Insanity Max30 günlüğüm

Oğün fazla enerjiktim bugün bacaklarım çok agridi Zumba bile yapamam bugün :)
Yorma o kadar kendini bebeğim, yorgunsan dinlen , ille yapacaksan da akşama basit şeyler yap.
Kızlar kendimde farklılıklar görmeye başladım, göbeğim falan çekikdi. Eşim bacakların incelmiş popon küçülmüş diyor bana.. Ayy dedim gerçekmi diyon herifff :KK70:
:KK9: İşde buna çok sevindim kız, eşler bizi bizden daha iyi takip ediyor...ilk günler ben hep ona soruyordum incelmiş miyim nasıl falan ... Düşün daha ilk haftadasın, hele bir bir ay sonra dahada artacak inşallah incelmeler...

Yorma o kadar kendini bebeğim, yorgunsan dinlen , ille yapacaksan da akşama basit şeyler yap.

:KK9: İşde buna çok sevindim kız, eşler bizi bizden daha iyi takip ediyor...ilk günler ben hep ona soruyordum incelmiş miyim nasıl falan ... Düşün daha ilk haftadasın, hele bir bir ay sonra dahada artacak inşallah incelmeler...
benimki hep dalga geçer
_ oooo tığ gibi olmuşsun der, sonra mesela dar bişey giydiğimde kilolar taştığında yuh o da ne der:-) buldu oyuncağı laflarıyla sağdan soldan vuruyo :KK11::KK70:

Kızlar buraya yazarken çaylarım hep buz gibi oluyor be ya :confused:

Insanity' ci olmak bir ayrıcalık kızlar, kendinizle programı yaptığınız için azimli olduğunuz için gururduyun, mutlu olun, bedeninize, kendinize vakit ayırdığınız için sevinin , kendinizi sevin :KK73:
Herkesin harcı değil yapmak sürdürmek..inşallah sonuna kadar bitireceğiz programı...

Benimkide fark etti incelmeleri sanki iyi gidiyorsun diyor :KK76:

Tembel öğrenci bu ya :) burdaki takvime bakmamış bile, kız Seda ilk sayfamıza hiiçç baktın mı doğru söyle, sen kesin okulda kurallara uymayan öğrenciymişsindir hahahaha:KK4::KK70:
Baktım baktım nice Zaman sonra Haha ben ilk okudum yorum yaptım ama sonradan baya Bi değişmiş ilk sayfa yeni farkediyorum :))
Neyse ben Shaun bacımla Bi kahve içmeye gidiyorum hadi görüşürüz Can'lar

Kızlarrr bugün videoyu açtım başladım annem babamda beni izliyor, babam dönüp Bi bilgisayara bakıyor Bi bana bakıyor şaşırdı Bi an napıyor bu kız diye Haha:)))
annem de kalktı yapacak güya hadi kalk yapalım dedim yalnız sen sağdaki kolay olanı yap diyorum 3 günde uzman oldum ya:KK48: Ayy ne komediydik ya tabi saniyesinde oturdu anacım Nasıl dayansın ben yandım o yanmasın bari Dedim:KK43:
Evett bugünkü videoda tamamdır, yalnız şunu farkettim günden güne kondisyonum artıyor , büyükkk Bi kısmını orjinalinden çalıştım:KK52:

nasıl kaynatmissiniz valla keyifle okudum:) benim vucutta neden değişiklik yok yaa ;( geçen komşum geldi bende tartıldi bir hafta olmadı bu arada 62.9 ciktim dedi bugün kendine tartı almış 59um dedi bir haftadır lafta diyet yapıyor aksamlari kuru yemiş çekirdek pilav çiğköfte gunduzleri makarna pişi. acaba benim tartıda mi var yamukluk yoksa bende mi ne diyorsunuz

nasıl kaynatmissiniz valla keyifle okudum:) benim vucutta neden değişiklik yok yaa ;( geçen komşum geldi bende tartıldi bir hafta olmadı bu arada 62.9 ciktim dedi bugün kendine tartı almış 59um dedi bir haftadır lafta diyet yapıyor aksamlari kuru yemiş çekirdek pilav çiğköfte gunduzleri makarna pişi. acaba benim tartıda mi var yamukluk yoksa bende mi ne diyorsunuz
sen de onun tartısında tartıl:KK70:

Kasların şu toplamistir belki ?

X