-
- Konu Sahibi candy_candy
- #1.181
İnşallah. Allah'ım kilo verebilir miyim. Verince kilo almadan artık zayıf kalabilir miyim. Merak ediyorumAçlık süresini tutturuyorum, en geç 7 de bırakıyorum yine ekmek yok çok karbonhidrat yok ,ertesi gün 12 ye kadar yemiyorum bisey .
Hafta içi 12 de yedikten sonra 4 E 5 e kadar yine yemiyorum ama akşam yemek öncesi tirtikliyorum son günlerde, kraker büsküvi v.s
Yine hafta ici iyi
Hafta sonu evde olunca daha çok ihtiyaç duyuyorum ,neyse artik acelem yok az az da olsa gitsin yeter .
Akşam yemekten sonra atistirmaliklari ve ekmeği kestim ya bu bile büyük adım.
Gitsin geri gelmesin kilolar insallah
Geçen yıl birndiyet yaptım. 12 kilo vermiştim. Tabi hemen geri aldım. İşte o zaman 40 gün tartilmamistim. İlginç ki şimdi her sabah tartiliyorum. Sadece akşam tartilmaya yüreğim yetmiyor. Çok çıkarım diye korkumdan tartilmiyorum.Bence tartışmayı bırakmak lazım, 1 hafta 10 gün tartılmamak. Bi amaca bağlanınca, rakama sartlaninca rahat davranabiliyoruz .Ya da eş kaza fazla çıkınca demoralize oluyoruz .
Ben yarin sabah tartılıp tartıyi bırakıyorum, bu şekilde dikkat edersem veririm ,acelem yok ,zaman alsa da okur diye düşünüp beklentimi düşürmeyi hedefliyorum .1 hafta tartılmasam regl geliyor zaten ,regl bitince tartılmak hedefim
Hay Allah ya. Can sıkıcı bir durum. Bende yaşamıştım bilirim. Geçmiş olsunTartılmadan duramıyorum vallaDün akşam;
2 dilim çavdar ekmeği
1 büyük tabak bezelye yemeği
200 gr yoğurt
1 ayva
2 kivi yedim. Oldukça doyurucuydu doğrusu ama ne tat ne koku halen alamadığım için ne yediğimin çok da önemi yok.Reglim de yeni bitti rahatladım. Şimdi spor zamanı haydi bana kolay gelsin...
Hoşgeldin...bol eksiler diliyorumBende size katılmak istiyorum henüz yeniyim bu gün diyet araştırmasından sonra kesin kararımı verdim 11-19 arası beslenicem inşallah birlikte birbirimizi motive edelim
İnşallah hepimiz için yaparım baya azimliyimdir tek korkum hafta sonlarıHoşgeldin...bol eksiler diliyorum
Haftasonlarını hiç sorma çoğumuzun derdi zaten.İnşallah hepimiz için yaparım baya azimliyimdir tek korkum hafta sonları
Gerçekten etkisini gören var mı bilginiz var mı Ben burasını atlaya atlaya okudum da
Bol eksiler dilerim hoşgeldinben bugün başladım :)
Hoşgeldinizben bugün başladım :)
HoşgeldinizBende size katılmak istiyorum henüz yeniyim bu gün diyet araştırmasından sonra kesin kararımı verdim 11-19 arası beslenicem inşallah birlikte birbirimizi motive edelim
Hoşgeldin inşallah hep birlikte inceleceğiz...Herkese selam
İf diyeti ile ilgili başka bir sayfaya yazmıştım yine forumda fakat orası aktif değil , burayı buldum şimdi çok sevindim . Oraya yazdığım postu kopyala yapayım hemen şuraya , beni de alın yanınıza koştum geldim
Ben de ilişeyim şuraya
Var mı devam eden? Gelin birbirimize destek olalım ..
hayatta olmaz olmaz diye bir şey yok , bir gün kilo problemi yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi . 1.60 boyum var . 55 kilo ile evlendim,
3 sene içinde 66 oldum66 ile hamile kaldım 85 ile Doğuma girdim ve 74 kiloda takıldım kaldım . Yani Doğumdan çıktıktan sonra giden kilo dışında 1 kilo bile vermedim .. bide emzirmesem 250 kilo olurdum herhalde
Kendimi hiç beğenmiyorum .. fotoğraf çektirmek istemiyorum , aynaya bakmak istemiyorum
Neyse .. Salı günü karar verdim ve o an ; (sanırım akşam üstüydü ) karar verdim . ‘Yarın’ başlarım değil o an başlamalıyım dedim ve kendi çapımda diyet serüvenime başladım ..
Şeker zaten kullanmıyorum , ama ekmek ve diğer karbonhidratları kestim . Pirinç -makarna- ekmek vb. Tüketmiyorum .
Bol su (içine limon sıkarak) içiyorum .
protein ve sebze yiyorum
Her gün en az 30 dakika tempolu yürüyüş yapıyorum bebek arabası ile beraber
Bebeğim sabah çok erken kalktığı için ben de erken yatıyorum . Saat 21 en geç 22’de uyumuş oluyorum . O yüzden bu aralıklı oruç diyeti benim için çok süper bir uygulama olabilir ..
Saat 18 ya da 19’da son yemeğimi yesem ; 6-7 arası uyanıyoruz. Bir kaç saat zaten bir şey yemiyorum bu sebeple uygulayabileceğimi düşünüyorum .. dilerim başarabilirim
Tartıldıkça bu mesajımı alıntı yaprak kilomu yazacağım :)
Hepimize kolay gelsin
4.2.2020- 74.7