Insanity Max30 günlüğüm

dün 2. gündü. Tam diyorum ki ''bittim dayanamıcam, yok gerçekten kızlar haklıymış,neyse insanity30 a geçerim'' . Sonra bi bakıyorum ''water break '' diye bağırıyo. Gönlümü alıyo orda benim. Bi toparlanıyorum, kendime geliyorum. ''Yok yok yaparım diyorum''. :KK70:
Aslında Insanity nin ekibi daha eğlenceli, bende gece ınsanıty gündüz max30 yapayım diye başladım, sonra max30 da kaldım, kalış o kalış ama max30 30 dak sı ınsanıty nin etkisinden daha fazlaymış, çünkü tempo daha hızlı ve Tabata çalışması var haftada 2 gün. O yüzden sevdim max30 u.

Insanıty ilk ay daha çok bacak çalıştırıyor, bacaklarım taş gibi olmuşdu, ikinci ay daha hoşuma gitmişdi üst beden çalışması daha çok ikinci ayında.. Sonuç olarak ikiside süper, vakti dar olan max30, uzun antraman seven Insanıty yapsın..

Hadi bakalım devamm canımcıım :)

shaun her haliyle karizmatik şimdi bi film yıldızina benziyor orda da :-) bende akşam benimkine shaun gay mis dedim sitede kızlar bacı diyo ona dedim tepkisi çok komikti yaa böyle sevmediği yemeği yapmisim gibi baktı yüzüme hadi be adamı sevdiydim ama ben yaa niye söyledin ki bunu diyo :-):-):-) kanka moduna girmiş meğer adamla kıskanmayi geç:-):-):-) çok güldüm haline yaa
Ayy evet ya eşini anlıyabiliyorum, JILLIAN ' da bayanla evli biliyor musunuz, bende öğrendiğimde bi garip olmuşdum, yapasım gelmemişdi programı, eşini anlıyabiliyorum yani :KK70:

Kız sen beni sollarsın bebek, ben pazar sabahına kadar su orucu yapsam geçemem seni anam hehehehe, ama olsun bir haftalık yarış değil bu, devam kapışmaya :)
Yok abla yaa sende vermissindir bence benim kadar vermemissindir belki ama vermissindir benn aç duruyorum anacım farkına vardım açım aç neyseki öğlen oldu bi gidip yiyip gelim bişiler :kk77::KK72::KK72::KK31:

Aslında Insanity nin ekibi daha eğlenceli, bende gece ınsanıty gündüz max30 yapayım diye başladım, sonra max30 da kaldım, kalış o kalış ama max30 30 dak sı ınsanıty nin etkisinden daha fazlaymış, çünkü tempo daha hızlı ve Tabata çalışması var haftada 2 gün. O yüzden sevdim max30 u.

Insanıty ilk ay daha çok bacak çalıştırıyor, bacaklarım taş gibi olmuşdu, ikinci ay daha hoşuma gitmişdi üst beden çalışması daha çok ikinci ayında.. Sonuç olarak ikiside süper, vakti dar olan max30, uzun antraman seven Insanıty yapsın..

Hadi bakalım devamm canımcıım :)
tabata çalışması ne demek? 1.ay bacakları çalıştırıyosa tam benlik, bide 30 dakika olmasıda süper zaten 30 dk.dayanamıyorum bile daha, ınsanity normalini hiç yapamazdım heralde, hem o kadar vaktimde yok :KK43:

tabata çalışması ne demek? 1.ay bacakları çalıştırıyosa tam benlik, bide 30 dakika olmasıda süper zaten 30 dk.dayanamıyorum bile daha, ınsanity normalini hiç yapamazdım heralde, hem o kadar vaktimde yok :KK43:
Kalp atışını çok hızlandırıp bir dk boyunca tempolu çalışma sonra 30 sn dinlendiriyor sonra bir dk tekrar hızlandırıyor , o şekilde vam ettiriyor çalışmayı buna Tabata deniyor en basit anlatımla.. Bu sistemin müthiş yağ yakımı yaptığı kanıtlanmış ve sonrasında da kaslar çalışmaya devam edip yağ yakımı gün boyu devam ediyor. Kaslarımın titreşimini ben tüm gün hissediyorum mesala max30 da.

Basitce böyle tatlım, doğru yerdesin kızz gidecek o yağlar gelecek kaslar inş.

Kalp atışını çok hızlandırıp bir dk boyunca tempolu çalışma sonra 30 sn dinlendiriyor sonra bir dk tekrar hızlandırıyor , o şekilde vam ettiriyor çalışmayı buna Tabata deniyor en basit anlatımla.. Bu sistemin müthiş yağ yakımı yaptığı kanıtlanmış ve sonrasında da kaslar çalışmaya devam edip yağ yakımı gün boyu devam ediyor. Kaslarımın titreşimini ben tüm gün hissediyorum mesala max30 da.

Basitce böyle tatlım, doğru yerdesin kızz gidecek o yağlar gelecek kaslar inş.

ayyy inşallah canım, zaten yağ oranım en son %30 mu 31 mi ne çıkmıştı vıcık vıcık yağım sanırım:KK35:, inşallah giderler:KK76:

Allah aşkına zayıflamaya yardimci diye dün müsli aldım buneee yaaa tadı iğrenç kendimi şuan at gibi hissediyorum :KK33:
canım onu az suya koy, içine 1 incir,1kayısı dilimleyip at hepsini birazcıcık haşla, üzerinede süt dök biraz bekle tadı birbirine geçsin sonra ye, hatta 1 ceviz tarçın da dökebilirsin, aşure gibi oluyo :kk77::kk77:

kız yoğurtla ye bari:-) sütle güzel oluyor ben seviyorum onu niye öyle diyon yaaa:-) ama şeker var içinde işte :KK43:
Kız ne şekeri ne güzeli ne tadı keçi gibi kemir kemir dur buneee yaa at Yemleri gibi tadı :KK70:gerçi tadı bile yok :KK70: ayrıca bunda şeker yok sen mısır gevregiylemi karıştırdınn ? :KK35:

Kız ne şekeri ne güzeli ne tadı keçi gibi kemir kemir dur buneee yaa at Yemleri gibi tadı :KK70:gerçi tadı bile yok :KK70: ayrıca bunda şeker yok sen mısır gevregiylemi karıştırdınn ? :KK35:
Kız yulaf kepeği olmasın o :) Canan Karatay da diyor ya biz at mıyız yulaf yiyelim diye hahahahaha o aklıma geldi :))

X