- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.058
-
- Konu Sahibi candy_candy
Teşekkür ederim. İnşallah hepimiz ulaşacağız hedeflerimizebence de senin fazla kilon yokmuş istediğin sonuca en kısa zamanda ulaşırsın inşallah
inşallah canımTeşekkür ederim. İnşallah hepimiz ulaşacağız hedeflerimize ☺
Kaç kilosun canım hangi saat aralığında yapmayı düşünüyosunYeni gordum konuyu bende katilmak istiyorum size kizlar hemen bugun baslicam
maşallah sana çok güzel vermişsin canım darısı benim başıma vermek isteyen herkeseBen Mart’tan beri dikkat ediyorum 78 den geldim bu kiloya
Doğum sonrası göbeğim var hala
Hedefim 60 olmak önce sonra devam edebilirsem ideal kilom 55
Spor yapacağım ben de. Daha önce jillian 30 Shred yapıyordum on günde bile faydasını görmüştüm, çok güzel inceltiyor.
Bu ara internetten 30 günlük programlardan liste yaptım kendime onu yapıyorum buraya atayım yapmaya çalıştıklarımı.
Dizinden dolayı sıkıntı yaşayacaksan hafif yürüyüşler daha iyi olur belki de senin için canım.
Eki Görüntüle 2295682 Eki Görüntüle 2295683 Eki Görüntüle 2295684 Eki Görüntüle 2295685 Eki Görüntüle 2295686 Eki Görüntüle 2295687
sen kaç kilosun tatlımbence de senin fazla kilon yokmuş istediğin sonuca en kısa zamanda ulaşırsın inşallah
Teşekkür ederimmmaşallah sana çok güzel vermişsin canım darısı benim başıma vermek isteyen herkese
Proğramın çok güzel bende yapayım olmadı
sen kaç kilosun tatlım
Hoşgeldin canım hep beraber zayıflayalım kilomuz birbirine yakınmış seni rakibem seçebilirmiyim benim insilün direncim var çok yavaş veriyorum75.6 geldim şimdi 9 kahvaltı 4 akşam yemeği tabi ara öğünlerimde olur
Benim de yüksek insulin direncim yeni hapa başladım bol yürüyüş yapmam gerek diyetin yani siraHoşgeldin canım hep beraber zayıflayalım kilomuz birbirine yakınmış seni rakibem seçebilirmiyim benim insilün direncim var çok yavaş veriyorum
Bende ilç kullanıyorumBenim de yüksek insulin direncim yeni hapa başladım bol yürüyüş yapmam gerek diyetin yani sira
Afiyet olsunGünün ilk öğününde yulaf lapası hazırladım.
Günlük sporumu da nerdeyse bitirdim.
16 saat açlık oldu şu saate kadar.
Teşekkür ederimmm. Evde varsa eliptik müthiş bir şeyAfiyet olsun
Tebrikler canım yemek yeme işini 14 de kapatıcam bende spor eliptik mi yapsam diyorum
Afiyet olsunmerhaba kızlar bende 7,30 12,30 olarak beslenmeyi planlıyorum
Sabah kahvaltı domates salatalık maydanoz biber peynir zeytin 1.5 dilim ekmek
öğlen tarhana çorbası yoğurt tavuk ve günü yemek olarak kapattım şimdiye kadar 1 yeşilçay içtim öğleden sonra 1 yeşilçay daha içerim su tahminen akşama kadar 3 3,5 litre olur spor olarak bende eliptik yapmayı düşünüyorum
Mide bulantısı oldu bende bu ilacı kullanınca afedersin ama wcden çıkamaz oldum diaformin benimkiBende ilç kullanıyorum
Afiyet olsunBenim 4 te yemem gerekti bu saate kaldım ilk günden kaytardim
Saol canımAfiyet olsun
Güzel bir başlangıç bence☺