- 31 Ocak 2012
- 1.809
- 431
- 36
-
- Konu Sahibi candy_candy
merabalar bende gelebilirmiyim yaklasik 20 gündür yapiyorum if 4 kilo verdim bu hafta regl deyim diye tartilmiyorum çünkü hiç eksi cikmiyor ben sabahlari ilac içiyorum ondan yoğurt leblebi yeşil elma türünden bir kahvalti yapsam olurmu zaten aksama kadr soda şu kahve kurukayisi çay eşliğinde aksam sırf yine ilaç için az yemek saat 7 de kapanis oluyor bende sizce dogrumu
Tatilden +2 kg ile döndüm Acayip moralim bozuk Pazar gunu dugun de var Offf
Tesekkurlerben +3 ,5 ile döndüğüm içinnnaz geldi senin. bol bol ödem atıcı çaylar tüket :)
canm klomen kullanıyorum ondan benim içinde bir ogün yemek diğer saatlerde elma kahve vsvs uygun degilmidir ilaç sabah akşam ssaati yok cnmbence bunu doktora danışmalısın. ne ilacı kullanıyorsun canım. çünkü ifte önemli olan saat. mesela sabahları içmek zorundaysan atıyorum 9 da ozaman 17:00 da yeme işini kapatman lazım bizlerin uyguladığında.
Ama bence saat yeme süresini uzatıp aç kalma süresini kısaltabilirsin 12 saat yapanlarda var. önemli olan hep aynı 7şeyi yapmak.
İyi bir öğlen yemegi yedim ama oruç saatlerinde yemiyorum şükür. Midem bulandı yerken bu regl semptomları benim gibi 10 gün 1 hafta öncesinden yaşayan var mı?
sorma nefes alamıyorum üstüne yeşil çay içmiş olsamda banamısın demediben varım kiiibende öplen çok kalorili yedim akşama kalori kalmadı valla çok fenaydı menü
o sebeple akşam kefirle kapatcm yoksa kendimi affetmicem
bu aralar asosyallik yapıyoruz benim yüzümden :) çünkü cidden kaçınca toplayamıyorum ben.
"BAştan başlamaktan sıkıldıysan, Yarım Bırakma" diye bir söz okudum onu uyguluyorum :)
her gün tartılıyordum şimdi onu da 3-4 hatta 7 güne çıkarcam.
Çünkü tartıdaki rakamlar en büyük diyet düşmanı
kaç vermiştin? neden geri aldın? ne kadar süre yaptın vs vs bir sürü sorum var . Regl öncesinde sende çok yedin mi bir kaç gün ? Yediysen yine verdin mi? :)sayfa biraz hareketlenmiş ben 2 sene önce yalnız yaptım ifi
buralarda şimdi yapmak istiyorum ama kahvaltı çoks evdigim için yapamıyorum
Slm herkese bende bu aralar if ı araştırıyorum birkaç gün denedim. İse yarıyor bende. Aylardır diyete başlamak istiyorum ama aksine kilo alıyorum :)
Ya bişey sorucam o kadar baş ağrısı yapmıyor bu yeme sistemi bence reglde çok kanaman varsa ondan olmuştur ilaç alsaydın sadece keşke. Ben ilk hafta regl olmuştum ve sadece acıktım ağrım olmadı şükür şimdi 1 hafta var reglye ki vucudum daha da erken diyor kilom sabit duruyor bakalım bozmak yok yarın tam 4. haftaeveeet yeni başlangıçlar günü PAzartesi
hafta sonları ciddi zorlanıyorum. Cumartesi günü baş ağrısından bozma durumunda kaldım. Diyete bağlı değil regliye bağlı baş ağrım tuttu. saat 10 civarı bir şeyler atıştırıp ilaç içtim. ogün son yemeği 18de yaptım:)
Pazar 11 de kahvaltı edip yine 18:00 civarı son yemeği yedim ve bugün 12:30da yedim.
Akşam yemeklerim hep mangal ve patlıcan salata idi. Çok bozmuş sayılmam değil mi:)
Tartıda + yım reglim sebebim. Bu hafta artık sporu dahil edeceğim diyetime.
Yeni yıla ne kaldı değil miiii