- 15 Ağustos 2019
- 214
- 209
- 46
-
- Konu Sahibi candy_candy
Bende senin gibi düşünüyorum canım abartmadan asla zaten yiyemiyor insan ama yeme saatlerimde canım ne isterse yiyorum vee herkes eridin diyor. Tartılmıyorum bu ara hiç :)Kızlar günlük almanız gereken kaloriyı alın altına düşmeyin ben hergün 1500 kalori alıyorum yoksa bi süre sonra az yediğini için kilo vermeniz durur açlıktan gOu donmus gibi herseye saldirisiniz - 700 gr vermişim bn bugun
Ne güzel canım tabii ki ye zaten yemezsen veremiyorsun. Vucut kıtlık alıgılyor depo yapıyor bu sefer. 7 haftanın içindeydin sen degil mi? Toplam kaç verdin şimdi? Maşallah diyelim. Bugun açlık hissediyorum çok ha bire filrte kahve su türk kahvesi içip duruyorum :)))Gunaydinnn tartida 69.00 gördüm ben şok
2 tabak kurufasulyeyeye ragmen
Ne güzel canım tabii ki ye zaten yemezsen veremiyorsun. Vucut kıtlık alıgılyor depo yapıyor bu sefer. 7 haftanın içindeydin sen degil mi? Toplam kaç verdin şimdi? Maşallah diyelim. Bugun açlık hissediyorum çok ha bire filrte kahve su türk kahvesi içip duruyorum :)))
Kahve caya izin varmi? Kimi var kimi yok diyor kafam karisti.Ne güzel canım tabii ki ye zaten yemezsen veremiyorsun. Vucut kıtlık alıgılyor depo yapıyor bu sefer. 7 haftanın içindeydin sen degil mi? Toplam kaç verdin şimdi? Maşallah diyelim. Bugun açlık hissediyorum çok ha bire filrte kahve su türk kahvesi içip duruyorum :)))
Ah cok sagol alayim malzemeleri yapayim hemen.Ok
1-2dilin taze zencefil
1 yeşil elma
8 karanfil
2 çubuk tarçın
Yarım limon
5-6 bardak su bunları kaynatıyoruz, kaynamaya başlayınca 6 dal maydanoz koyup 3-4dk daha kaynatıyoruz. Gün içerisinde içiyoruzzz
kahve ve çaya izin var ben içine toz tarçın ekleyip içiyorum şeker ihtiyacını karşılıyor.Kahve caya izin varmi? Kimi var kimi yok diyor kafam karisti.
Tabii ki var dini oruç degil bu kahve, çay, bitki çayı, su , abartmadan soda ama şekersiz ve tatlandırıcı olmadan. Kim yok diyorsa yalan araştırsana internetten.Kahve caya izin varmi? Kimi var kimi yok diyor kafam karisti.
Bu diyete göre yaklaşık 16 saat yemek yemiyorsunuz. Yani akşam 20.00 gibi yemeğinizi yedikten sonra bir sonraki gün öğlen 13.00’den önce besin tüketemiyorsunuz. Sadece sıvı tüketerek besleniyorsunuz. Tabii bu sıvılar da kalori içermeyenler arasından seçiliyor. Bu diyeti yapanlar şuna inanıyor; vücut aç kaldığında yakacak enerji bulamıyor ve yağ yakmaya başlıyor. Fakat biz bugüne kadar bunun tam tersine inanıyorduk yani vücut aç kaldığında panik olmaya başlıyor ve yağı depoluyor. Bu nedenle aç kalmamak için ara öğün tüketmek gerekiyor. IF hakkında bilinmeyenler Bu diyete göre gün içinde sadece sekiz saatlik süreçte kalori almak ve daha sonra aç kalıp büyüme hormonunu tetikleyerek yağ yakımını hızlandırmak gerekiyor.• 16 saati aç geçiriyorsunuz. Fakat bu süre sizin için çok uzunsa; en az 10-12 saat kendinizi sınıflandırmanız gerekiyor.• Spor yapanlar çoğunlukla bu diyeti tercih ediyor. • Aç kalınan süre içerisinde su ile birlikte sıvı tüketmek serbest.• Yapılan araştırmalara göre bu diyeti yapanların kanındaki insülin direnci azalıyor. Ayrıca IF diyeti ile yağdan zengin beslenenlerin kötü kolesterol ve triglesit’lerinde düşüş tespit edilmiş. • Yapılan bir diğer araştırmada ise günde üç öğün ile 6-7 öğün beslenenler arasında metabolizma hızı açısından fark olmadığı tespit edilmiş.• Saat 13.00: 1. öğün-günlük kalorinin yüzde 20’si alınıyor. • Saat 17.00: 2. öğün-günlük kalorinin yüzde 50-60’ı alınıyor.• Saat 21.00: 3. öğün-günlük kalorinin yüzde 20-30’u alınıyor.Kahve caya izin varmi? Kimi var kimi yok diyor kafam karisti.
