Insanity Max30 günlüğüm

az önce esneme egzersizini de bitirdim. kalori saatini takarak yaptım yine.

30 dk'lık esneme çalışması sonucunda; 104 kalori, 6.3 gr. yağ yakımı oldu. esneme için fazlasıyla iyi sanırım.. :)

edit: ayrıca esneme çalışmalarına başlamak için daha basic bir antrenman olarak şunu da önerebilirim.

Esneme için gayet iyiymiş yakılan kalori canımcıım ..

mahalleyi de turladim gelirken de kocamin servis geldi onunla yürüdük eve geldik ama ayaklar gitmiyordu artık :-) yalnız ben kuru yemiş yedim yaa bir avuç hemde pişman mıyım tabiki de evet ama durduramadım kendimi yaa 100gram var yok ama nerden bakarsan 500kalori var :KK43: :KK43: :KK43:
Bir avuçdan bişey olmaz, psikolojini pozitif tut, erir gider o bende yedim bugün benimde vardır biravuç , ne kaçamaklar yapıyom burda da size demiyom kızz :))

bu arada her gün spordan sonra yaptığım esneme çalışmasının ismi "10 day flexibility challenge"

oynatma listesi halinde link: https://www.youtube.com/playlist?list=PLNz6JSowYdOkF43prEmMSGL4ErqWyqHwW

ben bu çalışmayı başa dönerek tekrarlamayı düşünüyorum. esneme hareketleri yapmak isteyen bunu da takip edebilir.. :)
Kızın gögüsleri nereye gitmiş kuzum ya, ergenliğe girmemiş kız vücudu gibi :)) izledim bir kaç tanesini, 1. Gün olan sıkıcı geldi 3. Gün fena değil gibi.... Ya ben çok yavaş şeylere niye gelemiyorum afakan basıyor beni, başlasam belki farklı olur . Tv de eşim var program izliyor, öteki odadan bu küçük şeyde izlemek de istemedim şimdilik. Ama bir esneme programı eklemeyi istiyorum bende, belki denerken o kadar sıkılmam. 10 gün değişik olması cezbedici, ona binaen denemek için gerekirse zorluyacagım kendimi canım :)

insanity 60 günlüğe başladım ama yine de burda olcam banane :KK76: ilk günkü çok uzun değildi yarım saatlikti ama bu adam çılgın ya. süper motive ediyor!! yarın ki video 45 dk lık.:KK57:
Bende max 30 bittikten sonra ona başlıcam :KK76:Shun t Bacım süperdiRR yaa anlıyor bu işten :KK69:

Bende max 30 bittikten sonra ona başlıcam :KK76:Shun t Bacım süperdiRR yaa anlıyor bu işten :KK69:

cidden ya. Bu arada kabızlık için sormuşsun canım da bende aynı problemi yaşarım. ilaç var emvayi çeşit fakat birsüre sonra ilaçlar bağırsak tembelliği yapıyor. En iyisi bitkisel şeyler. hayvansal olarak da kefir. Ben evde kefir mayalıyorum. Bağırsak florasına iyi geliyor diye...

cidden ya. Bu arada kabızlık için sormuşsun canım da bende aynı problemi yaşarım. ilaç var emvayi çeşit fakat birsüre sonra ilaçlar bağırsak tembelliği yapıyor. En iyisi bitkisel şeyler. hayvansal olarak da kefir. Ben evde kefir mayalıyorum. Bağırsak florasına iyi geliyor diye...
Mayalamasini beceremem ama alıp bi deniyim işe yarar elbet teşekkür ederim yardımın için :)

insanity 60 günlüğe başladım ama yine de burda olcam banane :KK76: ilk günkü çok uzun değildi yarım saatlikti ama bu adam çılgın ya. süper motive ediyor!! yarın ki video 45 dk lık.:KK57:
Ol tabi şekerim bizimle paylaş deneyimlerini hem, sorun asla değil tatlım :)
Fit testi yaptın mı şekerim :) ben de ınsanıty' nin bir hafta 1. Haftasını , 1 hafta da 2. Haftayı yapmışdım 3,4 hafta önce, sonra max30 a geçdim , iki proğramda çık güzel, Schaun' un enerjisi mükemmel zaten, insan kopamıyor :)

Son düzenleme:
kızlar günaydın,
benim kaslarmı ya çok zayıf yada ne bilim kanım mı ağır (hani yavaş hareket edene öyle derler ya) dün başladım ınsanity max 30 a, hareketleri yapmayı geçtim ne kol kalkıyo ne bacak, onlar hopluyo zıplıyo :KK69:ben sanki oturduğum yerden kumandaya uzanıyo gibi hareket edebiliyorum:KK43:, bu geçici bir durum mudur ? alışırmıyım bende az da olsa rahat hareket etmeye,yoksa yapı meselesi böyle gider mi bu?napcam ben ya başlamdan pes etmek üzereyim sanki,bu ne beceriksizlik anlamadım gitti :KK14::KK43: bunu uzun süre yapıp tecrübe eden varmı?

kızlar günaydın,
benim kaslarmı ya çok zayıf yada ne bilim kanım mı ağır (hani yavaş hareket edene öyle derler ya) dün başladım ınsanity max 30 a, hareketleri yapmayı geçtim ne kol kalkıyo ne bacak, onlar hopluyo zıplıyo :KK69:ben sanki oturduğum yerden kumandaya uzanıyo gibi hareket edebiliyorum:KK43:, bu geçici bir durum mudur ? alışırmıyım bende az da olsa rahat hareket etmeye,yoksa yapı meselesi böyle gider mi bu?napcam ben ya başlamdan pes etmek üzereyim sanki,bu ne beceriksizlik anlamadım gitti :KK14::KK43: bunu uzun süre yapıp tecrübe eden varmı?
günaydın canım benim sana bişey deyim mi ben var ya yerinden kalkmaya üsenen yapıyorsa sende yaparsın yavaş yavaş alışırsin merak etme kimse sonuna kadar onlarla zıplayamiyo yeterki pes etme bak benim bir haftadır her yerim ağrıyordu şimdi iyiyim ama

günaydın canım benim sana bişey deyim mi ben var ya yerinden kalkmaya üsenen yapıyorsa sende yaparsın yavaş yavaş alışırsin merak etme kimse sonuna kadar onlarla zıplayamiyo yeterki pes etme bak benim bir haftadır her yerim ağrıyordu şimdi iyiyim ama
işin kötüsü ağrıyan tek bir yerim yok, ama sanki çamaşır sıkar gibi beni sıkmışlar heryerimi acıtmışlar sonra bırakmışlar gibiyim, yani heryerim dökülüyo bitkinlik var bu normal mi:KK14:

işin kötüsü ağrıyan tek bir yerim yok, ama sanki çamaşır sıkar gibi beni sıkmışlar heryerimi acıtmışlar sonra bırakmışlar gibiyim, yani heryerim dökülüyo bitkinlik var bu normal mi:KK14:
ay evet çok normal ben ilk günlerde beni düğüm yapıp unuttular sanmistim:-):-):-) ne güzel işte bak tüm kaslar çalışmış ve hissediyorsun

X