- 23 Haziran 2019
- 8.894
- 39.237
-
- Konu Sahibi candy_candy
- #1.141
Çok geçmiş olsun. Diyeti bırakmayın yaa. Açlık sayesinde grip daha kolay geçer. Ama taze sıkılmış meyve suyu için tabi.Bugün diyeti bıraktım çok çok hastayım. Aç karnına ilaçlar midemi bulandırdı birşeyler yemek zorunda kaldım. Artık düzelince yeniden başlarım inşallah
En az 16 saat aç kalmanız gerekiyor sizin yeme planınız ift değil maalesef. Siz sabah başlayıp akşam 6:30 gibi yemek olayını bitirmeyi düşünüyorsunuz. Sabah limonlu su içecekseniz , sonraki 8 saat içinde yemek içme konusunda serbestsiniz ve 8 saatin sonunda ise sadece su, sade - filtre kahve, sade soda, sade bitkisel çaylar, şekersiz çay dışındaki şeylerin tüketilmemesi gerekiyor. Bu da en az 16 saat mideye kalorili gıdanın gitmemesi demek. Belki kiminle suyu 11 gibi içerseniz daha uygun olur.Ben şuan araştırıyorm da pazartesi iş başlayacak da sabah limonlu su içsem diyorum öğlen 12de de yemek yesem diyorum 3 gibi bir elma veya yoğurt 6 da akşam yemeği ile kapatsam diyorum nasıl olur
Hatta if de 8 saatlik beslenmede bile iki öğün arası yememek iyidir.En az 16 saat aç kalmanız gerekiyor sizin yeme planınız ift değil maalesef. Siz sabah başlayıp akşam 6:30 gibi yemek olayını bitirmeyi düşünüyorsunuz. Sabah limonlu su içecekseniz , sonraki 8 saat içinde yemek içme konusunda serbestsiniz ve 8 saatin sonunda ise sadece su, sade - filtre kahve, sade soda, sade bitkisel çaylar, şekersiz çay dışındaki şeylerin tüketilmemesi gerekiyor. Bu da en az 16 saat mideye kalorili gıdanın gitmemesi demek. Belki kiminle suyu 11 gibi içerseniz daha uygun olur.
Doğru olabilir haklısınız.Hatta if de 8 saatlik beslenmede bile iki öğün arası yememek iyidir.
Maşallah size.Merhaba arkadaşlar, ben de if yapıyorum. Hafta sonu 1.5 ay olacak .
Hafta içi 12 de bi yumurta ,bol yeşillik, ceviz ve zeytinle kahvaltı yapıyorum. Aralarda bisey yememeye çalışıyorum. Akşam da bol salata ve karbonhidratı fazla olmayan şeyler yiyip en geç 7 de kapatıyorum.
Hafta sonları tek öğün yapıyorum bazen .
72 kilo ile başladım bugün 66.1 gördüm
Resmen açlık hıssim kayboldu .
Inşallah böyle devam edicem .
Pirinç, patates ,paketli gıda tüketmiyorum. Meyve ve süt ürünü de çok nadir toplam 3 5 anca ttuketmışımdır.
Burdan yazıp faha da motive edelim birbirimizi ,hepinize bol eksiler
Haklısın. En sevdiğim şey patates. Ama bir süre yemeyecegim. Söyle sağlam 5 gün yapsam sonra ara versem o da iyi aslında. Ama iki güne bir, bir kacamak oluyor.Pirinç ve patates hem cabuk aciktiriyor hem de çok su tutuyor ,zaman geçtikçe yeme isteği azalıyor zaten bence arada kek börek kaçınca vücut unutmuyor onları yine istiyor .
Tamamen kes pirinç ,patatesi bak daha dayanıklı oluyor insan