- Konu Sahibi candy_candy
- #1.101
Günaydın bende 37 yaşındayım. Metabolizma yavaşlıyor haklısınız. Bende 6 yıldır kiloluyum. 52 kiloydum genelde. İlk oğlundan sonra 57 oldum. Eşim filan kilolusun derdi bende kendimi kilolu bulurdum. Halbuki son üç yıldır 65-70 arası gidip geliyorum. Megersem 57 ne güzel bir kiloymus. Hedefim şu an 60 olup geri almamak. Ama içten içe tekrar 57 olmak istiyorum.Şu an çok açım daha doğrusu gözüm aç özellikle tatlıya karşı ama dayanıyorum çünkü daha fazla aşırı kilolu gezmek istemiyorum. 10 yıl önce 50 kiloydum 10 yılda 70 !!!! kilo almışım. Ben de bir tane daha ben var anlayacağınız. Bir de şimdi 40 yaşına geldim metabolizmam da yavaşladı nasıl yapacağım bu zayıflama işini bilmiyorum ama yapacağım. İnşallah...umarım...
Bu sabah 116.7 idi kilom akşam tartıldım ve -700 görünüyor. Sabaha daha fazla eksi olur umarım. Yediklerime gelince tek öğün;
2 yumurtadan omlet
8 siyah zeytin
1 domates
1 biber
50 gr beyaz peynir
4 dilim çavdar ekmeği (biraz fazla oldu ama anca doydum valla)
gün boyuda filtre kahve.
Sizde kendimi gördüm. Gözünüz tatlılarda ise sağlam bir irade henüz oluşturmamız olabilirsiniz. Belki 10 kere diyete başladım eylülden beri. Aynı siz gibi kafam onlarda olunca devamını getiremedim. Şimdi de öyle. Ama kendime 4 gün daya 5 gün dayan deyip duruyorum
Ahmet apa ile yitik şifayı ücretsiz bulanlar face grubunu bir inceleyin. Sağlam bir niyetle seviye 1 i 40 gün yapsanız kesin olarak 15 kilo verirsiniz. Öğlen kahvaltı. Akşam akşam yemeği. Yasaklilara uyacaksiniz. Pirinç patates makarna un ve meyve yasak. İnceleyin. Bir sürü rapor var yapanların.9 seviye. Sağlıklı beslenmeden bahseden bir grup. 4 ay kadar sürüyor. Siz iyece inceleyin. Ben diyet günlerimde onu yapiyorum.