Evet ya ne garip hareketler yaptılar iki hareket dışında hepsini yaptım
dinlenme gününde tam dinlen yürüyüş bile yapma, çünkü salarımız hareket esnasında yırtılma yaşarmış ve kendini tamir etmesi için dinlenmek kasların kendini düzenlemesi için şartmış. Kas yırtılma derken korkmayın bu iyi ve kasların gelişmesini sağlayan doğal bir hareketmiş..dikkat ediyorum evet koridorun halilari eskidi wc ye git gel git gelinşallah dediğin gibidir bakalım cumartesi dinlenip pazar kiloma bakayım bide
kabızlıkdan iyidir kız :)Dün kim bana açı ye tuvalete rahat çıkarsin dediiiiiiçıkmasına çıktım tuvalete ama malum yerim açıdan nasıl yandı hayatımda ilk defa zorla acı yedim daha yermiymmm aslaaaa
Canım birinci programdan başla Cardio Chalenge' den yanii, günü sorun değil, kendin ona göre hergün bir program yapacak şekilde ayarla. 1. Sayfada yapış listemiz var kim hangisini yapıyor görebilirsin tatlım.kızlar O Olivenoilsumuhendis siz bu programın hangi videosunu yaptınız dün, orda yazana göre gitmiycezmi ben karıştırdım galiba dün çarşamba diye sweat ıntervals yaptım yanlış mı yaptım ki
ben hani düzen bozulmasın cardio chalenge ilk baştaya pazartesi olsun öyle sırayla gitsin mantığıyla hareket ettim,ben yine düzenimi bozmıyım ya sıkıntı olmaz heraldeCanım birinci programdan başla Cardio Chalenge' den yanii, günü sorun değil, kendin ona göre hergün bir program yapacak şekilde ayarla. 1. Sayfada yapış listemiz var kim hangisini yapıyor görebilirsin tatlım.
Yok sen birinci günden başla dün deneme olsun senin için ısınma gibi düşün , bugün birinci programla başla, listeye ekleyim mi senide ne dersin hem motive olursunben hani düzen bozulmasın cardio chalenge ilk baştaya pazartesi olsun öyle sırayla gitsin mantığıyla hareket ettim,ben yine düzenimi bozmıyım ya sıkıntı olmaz heralde
tamam olur ekle, ama o zaman pazartesinden itibaren ekle,düzenim şaşmasın kafam karışır benim öyleYok sen birinci günden başla dün deneme olsun senin için ısınma gibi düşün , bugün birinci programla başla, listeye ekleyim mi senide ne dersin hem motive olursun
Tamam o zaman sen şimdilik deneme aşamasında ol, dene programları, ptesi tam başlangıç yaparsın o halde, hem çalıştıgın içinde dinlenme ( rest ) günün pazar olur, iyi olur senin için tatlım.tamam olur ekle, ama o zaman pazartesinden itibaren ekle,düzenim şaşmasın kafam karışır benim öylebiraz kuralcı düzenciyimdir de
canım ben programa pazar günü başladım cumartesileri de dinlenme günü olarak ayırdım çünkü eşimin izin günü o gün o yüzden öyle karışık gibi geldi sana bende bugün cuma gibi hissediyorum günü sabahtan beri ama değilmisben hani düzen bozulmasın cardio chalenge ilk baştaya pazartesi olsun öyle sırayla gitsin mantığıyla hareket ettim,ben yine düzenimi bozmıyım ya sıkıntı olmaz heralde
kolay gelsin abla bende yeni ders başına geçtim ara ara gelirim yine :)Bende yeşil çayımı içiyorum o bitince evi şöyle bir toplayıp sporuma geçicem inş, sonrada masa başına, ara ara takipdeyim anacıklarım. Görüşürüz
Tamam o zaman sen şimdilik deneme aşamasında ol, dene programları, ptesi tam başlangıç yaparsın o halde, hem çalıştıgın içinde dinlenme ( rest ) günün pazar olur, iyi olur senin için tatlım.
canım ben programa pazar günü başladım cumartesileri de dinlenme günü olarak ayırdım çünkü eşimin izin günü o gün o yüzden öyle karışık gibi geldi sana bende bugün cuma gibi hissediyorum günü sabahtan beri ama değilmisfriday olan videoyu yapinca
durum herkeste karıştı galiba,bende bi kendim karıştırırım diyodum ama çoğu kişide var bu durum sanırım, sağolun ya yanlız hissettirmediniz beniKızlarrr ben bişeyi farkettim benim indirdiğimde programı yüklü halde indi. Ben de ona göre yaptım bi baktım burdakiyle farklı.Bugün bende friday var ama dün strengt yerine tabata powe yaptm
bugün hangi videoyu yaptın canımKızlar bugün hiç bitmic3k zannettim bi ara çok yoruldum yavaş olanı yapmadım hiç 20 dk ya kadar sonra şeytan dedi bırak ondan snra bırakmak istemedim zar zor bitirdim dilerim titreyerek titreyee bi ara dilerim tutmadı yere kapaklarının az daha burnunu kiriyordum suan yazarken bile zor yazıyorum elim ayağım titriyor ama neyseki 20 dk snra yavaş yaparak zar zor bitirdim
Çalıştı evet tsk ederim ama yanmaya ydi iyidiben dedim ama cevizli,kayısılı suda demiştim sen zor olanını seçmişsin napimmetabolizman çalışmıştır işte ne güzel, bişey olmaz birazdan geçer merak etme
Friday raund 1 yaptım bugün benkızlar O Olivenoilsumuhendis siz bu programın hangi videosunu yaptınız dün, orda yazana göre gitmiycezmi ben karıştırdım galiba dün çarşamba diye sweat ıntervals yaptım yanlış mı yaptım ki
Friday raund 1bugün hangi videoyu yaptın canım