-
- Konu Sahibi candy_candy
- #1.261
Kaç kiloydun arkadaşım Allah kolaylık versin sana da hepimize. Bende aynı acayip bir haldeyim. Canım neler neler istiyorBugün devlet hastanesi destekli bir obezite merkezine gittim beklediğimin aksine çok ilgilendiler. IF yapıyorum deyince ilgilerini çekti anlattırdılar baya. Orda tartıldım evdeki tartıdan 2 kilo eksik çıktımÜstelik giyinik koca koca botlarımla falan tartıldım. Pazartesi erkenden tahlillerimi yapacaklar çok merak ediyorum bakalım ne çıkacak. Bu arada bugün kendime izin vermek zorunda kaldım. Kan şekerim düştü aç bilaç gezdiğim için kendimi bulduğum ilk pastaneye attım hâttâ şimdi ordan yazıyorum 2 tane peynirli poğaçayı hüpletiyorum. Napim ya dayanamadım oluyor böyle kazalar. Hepinize mutlu günler diliyorum hanımlar
Bu sabah giyinik olarak 113.2 çıktım kıyafetlerimi çıkardım112.4 çıktım. Doktorda 110 çıktım botlarla. Eve geldim yine giyinik tartıldım ve tok karnına 112.4 çıktım yine. Ardından hemen botlarımı da tarttım 1 kilo botlarım. Ben de anlamadım kaç kiloyumKaç kiloydun arkadaşım Allah kolaylık versin sana da hepimize. Bende aynı acayip bir haldeyim. Canım neler neler istiyor
Tabii ki hayal değil. Gerekli kalori kısıtlamayı yaparsan olur istediğin gibi. Ancak sadece oruçla kalori kısmadan denedim en azından bende olmadıHu hu :) hanımlar nasıl gidiyor ? Şu an bugünkü Son öğünüm olan ton balıklı salatamı yiyorum .
Cumartesi gününden beri tam uygulanamıyordum fakat bugün yine yakalayabildim saatleri :)
Gün içinde kalori hesaplamadan sadece oruç ile zayıflayan var mı ? Ben kalori hesaplıyorum , yoksa diğer türlü verebileceğimi düşünmüyorum .
Zaman kısıtlamam yok . Tek isteğim 2.gebeliğimi 55 kilo ile yaşamak en fazla 60 (!)
Şu anda 72’yim. Hayal mi dersiniz
Hu hu :) hanımlar nasıl gidiyor ? Şu an bugünkü Son öğünüm olan ton balıklı salatamı yiyorum .
Cumartesi gününden beri tam uygulanamıyordum fakat bugün yine yakalayabildim saatleri :)
Gün içinde kalori hesaplamadan sadece oruç ile zayıflayan var mı ? Ben kalori hesaplıyorum , yoksa diğer türlü verebileceğimi düşünmüyorum .
Zaman kısıtlamam yok . Tek isteğim 2.gebeliğimi 55 kilo ile yaşamak en fazla 60 (!)
Şu anda 72’yim. Hayal mi dersiniz
Tabii ki hayal değil. Gerekli kalori kısıtlamayı yaparsan olur istediğin gibi. Ancak sadece oruçla kalori kısmadan denedim en azından bende olmadı
Hayal değil ben de 72 ile başladım
65 lere geldim ,benim de hedefim 60 sanırım.
Ama gebelik kısmı uymuyor
Kalori saymıyorum ama abartmıyorum, fazla kalori almıyorum, ekmek pirinç abur cubur kesip saatlere uyarsan hiç hayal değil