Hmm ben pek dogru yapmiyormusum bunu simdi anladim. Hep 12.de yiyorumdum mesela ve 17.00 gibi yemeyip 20.00de yiyordum. Bunu denicem simdi. Tesekkur ederim.Bu diyete göre yaklaşık 16 saat yemek yemiyorsunuz. Yani akşam 20.00 gibi yemeğinizi yedikten sonra bir sonraki gün öğlen 13.00’den önce besin tüketemiyorsunuz. Sadece sıvı tüketerek besleniyorsunuz. Tabii bu sıvılar da kalori içermeyenler arasından seçiliyor. Bu diyeti yapanlar şuna inanıyor; vücut aç kaldığında yakacak enerji bulamıyor ve yağ yakmaya başlıyor. Fakat biz bugüne kadar bunun tam tersine inanıyorduk yani vücut aç kaldığında panik olmaya başlıyor ve yağı depoluyor. Bu nedenle aç kalmamak için ara öğün tüketmek gerekiyor. IF hakkında bilinmeyenler Bu diyete göre gün içinde sadece sekiz saatlik süreçte kalori almak ve daha sonra aç kalıp büyüme hormonunu tetikleyerek yağ yakımını hızlandırmak gerekiyor.• 16 saati aç geçiriyorsunuz. Fakat bu süre sizin için çok uzunsa; en az 10-12 saat kendinizi sınıflandırmanız gerekiyor.• Spor yapanlar çoğunlukla bu diyeti tercih ediyor. • Aç kalınan süre içerisinde su ile birlikte sıvı tüketmek serbest.• Yapılan araştırmalara göre bu diyeti yapanların kanındaki insülin direnci azalıyor. Ayrıca IF diyeti ile yağdan zengin beslenenlerin kötü kolesterol ve triglesit’lerinde düşüş tespit edilmiş. • Yapılan bir diğer araştırmada ise günde üç öğün ile 6-7 öğün beslenenler arasında metabolizma hızı açısından fark olmadığı tespit edilmiş.• Saat 13.00: 1. öğün-günlük kalorinin yüzde 20’si alınıyor. • Saat 17.00: 2. öğün-günlük kalorinin yüzde 50-60’ı alınıyor.• Saat 21.00: 3. öğün-günlük kalorinin yüzde 20-30’u alınıyor.
Ben de icicem simdi. Sevindim ya biraz renk geldi diyete.kahve ve çaya izin var ben içine toz tarçın ekleyip içiyorum şeker ihtiyacını karşılıyor.
Valla bazi yabanci sitelerde gordum sadece su diyenleri.Tabii ki var dini oruç degil bu kahve, çay, bitki çayı, su , abartmadan soda ama şekersiz ve tatlandırıcı olmadan. Kim yok diyorsa yalan araştırsana internetten.
Rica ederim kadınlarda açlık süresi regl evresinde sorun olmasın diye 16 saate bile indirilebiliyor ama eğer öyle bir sorun yoksa 18 saat ideal ve açlık saatlerinde olanak varsa yürüyüş, herhangi bir spor yaparsan çok daha hızlı yağ kaybedersin:)Hmm ben pek dogru yapmiyormusum bunu simdi anladim. Hep 12.de yiyorumdum mesela ve 17.00 gibi yemeyip 20.00de yiyordum. Bunu denicem simdi. Tesekkur ederim.
69 u görmek istiyorum :))))) bendeeeee boy kaç canımMerhaba, sabah tartıldım 67,8 çıktım yavaş yavaş gidiyor ve mutlu oluyorum.
3 gün önce 69,9 ile başlamıştım. Ama şuan açım ve canım tost istedi, güzel bir tost söylüyorum kendimee
69 u görmek istiyorum :))))) bendeeeee boy kaç canım
uzunum ben canım ya at gibiyim :) 1 .70 kiloda olunca bildigin atbenim boy 163 cm o yüzden yağlıyımm :)) senin boy kaçç
uzunum ben canım ya at gibiyim :) 1 .70 kiloda olunca bildigin at
Yok canım malesef Shakira tipliyim kalça basen zor gidiyor bölgesel problemliyimSen kilo verebilirsin ama biz boyumuzu uzatamayız bide böyle düşün, fazlalıkları verince manken gibi olursun ne güzell :)