- 15 Ağustos 2019
- 214
- 209
- 46
-
- Konu Sahibi candy_candy
merhaba kızlar bende haftasonu sonrası 68,100 deyim
Sagol canim update icin umut oldun bize de. Ben de sabaha aldim ogunumu bu hafta 6 gibi kesecem yemegi.Herkese günaydın kızlar , Bugün if diyetinin 21. günündeyim ve toplamda 3,5 kilo vermiş bulunmaktayım saatlerim 12:30 ve 19:30 oluyor ( akşam 20:30 olsa da) gözlemlerim her gün 100,200 gram bazen 300 gram kayıpla ilerliyorsun. Dün sabah ile bu sabah arasında 200 gr fark vardı o da hiç oturmadım ondandır herhalde. Sonuç olarak Eylül 15 gibi toplamda 5,5 kilo vereceğimi hesaplıyorum belki de 6.kg. Nihayet Kasım ayında da istediğim kiloda olabilirim gibi duruyor. Bu arada yeme durumumda asla aşırııı takıntılı davranmadım ama asla baklava, hamur işi vs tarzı da yemedim.
Evet haklisin biraz zaman lazim sanirim.Ben yanlis bakmisim canim 18 gunde 3 kilo vermisim arastirdim gayet iyi herhalde 1 ay sonunda 4,5-5,5 arasi gidecek ama bir an deli oldun tabii sende takma 200 grami 300 grami sabirsiz davraniyoruz herhalde ya
1 hafta mı oldu cnm seninde 1,8 kg gitmiş bence gayet iyi
Moral bozmasına canım stres yapma daha beter olur ayrıca gayet iyi lütfen ben 21 günde 3,5 verdim sen 1 hatfa da 1,8 daha ne olsun. Ayrıca if diyetinin ilk zamanı son zamanı yok 3 ayda yapsan aynı şekilde kilo veriyorsun ya da 6 ay.iyi deillçünkü ilk zamanlar hızlı gitmesi lazımm
iyi deillçünkü ilk zamanlar hızlı gitmesi lazımm
Moral bozmasına canım stres yapma daha beter olur ayrıca gayet iyi lütfen ben 21 günde 3,5 verdim sen 1 hatfa da 1,8 daha ne olsun. Ayrıca if diyetinin ilk zamanı son zamanı yok 3 ayda yapsan aynı şekilde kilo veriyorsun ya da 6 ay.
Burdayımmmmm
bugün öğle yemeğimiz iş yerinde içler acısıydı. diyete uygun hiç bişey yoktu.
Onun için kaçtı biraz sanırım bugün tek öğün yapıcam ve akşama sadece kefir içicem
ama saat konusunda bugün 9. günüm hiç kaçamağım yokkk.
Niye ki bence en kolay beslenme şekli. Ben diyetisyenler de kilo verdim bu inan çok daha kolay iş hayatında.çalışırken nasıl uyguluyorsunuz fastingi
Bazen oluyor öyle bende dün su böreği yedim çorba birde akşam yiyemedim ama bir avuç sarı leblebi yedim gece 23 de acıktım onu da yemedim tabii ki. Akşam yedin mi canım ?Burdayımmmmm
bugün öğle yemeğimiz iş yerinde içler acısıydı. diyete uygun hiç bişey yoktu.
Onun için kaçtı biraz sanırım bugün tek öğün yapıcam ve akşama sadece kefir içicem
ama saat konusunda bugün 9. günüm hiç kaçamağım yokkk.
Niye ki bence en kolay beslenme şekli. Ben diyetisyenler de kilo verdim bu inan çok daha kolay iş hayatında.