- 29 Eylül 2010
- 952
- 3.066
-
- Konu Sahibi candy_candy
Cok guzel baslayabilmek cok onemli. 7 li rakanmlari bir haftaya kalmaz gorursun insallah.Arkadaşlar dün 83.4 idim. Bugün sabah 82.6 çıktım. Dün akşam bisküvi dondurma kaçamağına rağmen. 10 -18 arası besleneceğim bakalım. Dikkat etmeye de çalışacağım. Bir an önce 7 li rakamları görmek istiyorum
Olur canım çok sevinirim kaçamak yapmamak için arkadaş lazımBende 90 kiloyum suan. Ekim sonuna beraber hedef koyalim.en azindan 69 u gorelim. Insallah.
Aynen canim. Bugun esim kavun almis uzum de bende cok severim. Ama yememem lazim. Birazdan ikinci ogunu yiyecegim. Sende durumlar nasil??Olur canım çok sevinirim kaçamak yapmamak için arkadaş lazım
Canım ben çok daldım hafta sonu. Yarın sıkı bir disiplinle başlayalım inşallahAynen canim. Bugun esim kavun almis uzum de bende cok severim. Ama yememem lazim. Birazdan ikinci ogunu yiyecegim. Sende durumlar nasil??
gerçek mi nasıl beslendiniz 1 günlük ortalama menü verebilirmisinizMerhaba İFe kısa bir ara verdim tatile gidince bugün tekrar başladım bayrama kadar 12 günlük bir maraton olacak her gün buraya güncelleme yapacağım yine.
11 günde 5 kilo vermiştim iki öğün beslenerek ama kuru yemişin ayarını çok kaçırmıştım yine de iyi gitmişti.
Şimdi tek öğün yapacağım kendimi iyice sıkmayı düşünüyorum bu 12 günde.
gerçek mi nasıl beslendiniz 1 günlük ortalama menü verebilirmisiniz
o zaman bende yarın başlıyayım :) bu kadar iyi bir yöntemse çok duydum ama yapmak nasip olmadıSabahları 2 yumurta 2 ceviz bol domates salatalık yeşillik.
Akşamları sebze yemeği/tavuk/balık bunlardan birini seçerek yedim.
10 km yürüdüm 11 gün boyunca.
Yalnız aralarda kuru yemişi fazla kaçırmışım dediğim gibi öyle olmasa 5 değil 6-7 verebilirdim belki.
Şimdi 12 günlük daha uygulayacağım yazarım buraya her gün:)
Merhaba nasıl yapıyorsun? Saatleri nasıl ayarladın. Ben de eşlik edebilirim ilerleyen günlerdemehaba kızlar 2 gündür bende IF yapıyorum beraber yapabiliriz birbirimize destek olalım bırakmak istemiyorum
Canım Merhaba kendime göre ayarlamaya çalıştım sabah 10 ile 14 arası 2 öğün şeklinde ayarları gel muhakkak yapalım beraber beklerimMerhaba nasıl yapıyorsun? Saatleri nasıl ayarladın. Ben de eşlik edebilirim ilerleyen günlerde
Yarın başlıyorum ben deCanım Merhaba kendime göre ayarlamaya çalıştım sabah 10 ile 14 arası 2 öğün şeklinde ayarları gel muhakkak yapalım beraber beklerim
Katılıyorum sana ben de çok seviyorumYarın başlıyorum ben de
Daha önce yapmıştım, seviyorum bu beslenme şeklini.
Birbirmize destek olalım bırakmayalımBende bugün başlıyorum inşallah bir dikiş tutturamadım 2 gün yap 3 gün boşla gibi gidiom
bende sabah 75.9 çıktımgünaydın kızlar bugün 76.8 le başlamış bulunmaktayım. Sabah 7.30 öğlen 12.30 gibi 2 menü yapıcam.
Canım spor yapmayı düşünüyor musunGünaydın
Bugün başlıyorum ben de.
Sabah 65,4 tartı sonucum.
Saat 11,00 da kahvaltı
Akşam 19,00 akşam yemeği
Şeklinde düşünüyorum.
Ben Mart’tan beri dikkat ediyorum 78 den geldim bu kiloyaCanım spor yapmayı düşünüyor musun
Ben çok istiyorum dizimde ödem oluştu çok zorluyor
Senin aşırı fazla kilo yokmuş senin hedefin kaç?
bence de senin fazla kilon yokmuş istediğin sonuca en kısa zamanda ulaşırsın inşallahGünaydın
Bugün başlıyorum ben de.
Sabah 65,4 tartı sonucum.
Saat 11,00 da kahvaltı
Akşam 19,00 akşam yemeği
Şeklinde düşünüyorum.