- 23 Haziran 2019
- 8.883
- 39.150
-
- Konu Sahibi candy_candy
- #1.241
Allah kabul etsin canım bence karışık değil öyle düşünme bizim tüm gün aldığımız kalori ile senin iftarında aldığın kalori aynıdır gece bence çok yememeye özen gösterŞu menülerden sonra benim menüm çok fazla ve aşırı karışık. Farkındayım ama ne yapalım.bende işler böyle yürüyor
Oructum. Tek öğün yaptım doğal olarak.
6 30 da başladım.
İki parça simit.
Arabaşı çorbası iki kase bol tavuklu ve yanında büyük bir parça arabası hamuru ( arabaşı benim için yaş pastadan bile güzel diyebilirim)
Bir portakal
8/10 tane fındık
2 adet taze hurma
Sütlü az şekerli Nescafe
Size göre fazla biliyorum ama bir taraftan da yok canım çokta fazla değil diyorum. Çok kilolu iken de kendime yok ya çokta şişman değilim derdimsonum hayrolsun
40 dakkaya yakın Leslie yaptım oleeeyy
Yarın oruç tutacagim. Tam karar vermedim ama belki iftarda sadece su içip 36 saatlik açlık yaparım.
Yarın tartı günü mü
1 ayda kaç kilo verdiniz acaba bide dikkat etmemiz gereken önemli noktalar ne oluyo gün içinde bile ağzıma tatlı koymuyorum tatlı bağımlısı değilim ama insan arada istemiyo değilAmin teşekkürler
İftarimi açtıktan sonra yemiyorum. 6 30 -7 30 arası.
Ben zaten hergun tartilip not alıyorum. Ben başlayalı yarın 1 ay olacak. Ama en az 5 kez parti verdim ( yani bozup herşeyden yedim) 59 u görünce bir parti daha vereceğim
Sanırım 5 kilo verdim. Bazıları normal beslenme düzenini if olarak ayarlıyor. Yani iki öğünde normal beslenmesini yapıyor. Hatta arada meyve falan yiyor1 ayda kaç kilo verdiniz acaba bide dikkat etmemiz gereken önemli noktalar ne oluyo gün içinde bile ağzıma tatlı koymuyorum tatlı bağımlısı değilim ama insan arada istemiyo değil
Günaydın. 5 günde bende 200 Gr vermişim. Pofff yani. 61 den 60.8 e düşmüşüm. 1 şubattan 14 şubata yani iki haftada 1 kilo vermişim. Benim de canım sıkıldı. Öyle biraz ondan biraz bundan yiyerek kilo verilmiyor kendi adıma. Sürekli aç yaşayarak kilo verebiliyorum demekki. Tam olarak 5 kilo bile vermedim. Zaten o 5 kilonun 3 kilosunu son iki haftada almıştım. Yerleşik bir kilo değildi. İf de yapsan bildiğin diyet yapacaksın yoksa olmuyor. Bugün 36 saat açlık yapsam kilo verir miyim acaba. Versem ertesi gün çok yiyip abartirmiyim. Akşama doğru karar vereceğim.Kızlar günaydın sabah tartıldım 5 günde sadece 200 gram verebilmişim şaka gibi moralmen yerle bir oldum çünkü çok azimli yaptım hiç değilse 1 kilo vermişimdir diyodum
Tebrikler masallah65.7
Nihayet 66 lardan düştüm.
Bu hafta veremem ama adet döneminden dolayı.
Pazartesi 66.4 gelmiştim
700 gr az görünse de tam olarak öyle değil çünkü ondan önceki pazartesi 66.1 dim .
Gıdım gıdım gidiyor yani ,olsun gitsin de
Zorlanmıyorum, görüntümden memnunum aynen devam ediyorum .Hedefim 60
Aslında 61 62 bana tam oluyor ama ,biraz fazla yesem 1 kilo fazla çıkıyorum o yüzden 60 a sabitleyeyim, 1 2 kilo oynayabilir diye düşünüyorum.
Haklısın. Tartilmazsam iyice bırakırım diye korkuyorum. Her an bileyim ne durumda oldugumu diye. Bende 59 lu rakamları görmek istiyorum. 55 hedefim ama 52 de filan iyi oluyorum. Boyum 1 55. Yalnız en son 4 yıl önce 57 idim. Onun için 55 ten önceki hedefim 572 3 kiloyu insanlar farketmiyor hemen zaten kızlar moralinizi bozmayın
200 gr az gelebilir ama yarın da 500 ekşi çıkabilirsiniz çok ta önemli değil.
Bakin yukarda yazdım önceki hata pazartesi 66.1 gelirken diğer hafta 66.4 gelmiştim 1 hafta da +300
Ama bu kilo demek değil, şu tüketimi, ilaç kullanımı, uyku süresi, regl dönemi bunlar hep etkiler kiloyu .
Bırakmayın, umutsuz olmayın devam edin
Benim 1 hafta sonra 2 ay bitecek zaman zaman vok zaman zaman az gitti bazen +geldi.
Ama şunu farkettim kendimde ara öğün yaptığım zaman hem zorlandım hem kilo etkilendi .
Ara öğünü tamamen keserek ya da azaltarak deneyin ,ama bırakmayın
Insanların farketmesine gelince 72 den 65 66 oldum daha yeni insanlar zayıfladın sen diyorlar .Moral bozmak yok kaldırın tartıları cumaya kadar ,aynen devam edin ,bi gün bozsanız ertesi gün kaldığınız yerden devam edin