- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
ama iyide azda olsa bana yetiyor hiç zorlanmiyorum bu yediklerimë rağmen biton spör yapıyorum haladaha yapaşım varçok az ama bu metabolizman yavaşlar böyle kilo yine zor gider bide ne yemişsin de wc ye gideceksin kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama iyide azda olsa bana yetiyor hiç zorlanmiyorum bu yediklerimë rağmen biton spör yapıyorum haladaha yapaşım varçok az ama bu metabolizman yavaşlar böyle kilo yine zor gider bide ne yemişsin de wc ye gideceksin kız
Aaa hiç bişeymi yemiyorum kız daha ne yice mmSen bize nispet mi yapıyorsun güzelim, hiç bişey yemediğini sen de biliyorsun, böyle diyenlere de çok gıcık oluyorum he gelirsem Oray'a yolarım kız seni
Kim bilir kaç kalori 1000 kaloriyi geçmek istemiyorum ama geciyorumdur kalori işindende hiç anlamıyorum yaaa neyseeSen bize nispet mi yapıyorsun güzelim, hiç bişey yemediğini sen de biliyorsun, böyle diyenlere de çok gıcık oluyorum he gelirsem Oray'a yolarım kız seni
başlarda bu şekilde kilo verirsin ama sonra duraklama olur madem böyle az yemeye alışkınsin gel şeyda coskun diyeti yapalım bu arada kalori için fatsecret programı var playstore de indir istersenama iyide azda olsa bana yetiyor hiç zorlanmiyorum bu yediklerimë rağmen biton spör yapıyorum haladaha yapaşım var
Bakayım Şeyda Çoşkun diyetine benim için sıkıntı yok bazen sabah 1 yumurta öğlen 1 yumurta aksama 1 yumurta bile yediğim oluyorbaşlarda bu şekilde kilo verirsin ama sonra duraklama olur madem böyle az yemeye alışkınsin gel şeyda coskun diyeti yapalım bu arada kalori için fatsecret programı var playstore de indir istersen
Anlatsana nasıl bişi şeyda çoskun diyeti kaç günde kaç kilo vermeyi vaad ediyorbaşlarda bu şekilde kilo verirsin ama sonra duraklama olur madem böyle az yemeye alışkınsin gel şeyda coskun diyeti yapalım bu arada kalori için fatsecret programı var playstore de indir istersen
Oha indirdim dediğin şeyi bugün aldığım kalori 400 yaktığım 500 diyo bu işte fena yanlislik varbaşlarda bu şekilde kilo verirsin ama sonra duraklama olur madem böyle az yemeye alışkınsin gel şeyda coskun diyeti yapalım bu arada kalori için fatsecret programı var playstore de indir istersen
on günde 8kilo verdiriyor falan da ben denedim 4.5verdim diyet evim sitesinde yazıyor oda bak bi telden çok zor yada instagram varsa benimdegisimim diye biri var ona bak yoksa bile google dan bulursunBakayım Şeyda Çoşkun diyetine benim için sıkıntı yok bazen sabah 1 yumurta öğlen 1 yumurta aksama 1 yumurta bile yediğim oluyor
uyku süreni falan da girOha indirdim dediğin şeyi bugün aldığım kalori 400 yaktığım 500 diyo bu işte fena yanlislik var
Genede iyimiş hee ben boğazda kestiğimë göre gidişat iyi bende onda çok kolay yaptım entresan boğazı çok kesemiyorum ama idare eder bugün mesela sabah kalktım tarçınlı süt içtim öğlen 4 kaşık yoğurt yedim çok acıktım 2 3 gibi bir hıyar yedim akşam 5 buçuk gibide az porsiyon döner yedim tavuk sadece ekmeksiz çok kisamiyorum anlican
Vallaha bilgilendirdiğin için saol ozaman 1 kibrit kutusu kadar peynir yemem lazim oh bee şimdi oldu . Bu arada 4 kilo bile benim için çok 10 günde :) instagram yok siteye bakarım şimdi :)on günde 8kilo verdiriyor falan da ben denedim 4.5verdim diyet evim sitesinde yazıyor oda bak bi telden çok zor yada instagram varsa benimdegisimim diye biri var ona bak yoksa bile google dan bulursun
bu arada 100gram et 3kofte kadar oluyor 25gram peynir de 1kibrit kutusu
benim bazal meta. 1325mis diyetisyen demişti 1100mu almak mi gerek o haldeaa çok az yemişsin bence :/ yeterli beslenme olmadığında metabolizma yavaşladığı gibi, alınan her besin de direkt yağ olarak depolanıyor. zira aç kalacağını sanıyor vücut. bazal metabolizmanı hesaplayıp 200 kalori aşağısında sağlıklı kalori alımı yaparsan ve sporla desteklersen daha iyi olabilir. bir de beslenmeyi sabah saatlerinde daha çok, akşama doğru azaltarak yapmanın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. çünkü sabah yenilen her şey akşama kadar eritiliyor.
Girdim canım alınan kalori 326 yakılan kalori 413 eğer doğru ise çok az kalori almışım çok sağlıksızuyku süreni falan da gir
Katılıyorum az yenisim bugün daha çok yemeliyimaa çok az yemişsin bence :/ yeterli beslenme olmadığında metabolizma yavaşladığı gibi, alınan her besin de direkt yağ olarak depolanıyor. zira aç kalacağını sanıyor vücut. bazal metabolizmanı hesaplayıp 200 kalori aşağısında sağlıklı kalori alımı yaparsan ve sporla desteklersen daha iyi olabilir. bir de beslenmeyi sabah saatlerinde daha çok, akşama doğru azaltarak yapmanın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. çünkü sabah yenilen her şey akşama kadar eritiliyor.
Girdim canım alınan kalori 326 yakılan kalori 413 eğer doğru ise çok az kalori almışım çok sağlıksız
Benim almam gereken 2000 misbenim bazal meta. 1325mis diyetisyen demişti 1100mu almak mi gerek o halde
Ee ozaman en azından bi diyet listesi yapayım ki bole gelişi güzel olmasın 326 ne demek yahuukesinlikle çok az
Ee ozaman en azından bi diyet listesi yapayım ki bole gelişi güzel olmasın 326 ne demek yahuu