- 22 Eylül 2013
- 643
- 913
- Konu Sahibi candy_candy
İF'de 5. günüm. yaklaşık 2.5 kg gitti. Birazı ödemdir bunun tabi..İki öğünle hiç acıkmıyorum ve yaptığım sporla sabahları inanılmaz hafif kalkıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaparsan bize de motivasyon sağlamış olursun.7. günde giden 3.5 kg böyle verdikçe güncelleme yapayım mı buraya bilemedim:)
Ama İF muhteşem oldu benim için kendimi gayet zinde hissediyorum gün içinde de aktifim.
Devam ediyorum.Ben buradayim kizlar . Birbirimize destek olalim devam edelim.ne durumdasiniz?
Benimde cok guzel gidiyor. Bu sekilde beslenince daha enerjik hissediyorum.Devam ediyorum.
Ben çok sevdim bu beslenme şeklini. Sizin Nasıl gidiyor?
Cok guzel. Masallah. Darisi bana . Kilo almistim. Onlari vermek hedefim.Benim de çok iyi gidiyor.:)
Güncelleme yapmaya geldim.
İF ile 10. günde giden 4 kilo.
TebriklerArkadaşlar dün 83.4 idim. Bugün sabah 82.6 çıktım. Dün akşam bisküvi dondurma kaçamağına rağmen. 10 -18 arası besleneceğim bakalım. Dikkat etmeye de çalışacağım. Bir an önce 7 li rakamları görmek istiyorum
Cok guzel. Masallah. Darisi bana . Kilo almistim. Onlari vermek hedefim.
kaç kilosunuz çok iyi vermişsinizÇok teşekkür ederim, tekrar güncellemeye geldim:)
11. günde İf ile giden 5 kilo...
Sanırım artık iyice oturttum. Bir ay daha bu şekilde gitmeyi planlıyorum. Bir ay sonra sporumun yoğunluğunu azaltacağım.
Bende 90 kiloyum suan. Ekim sonuna beraber hedef koyalim.en azindan 69 u gorelim. Insallah.Ben de yarından itibaren başlamayı düşünüyorum. Aslında bugün de yapabilirim ama canım çok tatlı istedi akşam tatlı planım var
Benim sıkıntım şu en büyük sıkıntım erteleme hastalığım var. Amaaannn şunu da yiyeyim de sonra yaparım gibi. Bir de tabakdaki ve kızımın tabağında kalanları yeme huyu. Nefret ediyorum bunlardan. Bugün çok yedim mesela kızımın yemediklerini de yedim. BedeniM çöplük gibi
2 çocuğum var oğlum 8.5 aylık. Ben zaten hamile kaldığım kilodayım ama 85 le hamile kaldım
Neyse en büyük hedefim 60 altı olmak
1. Hedefim kurban Bayramına kadar 7 li rakamları görmek
2. Hedefim 1 Eylül e kadar da 75 in altına inmek.
3. Hedefim oğlumun doğum gününe kadar (30 ekim ) 6 lı rakamları görmek
Hadi inşallah