- 27 Ağustos 2019
- 40
- 42
- 37
- Konu Sahibi candy_candy
kızlar bende 88 liyim ama hepiniz nasılda uzun boylusunuz yanınızda kısa kaldım 1,67 yle
ben öleyim o zaman 1,63 le
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende 88 liyim ama hepiniz nasılda uzun boylusunuz yanınızda kısa kaldım 1,67 yle
bende bu akşam koltukları silicem 2 takım koltuğum var ahh ahh
Ayşegül çoruhlunun kitaplarını okuyorum şuan 2 tane aynı anfa evet ifi öneriyor sonuna kadar ama sirkadiyen saate göre 17 de yeme bitsin diyor. Kilom yavaşlayınca saatleri değiştireyim diyorum
bende öyle biliyorum canım gün ışında metobalizma daha hızlı çalıştığını o yüzden en geç gün batımında bitirmek lazımAyşegül çoruhlunun kitaplarını okuyorum şuan 2 tane aynı anfa evet ifi öneriyor sonuna kadar ama sirkadiyen saate göre 17 de yeme bitsin diyor. Kilom yavaşlayınca saatleri değiştireyim diyorum
bende 2 takım koltuk silip üzerine 60 dakika eliptik yapıcambende bu akşam 3 mil leslie yapmayı planlıyorumm. Böyle gazlayalım birbirimiziii
17 cok erken ya. Pratik degil. Esinle arkadasinla dostunla yemek yiyemiyorsun.Ayşegül çoruhlunun kitaplarını okuyorum şuan 2 tane aynı anfa evet ifi öneriyor sonuna kadar ama sirkadiyen saate göre 17 de yeme bitsin diyor. Kilom yavaşlayınca saatleri değiştireyim diyorum
Kilon kac?Menü geçişi yapayım m...
12:00 1 muz 5 kaju
13:30 1 kepçe ezogelin çorba
16:00 1 dilim kek. 2.5 yaşında kızımla yaptık. Yemezsem küsüyor
Saat 19 civarında 8 yk nohut ve yoğurt yerim m.
Kapanışşş
Bende 88 liyim 31 yaş bitti. Boyunda 171
Kilon kac?
Kesinlikle peatik değil ama doğrusu o maalesef. Asosyal olmak cabası ben kilo verimim durduğunda denicem kesinlikle17 cok erken ya. Pratik degil. Esinle arkadasinla dostunla yemek yiyemiyorsun.
60 dk eliptik yapabiliyor musun helal olsun. Beni bırak yürürüm ama eliptik zor. Bende en azından 20 dk ile başlasam iyi olacak. Kendisi salonun heykeli oldubende 2 takım koltuk silip üzerine 60 dakika eliptik yapıcam
Insallah bir an evvel ulasirsin. Evet ilk basta hizli veriliyor kilolar yag orani azaldikca zorlasiyor sanirim.Bugün 74.6ydım. 92 kilodan 72 ye kadar indim. Yine 77 küsür leri gördüm. Ve ife başladım. 72 ye kadar hızlı gider diye düşünüyorum hedefim 63-65 arası.
Dene bize de anlat burdan tecrubelerini.Kesinlikle peatik değil ama doğrusu o maalesef. Asosyal olmak cabası ben kilo verimim durduğunda denicem kesinlikle
Bizimkide bi ara öyleydi canım eşim genelde askılık olarak kullanıyodu ama şuan kullanıyorum aktif60 dk eliptik yapabiliyor musun helal olsun. Beni bırak yürürüm ama eliptik zor. Bende en azından 20 dk ile başlasam iyi olacak. Kendisi salonun heykeli oldu
Valla bilmiyorum bende de benzer durum. Bugun 300 gr geri eklenmis. Uff niye bilmiyorum.Ya kizlar deli oldum regl oldum bittim tartildim pek bisey degismemis ama goruntude asiri fark varb :). Nedennn
Ben yanlis bakmisim canim 18 gunde 3 kilo vermisim arastirdim gayet iyi herhalde 1 ay sonunda 4,5-5,5 arasi gidecek ama bir an deli oldun tabii sende takma 200 grami 300 grami sabirsiz davraniyoruz herhalde yaValla bilmiyorum bende de benzer durum. Bugun 300 gr geri eklenmis. Uff niye bilmiyorum.