Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar günaydın,
benim kaslarmı ya çok zayıf yada ne bilim kanım mı ağır (hani yavaş hareket edene öyle derler ya) dün başladım ınsanity max 30 a, hareketleri yapmayı geçtim ne kol kalkıyo ne bacak, onlar hopluyo zıplıyo ben sanki oturduğum yerden kumandaya uzanıyo gibi hareket edebiliyorum, bu geçici bir durum mudur ? alışırmıyım bende az da olsa rahat hareket etmeye,yoksa yapı meselesi böyle gider mi bu?napcam ben ya başlamdan pes etmek üzereyim sanki,bu ne beceriksizlik anlamadım gitti bunu uzun süre yapıp tecrübe eden varmı?
eliptiğe başlamadan önce 10-12 gün kada jillan yapmıştım kaslarım açılsın diye, ınsanity dede zıplama var ama jillandaki zıplamalar beni mafetti 10 gün yaptım yinede yok yani zıplayamıyorum ben,dizden aşağısı baldırmı deniyodu arka kısımlar sanki odun gibi ağırlaşıyo yapamadım işte sırf bu yüzden bıraktım,o yönden bu biraz daha yapılabilir geldi bana ama bakalım hele 1 hafta yapayım başarabilcem mi görcezBegümcüğüm başladın demek, ne güzel...Canım yapı meselesi diye birşey yok. Doğru bazı insanlar daha çeviktir ataktır, bazıları daha yavaşdır. Ama biz sonuçda yarışmaya eleme yapmıyoruz.
Sorun sadece vücudun alışık olmaması şekerim.
Buradaki arkadaşların hemen hepsi ilk kez yapmıyor bu tür sporları, kimi Zumba, kimi Jill, kimi p90 yapmış kişiler. E sende eliptik yapıyorsun yani oda kolay değil , ama kendi vücut ağırlığıyla çalışmak bambaşka birşey ve zorlanman çook normal.ben yaklaşık 4 aydır spor yapıyorum bunun hafifi Jill le başlamısdım, ve hala zorlanıyorum. Zorlanmazsak işe yaramaz zaten...
Yani sen bir hafta sık dişini onlar on yapsın boşver sen iki yap, onları izle arada katıl bir hafta bu şekilde kendini biraz alıştır, bizde yüzdeyüz yapamıyoruz ya yavaşa geçiyoruz ya da ara veriyorum ben 30 sn falan .
Eger zor gelirse canım sana tavsiyem, Jillian 30 day Schared var, 1 aylık bir program oda süper sonuçlar veren başarılı bir çalışma. Biliyorsundur forumda birçok sayfası var. Bir ayda biraz kondüsyonun artar o zaman daha rahat edebilirsin Max30 da.
günaydın kızlar friday tamamdir abla isaretle beni öpüyorum herkesi ve de kaçıyorum ölcem sandim ya la
çok normal canım, dün gece bende öyleydim... Şiddeti azalıyor ama hergün değişik bir kas grubunu çalıştırdığı için program agrılar zaman zaman ama ilk günlerdeki gibi değil tabii oluyor tatlım. Ağrı kesici al istersen ..işin kötüsü ağrıyan tek bir yerim yok, ama sanki çamaşır sıkar gibi beni sıkmışlar heryerimi acıtmışlar sonra bırakmışlar gibiyim, yani heryerim dökülüyo bitkinlik var bu normal mi
kız tasvirinede bittim heeeay evet çok normal ben ilk günlerde beni düğüm yapıp unuttular sanmistim ne güzel işte bak tüm kaslar çalışmış ve hissediyorsun
Evet dene tatlım yavaş yavaş , eğlenceli ve çpk etkili bir program daha etkilisi yok o derece bana göre.. Yılmadan yavaş yavaş yap kasların açılacaktır...eliptiğe başlamadan önce 10-12 gün kada jillan yapmıştım kaslarım açılsın diye, ınsanity dede zıplama var ama jillandaki zıplamalar beni mafetti 10 gün yaptım yinede yok yani zıplayamıyorum ben,dizden aşağısı baldırmı deniyodu arka kısımlar sanki odun gibi ağırlaşıyo yapamadım işte sırf bu yüzden bıraktım,o yönden bu biraz daha yapılabilir geldi bana ama bakalım hele 1 hafta yapayım başarabilcem mi görcez
bugün nasıldı çok zordu 20.dk da yere dökülen saclarimi toplamak için biraz durdum iki dakika kadar yani yanlış anlaşılmasin yoruldugumdan değil en son topluca karnı dövdüler ya o bitmeyecek sandim resmen bu zor geldi ama tabata stenght böyle mi yazılıyordu dün ki işte v şeklindeki sinav falan çok zorladı kollarim kendi ağırlığımi kaldırmiyo halaBetülüm tatlım kıymatlım Maşallah Barekallah kuzum.. Kız ben geçen hafta çok zorlanmışdım bu FRIDAY FIGHT da siz nasıl buldunuz ? Bana en zorum bi bu bide ilk güngü Cardio Chalenge geliyor.
