Insanity Max30 günlüğüm

Arkadaslar bana diyorsunuz yaaa az yiyorsun biraz daha çok ye diye çok yiyincede otomatikmen zayiflamycakms gbi hissediyorum sabahtan beri 2 portakal koca tabak tavuk döner yedim 1 bardak süt içtim . Ama sanki bole yediğim icin zayiflamycakms gbi hissediyorum galiba benim psikolojimm bozuldu yaa :KK42:
al benden de o kadar :KK42: yeniyoruz hemen verecekmis gibi günde 5kere tartı tepesine çıkıyorum sonuç yok ama bir öğün fazla kaçırsam hemen kalıyor vucutta bir hafta valla bıktım ya ne yapacağımi şaşırdım yemeyim mi daha mi çok spor yapayim ne yapayim iyice gitti psikolojim

al benden de o kadar :KK42: yeniyoruz hemen verecekmis gibi günde 5kere tartı tepesine çıkıyorum sonuç yok ama bir öğün fazla kaçırsam hemen kalıyor vucutta bir hafta valla bıktım ya ne yapacağımi şaşırdım yemeyim mi daha mi çok spor yapayim ne yapayim iyice gitti psikolojim
Valla ben şok diyet yapıcam 5 günde 5 kilo sabah haşlanmış yumurta bitane öğlen omlet akşam omlet okadar sudan mi gider kaStan mi gider yağdan mi nerden giderse gitsin gitsinde zaten yağdan gtmesede olur. Zayıflarim sporu brazdaha çok yaparım yağda gider valla bunaldim şeyda coskunun diyeti demet Akalın bole kilo verdi yumurta diyeti ile ama sor diyet olduğu için sağlıksız ve en fazla 2 hafta yapılmalidir ondan snra normal diyet yapılmalı 15 gün 15 gün sonra gene yumurta diyeti spor ve suuu

Valla ben şok diyet yapıcam 5 günde 5 kilo sabah haşlanmış yumurta bitane öğlen omlet akşam omlet okadar sudan mi gider kaStan mi gider yağdan mi nerden giderse gitsin gitsinde zaten yağdan gtmesede olur. Zayıflarim sporu brazdaha çok yaparım yağda gider valla bunaldim şeyda coskunun diyeti demet Akalın bole kilo verdi yumurta diyeti ile ama sor diyet olduğu için sağlıksız ve en fazla 2 hafta yapılmalidir ondan snra normal diyet yapılmalı 15 gün 15 gün sonra gene yumurta diyeti spor ve suuu
şeyda coskunun tüm diyetlerini biliyorum ama bu anlattigin çok yabancı geldi bana hangisi bu

Ol tabi şekerim bizimle paylaş deneyimlerini hem, sorun asla değil tatlım :)
Fit testi yaptın mı şekerim :) ben de ınsanıty' nin bir hafta 1. Haftasını , 1 hafta da 2. Haftayı yapmışdım 3,4 hafta önce, sonra max30 a geçdim , iki proğramda çık güzel, Schaun' un enerjisi mükemmel zaten, insan kopamıyor :)

fit testi yaptım. Ya ordaki kız ne öyle!!! zaten Shaun da diyor ''makine'' lakabı takmışlar kıza. İyi çalıştırıyor ama. Slim in six çerez oldu artık bana :KK70:

şeyda coskunun tüm diyetlerini biliyorum ama bu anlattigin çok yabancı geldi bana hangisi bu
Yumurta diyeti ne bilim demet akalin instagram hesabında paylaşmis şeyda çoskun önerisi mis sabah 1 yumurta öğlen yumurta akindan omlet akşam normal omlet bol kahve ve çay çok dayanamazsaa ananas önermis falan iste

canım o dukana benziyor bildiğin ya :) vücutta ilk önce karbonhidrat, sonra yağ, en son protein yakılır. Yorulabilirsin belki sporla beraber. yorgun hissedersin.

pskolejiler hep bozuk ya... :) ya her diyet için illa bi kulp bulunuyo ararsan :) en pratiği 6 dan sonra bişey yememek, kızartma türü ve yağlı şeylerden uzak durmak.
Şekerim 3 hafta oldu ne ekmek yiyorum ne Kızartma yiyorum ne tatlı yiyorum ne çok yağlı yiyorum zaten tuzu hayatım boyunca hiç yemedim akşam 6dan sonra yemiyorum günde 3 litre su 2 bardak yeşil çay içiyorum ee biliyorsunuz sporda yapıyorum ama hala umutsuzum :KK51::KK51:

Şekerim 3 hafta oldu ne ekmek yiyorum ne Kızartma yiyorum ne tatlı yiyorum ne çok yağlı yiyorum zaten tuzu hayatım boyunca hiç yemedim akşam 6dan sonra yemiyorum günde 3 litre su 2 bardak yeşil çay içiyorum ee biliyorsunuz sporda yapıyorum ama hala umutsuzum :KK51::KK51:
bi tartılsana belki vermişsindir

Yumurta diyeti ne bilim demet akalin instagram hesabında paylaşmis şeyda çoskun önerisi mis sabah 1 yumurta öğlen yumurta akindan omlet akşam normal omlet bol kahve ve çay çok dayanamazsaa ananas önermis falan iste
o kadının diyetlerinin değişik bi sistemi var yapabileceğini düşünüyorsan beraber yapalım
https://www.instagram.com/benimdegisimim/
bak bu site de var listeleri kilo veren de çok

bende de yok instagram bu profil açık herkese öyle görünüyor. masrafli olurmu olmaz mi bilmiyorum o halde bi kaç detoks var yani muz süt mesela yada yumurta greyfurt yada karabugday elma veya sadece yumurta ve yer fıstığı yada çilek yulaf gibi
Bende instagram yok dediğin yere göz attımda anlamadı.m bişi masrafsız ve hizli kilo verdiren bi diyet varmi ?

fit testi yaptım. Ya ordaki kız ne öyle!!! zaten Shaun da diyor ''makine'' lakabı takmışlar kıza. İyi çalıştırıyor ama. Slim in six çerez oldu artık bana :KK70:
Herkül Tanja :) Schaun' a bulaşan başka programlara gidemiyor :) daha iyi Cardio yok bir numara ınsanity ve versiyonları bu konuda :)

X