdi hastane diyorsun neyse sağlık olsun :)))
Hayatı çok hızlı yaşıyor , yarın düğünü vardır belki ondan gittiKonu sahibi neden pasif oldu ki acaba
Aa yeni öğrendim, teşekkür ederim:)Hastanelerin de çağrı merkezi var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?