çok normal canım, dün gece bende öyleydim... Şiddeti azalıyor ama hergün değişik bir kas grubunu çalıştırdığı için program agrılar zaman zaman ama ilk günlerdeki gibi değil tabii oluyor tatlım. Ağrı kesici al istersen ..
kız tasvirinede bittim heee
Var ya o karnı dövme hareketi acayip karın kası yapıyor karın kaslarım içten oluştu artık karnımı sıkabiliyor ve içten kaslarımı hafifte olsa hissedebiliyorum... Kolların güçlenmesi zaman alıyor evet birden olmuyor tatlım ama olacak hergün biraz daha biraz daha inşallah...bugün nasıldı çok zordu 20.dk da yere dökülen saclarimi toplamak için biraz durdum iki dakika kadar yani yanlış anlaşılmasin yoruldugumdan değil en son topluca karnı dövdüler ya o bitmeyecek sandim resmen bu zor geldi ama tabata stenght böyle mi yazılıyordu dün ki işte v şeklindeki sinav falan çok zorladı kollarim kendi ağırlığımi kaldırmiyo hala
abla help kız bir hafta olacak tepinmeye başlayalı gram oynamadi bende yaa kilo da o kadar da dikkat ediyorum videolari günde iki kez mi yapsam gün içinde ders yüzünden hareketsiz kalıyorum ya ondan mi gitmiyorlar ;( eşimde yan çizdi zaten yapmiyor artıkKızlar dün gece her yerim tutulmuşdu , regl de başlamış, sırtım nasıl ağrıyor ama anlatamam, sanki odunla vurmuşlar sıtıma o derece bir ağrı vardı, kolum zaten tam dirseğin ucu sızlamaya devam vaziyette...
annaperenna nın gönderdiği linklere baktım, yavaş şeyler beni sıkıyor, ama 10 gün değişik programı bulunması açıkcası cazip geldi denemek istiyorum inş. Gece eşimin tv izleyeceği tuttu normalde binde bir izler. Neyse o ana yapamadım. O ara araştırırken p90x3 videolarına baktım. Tomy Harton böyleydi sanırım adı, p90x den sonra p90x3 yarım saatlik daha etkilisini çıkarmış. Ayni insanıty den sonra yarım saatlik max30 çıkması gibi..
Neyse uzatmıyayım, p90x3 ün Yoga programını açtım yaptım yarım saat. Masaj yaptırmışım gibi öyle iyi geldi ki, keşke hergün yapılan değişik çalışmaları olsa yoga esneme konusunda...
Kas tutulmalarınızda bu tür esneme pragramları acayip rahatlatıyor, yarın zaten esneme gününüz , PULSE VAR...
Hayır canım kesinlikle kasların su tuttu şu an. Kaslar şiştiği için kilo vermiyor görünüyorsun. O birden gidecek merak etme.. Bir de bazı bünyeler durur durur birden verir, sabır canım sen yap sporunu yemene dikkat etmeni illa gidecek... Bazen içden erime oluyor dışdan farkedemiyoruz ama sonra birden gittigini farkedeceksin inş.abla help kız bir hafta olacak tepinmeye başlayalı gram oynamadi bende yaa kilo da o kadar da dikkat ediyorum videolari günde iki kez mi yapsam gün içinde ders yüzünden hareketsiz kalıyorum ya ondan mi gitmiyorlar ;( eşimde yan çizdi zaten yapmiyor artık
hey masallah abla sen komple yoga ya da başlarsın o zaman tuhaf tuhaf hareketler var ya orda zorlanmazsin daDünkü Yoga da sevineceğim bir şey yaşadım kızlar; iki ay önce falan hani şu lise ortaokul bedeb derslerinde yaptırırlar ya ayakları başımızın gerisine atardık , işde o hareketi yapamamışdım iki ay önce Jillin bir programında.
Dün yogada aynısı çıktı ve ben ilk seferde o kadar rahat yaptım şaşıp kaldım kendime ayol... Vay anam dedim vücut çalışınca neler oluyor demek ki ...
2. Sayfayı okursan anlarsın tatlım takvim ve link örneği var oaradaArkadaşlar bulamadım ben videolarını bana yardımcı olur musunuz
Evet ya ne garip hareketler yaptılar iki hareket dışında hepsini yaptım niye bilmem yoga yapmak hep itici gelmişdi şimdiye kadar bana :)hey masallah abla sen komple yoga ya da başlarsın o zaman tuhaf tuhaf hareketler var ya orda zorlanmazsin da
dikkat ediyorum evet koridorun halilari eskidi wc ye git gel git gel inşallah dediğin gibidir bakalım cumartesi dinlenip pazar kiloma bakayım bideHayır canım kesinlikle kasların su tuttu şu an. Kaslar şiştiği için kilo vermiyor görünüyorsun. O birden gidecek merak etme.. Bir de bazı bünyeler durur durur birden verir, sabır canım sen yap sporunu yemene dikkat etmeni illa gidecek... Bazen içden erime oluyor dışdan farkedemiyoruz ama sonra birden gittigini farkedeceksin inş.
Su konusunu hiç bahsetmiyoruz ama heralde dikkat ediyorsun değil mi Betülüm 3 lt su olayına...
İlk başlarda banada zor geliyordu şimdi çok rahat yapıyorum alisirsinkızlar günaydın,
benim kaslarmı ya çok zayıf yada ne bilim kanım mı ağır (hani yavaş hareket edene öyle derler ya) dün başladım ınsanity max 30 a, hareketleri yapmayı geçtim ne kol kalkıyo ne bacak, onlar hopluyo zıplıyo ben sanki oturduğum yerden kumandaya uzanıyo gibi hareket edebiliyorum, bu geçici bir durum mudur ? alışırmıyım bende az da olsa rahat hareket etmeye,yoksa yapı meselesi böyle gider mi bu?napcam ben ya başlamdan pes etmek üzereyim sanki,bu ne beceriksizlik anlamadım gitti bunu uzun süre yapıp tecrübe eden varmı?
ben dedim ama cevizli,kayısılı suda demiştim sen zor olanını seçmişsin napim metabolizman çalışmıştır işte ne güzel, bişey olmaz birazdan geçer merak etmeDün kim bana açı ye tuvalete rahat çıkarsin dediiiiii çıkmasına çıktım tuvalete ama malum yerim açıdan nasıl yandı hayatımda ilk defa zorla acı yedim daha yermiymmm aslaaaa