Insanity Max30 günlüğüm

Bügünde shaun t bacı yı yılmadan bitirdim gerçi esneme hareketleri çok kolaydı nasıl rahatladım anlatamam o değilde. Hani bu yere sırt üstü uzanıp bacakları yere koymadan kolları bi one bi arkaya artırdığı hareket varya o neydi yaa karın Kaslarım hala ağrıyor

Yaptıgın programın adınıda yaz bebişim, Pulse mi yaptın? Ağrısın ağrısın ohh ohh iyi bişey kasların gelişecek öyle öyle inş tatlım.
Kız aklıma ne geldi sen bebişine fazla tv falan izletmiyorsun demi bazıları bebği koyuyor yürütece, bide tv karşısına, sonra ciddi çevreyle iletişim eksikliği yaşıyor çocuklar, niyeyse aklıma geldi sakın kuzum tv izletmeyin bebeklerinize çocuklarınıza, en azından tüm gün izlemesin daha küçük senin ki gerçi ama .. Hatırlatmış oluyum herkes için !!

Evet Canım pulse yi yaptım yok benimki tv izlemeyi çok sevmiyor günde yarım saat reklamlara bakar geri kalan zamanda oturur oyuncaklariyla oynar yürütectee bütün evi gezer uyur bole geçiyo günü

Seda kız nerelerdesin, pek bi sessiz bugün topik , bende Cuma saati girdi diye sporumu yapmadım. Regl dolayısıyla genelde Cuma saatlerinde Kur' an okurum onuda yapamadım. Birazdan dışarda işlerim var artık akşama görüşürüz canlarım...

Aaa topik pek bi sessiz hala, Seda da hiç gelmemiş, gezmelere mi gitti bu hatun nedir?
Bende yeni geldim eve kızlar, biraz dinleniyim yolda trafiğe yakalandım, karda yağıyor burada çok, yoruldum yanii. Sporumda geceye kaldı gene , bari fazla geçe bırakmasam...
Betülüm yarın spor adına birşey yapmayı düşünüyor musun, bence yapma dinlensin kasların bebeğim, çilek sende tabii ...

hello kızlar !

pulse egzersizim bitti, kardiyo saatimi yine taktım. 20 dklık pulse ile tam 101 kalori ve 5.1 gr. yağ yaktım.

dün stretch yapamadığım için bugün duble yapacağımı söylemiştim. o yüzden ben esnemeye devam !
stretch için 10 günlük challenge'a yeniden başlamadan yeni başlayanlar için şu videoyu takip ediyorum:

spor yapmayı düşünmüyorum da yarın benim ki evde mahalle pazari kuruluyor bide oraya giderim benimkinin gönlü olur havada güzel olursa sahil de dolaşırız ama öyle tempolu yürüyüş tarzı değil yani böyle düşünüyorum şimdilik

duble esneme çalışmanın ikincisini de tamamladım ve tam 30 dk, 100 kalori ve 6 gr. yağ yaktım.

benden bugünlük bu kadar.. yarın dinlenmece!
bişey soracağım friday raund 1 yaptığımız gün video bittikten sonra ben yarım saat daha spor yapıyor gibi terledim vucudum yandı hani kalori yakmaya devam ediliyormuş ya sen saati hemen çıkarıyormusun yoksa bu olayı test ettin mi merak ediyorum

Benide uyarmayı unutmamışş

Pulse' nin yakılan kaloriside iyiymiş. Bizim kızlar Kardio' yu sende esnemeleri abarttıyorsun Annacığım dermişim :)
Yoga yaptın mı hiç Anna? Ben ilk defa geçen gün yaptım vücuduma masaj yaptırmışım gibi öyle iyi gelmişdi, aslında haftada bir iki gün esneme yerine yoga konulabilir, sen ne dersin? Yoga sonrası hiç kas ağrısı falan olmamışdı.

Aman Türkiyenin pazarlarınıda bi seviyorum ben kız, helede bahar sonu yaz falan memeleketimin bereketli topraklarından mahsuller... Marketten bir dilim karpuz alan cimri Alman' la bizim memleketimizin cömertliği karşılaştırılamaz bile...gidin gezin tatlım hava güzel olursa sende hafta içi ders çalışıyorsun iyi gelir tam dinlen biraz kuzum..havası bile güzel yurdumun Maşallah !!

Betülüm gece yatınca özellikle sırttına bi konsantire olsana orada bir ısınma yanma içten bir hareket hissediyor musun? Bende ilk zamanlar çok olurdu, resmen yağlarım eriyor oradan gibi gelirdi. Şimdilerde de oluyor, ama ilk günlerdeki kadar değil. Bunuda kimseden duymuyorum bende mi anormallik var, ben mi vucudumu çok dinliyorum, bir dikkat edin bakiim sizde :)

hiç öyle bişeye dikkat etmemiştim ben ya ama yatınca hemen uyuyamazdim o duzene girdi bide soyle bişey var yatinca genel de belim agrir fıtıktan dolayı o yüzden de farketmiş bile olsam umursamamiş olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…