- Konu Sahibi candy_candy
Tatilden döndüm ama tartilmaya korkuyorum Bugun dikkat edip yarin sabah tartilicam artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatilden döndüm ama tartilmaya korkuyorum Bugun dikkat edip yarin sabah tartilicam artik
ben çok şok olmuştum
ama tartılmayıncada olmuyor
Herkese merhaba bu hafta 4 gun boyunca 17.00den sonra yemek yemedim. Sonuc 61.6dan 59.8'e dustum. Ve regliyim bugun. Ona ragmen. Aksam fasting daha hizli sonuc veriyor. Bi de bu kilomu gece az once olctum. Belki sabah daha dusuk cikabilir.
Tesekkur ederim sabah 59.4 cikti. Gercekten ise yariyor ve istedigim herseyi yedim. Hic ac hissetmedim kendimi.tebrik ederim çok güzel vermişsiniz tabiki sabah daha az çıkarsınız
akşam yememek daha hızlı verdiyor
Haklisin obur turlude veriyorsun. Ama bunla daha hizli. Gobegim eridi ya inanamadim. 2 gun daha yapip sonra aksam 7'e donucem. Buarada hic zor degil. Hic acikmadim. Cunku noodle bile yedim.Ben saatin pek de önemli olduğuna inanmıyorum sadece açlık süresinde yememek önemli yaptıgım bütün araştırmalar bu yönde bende 4 kilo verdim ve daha 1 ay olmadı önümüzde ki cuma tam 4. haftaya giriyorum. O yüzden kimse akşam 17 :00 sonrası diye kendini kasmasın bende 12:30-20:30 ( ki genelde 19:30 da) arasında yemek yiyorum önemli olan oruç saatinden şaşmamak.
Akşam yemegini iş yerinde araya sıkıştırmak işime gelmez yoksa zaten acıkmak için demedim canım. Ben sadece hani kimse kendisini kasmasın diye dedim saatle ilgili.Haklisin obur turlude veriyorsun. Ama bunla daha hizli. Gobegim eridi ya inanamadim. 2 gun daha yapip sonra aksam 7'e donucem. Buarada hic zor degil. Hic acikmadim. Cunku noodle bile yedim.
Dogru orda bir kasilma oluyor. Ama garip bit sekilde kendimi daha iyi hissettim. Simdi sanki bizim vucudumuz icin aslinda dogal beslenme dengesi bu gibi geliyor bana.Akşam yemegini iş yerinde araya sıkıştırmak işime gelmez yoksa zaten acıkmak için demedim canım. Ben sadece hani kimse kendisini kasmasın diye dedim saatle ilgili.
Yok kuzum bozmam da aman allahım yani :) bu nasıl bir hisregli dönemi en kritik dönem bu dönemde diyet bozulmazsa acaip getirisi oluyor
ama bozulduğu zamanda toplaması zor oluyor maalesef.
o sebeple Elif_78 en iyisi mi sen yolundan şaşma:)
dayan lütfennn. kahve iç soda iç. hatta türk kahvesi ile sodayı birlikte iç beni acaip kesiyorr:)
Yok kuzum bozmam da aman allahım yani :) bu nasıl bir his