Insanity Max30 günlüğüm

Kızz ben zaten hergün minimum 1 saat yapıyorum ki:) tamam ulennn ben de başlıyorum be Zaman başlıyoruz hep birlikte:))
Oley be işte buu :KK19:sen yarın deneme yap, takvimi yazıcıdan bas yada ne biliyim resmini mi çekicen pc ye mi kaydedicen hergün gözönünden bulunması lazım

çok iyi grubumuz arttı :-) bu arada ben pazar başlayalım dedim ama pazartesi başlamak isterseniz ben bir gün önceden giderim yine de uyarim size eşimin izin gununden dolayı pazar dedim ben

Tatlım hiç gözün korkmasın, basit yapana uyarsın ilk zamanlar. Sonrasında deneye deneye uyarsın Schaun T' ye. Var ya resmen sırtımdaki yağların eridiğini hissediyorum. Bu tam bize göre, hoş bacaklarıda iyi çalıştırıyor. Ama orada bende sorun olmadığından fazla dikkatimi vermiyorum.

Sen daha evvelden neler yapmışsın bahsetsene.
Şu detoksu bir araştırayım ben bu gece olmazsa. Yarın beslenme şeklimizden bahsedicez ona göre :kk77:

ben neler yapmadim ki eylülden bu yana :-):-) diyet maceram çok karışık konusuruz onu spor olarak koşu bandım var onunla başladım yürüyüş koşu onunla birlikte leslie yaptım sonra zumba yaptım günde nerdeyse 2saatimi sporla geçirdim fitness blender yaptım bi ara ama kilo vermem durdu yaklaşık 2ay ve o kadar spora bana misin demedi resmen depresyona girdim ve verdiğimi geri aldım benim hikayem kısaca böyle şimdi o kadar spora zaman ayırmam sinava hazırlanıyorum bi taraftan ve az kaldı o yüzden daha kisa etkili şeyler yapmam lazım inşallah başarırim bu kez her seferinde yeniden başlamaktan çok sıkıldım çünkü

çok iyi grubumuz arttı :-) bu arada ben pazar başlayalım dedim ama pazartesi başlamak isterseniz ben bir gün önceden giderim yine de uyarim size eşimin izin gununden dolayı pazar dedim ben
Evet ya kız uğurlu geldin topiğime canısı:KK19:
Canım aslında herkes kendisine göre gününü ayarlıyabilir, ama ilk yapışlarda birlikte yapalım aynı programları ki nereleri bizi zorluyor ortak konuşuruz diye düşünmüşdüm. Çünkü 6 gün farklı program yapılıyor, tek program olsaydı sorun değildi.

Bana hergün uyar, ben eşim varkende yapıyorum oda beni izliyor, şınavı doğru çekmeme onun katkısı olmuşdur mesela. ben popoyu çok yukarı kaldırıyormuşum ilk Jill zamanlarında. Onun sayesinde düzelttim. Bazen izle bakiim doğru yapıyor muyum diyorum. Bugünde tombul balerininim senin ben dedim, gülüyor, nickimi keşke tombul balerin koysaydım diye düşündüm hatta !

Yani şimdilik pazar başlıyalım, uymayan arkadaşlar ptesi de başlayabilir ya da istediği bir gün .

b
Memnun oluruz Can'ım katıl sende, bulabildin mi programları, bulamazsan tekrar gönderirim. Jill mi yapıyordun sen daha önce canısı? Başlıklarda adını görmüşdüm. Pişman olmazsın başla bizimle hadi bakalım:KK73:
bakmaya indirmeye firsatim olmadi su anda jillan yapiyorumm amabunuda denemek uzun zamandir aklimda

ben neler yapmadim ki eylülden bu yana :-):-) diyet maceram çok karışık konusuruz onu spor olarak koşu bandım var onunla başladım yürüyüş koşu onunla birlikte leslie yaptım sonra zumba yaptım günde nerdeyse 2saatimi sporla geçirdim fitness blender yaptım bi ara ama kilo vermem durdu yaklaşık 2ay ve o kadar spora bana misin demedi resmen depresyona girdim ve verdiğimi geri aldım benim hikayem kısaca böyle şimdi o kadar spora zaman ayırmam sinava hazırlanıyorum bi taraftan ve az kaldı o yüzden daha kisa etkili şeyler yapmam lazım inşallah başarırim bu kez her seferinde yeniden başlamaktan çok sıkıldım çünkü
Epey bi deneyimin var canımcım, bide korkuyor çık çık :KK20:
O kilo durma olayı bendede oldu canısı, ilk ay 7 kilo vermişdim. Tabi o kadar hızlı verince vücut kendini toparlamak istiyor korumaya alıyor. Sporda yapmama rağmen bir ay neredeyse 82 de takıldım. Kaslar artıyor ve kas yağdan ağır olduğu içinde kilolarımız bazen takılıyor işde. Azmedip bırakmamak gerekiyor.
Ben en çoksa muayyen günlerde abartıyorum. Bu ay bunu engellemek için 48 saatlik su orucu yaptım ilk kez, en az 3 gün yapmak istiyordum ama eşimin normal oruç tut borçlarını öde hiçdeğilse falan demesiyle bi bozdum ama, aman Allah' ım iştah patlaması yaşadım. 4-5 gün doyuramadım kendimi. 76 ya düşmüşdüm oruçda sonrasında 80 e fırladı kilom düşün yani...ahh ahh bazen eşim çocuk gibisin der bana dediği kadar oluyorum, ne var aç durdun az dikkat et demi yok.

Şimdi işde Sincap gibi zıp zıp zıplayarak vermeye çalışıyorum :KK48:

Kızlar bu akşam gene çok fena kaçırdım miktarı ya !! Yarın tartı bakalım ne diyecek:anneadayı:
Yemekler ilk yendiğinde şişlik oluyor ödem yapıyor vucütta, hemen yağa dönüşmüyor. Deneyimlerime göre yağa dönüşmesi 3-4 günü buluyor. İşde o sırada sporla falan harcarsak yağ olmadan yırtabiliyoruz durumu.

Hayırlı sabahlar kızlarr:KK54:

Hepimiz için güzel bir gün olur inşallah !

Sabah sabah ödem var bende yüzüğümden anlıyorum ilk zaten. Şimdi yeşilçay içiyorum. Birkaç saat birşey yemiycem, ödem gidecek mi. Şu an kilom 76,90, dünden + 300 fazlayım :KK33:bakalım birkaç saate değişecek mi, paylaşıcam sonrasını , bekleyin anacımm:cool:

Sabah sabah ödem var bende yüzüğümden anlıyorum ilk zaten. Şimdi yeşilçay içiyorum. Birkaç saat birşey yemiycem, ödem gidecek mi. Şu an kilom 76,90, dünden + 300 fazlayım :KK33:bakalım birkaç saate değişecek mi, paylaşıcam sonrasını , bekleyin anacımm:cool:
Günaydınnn, ben de içmek istiyorum Yeşilçay ama zararlı emzirme döneminde. Bişey sorucam sen daha önce insanty yaptın mı max.sız olanı yani:)

O Olivenoil Can'ım ben indirdim torrenten programı da içinde modifiye videolar var her videonun modifiyesini yapmış yani oğlum müsade etmedi pek inceleyemedim sen biliyor musun?

günaydın şeker :) ah sende bendensin hergün tartiyla açıyorum gözümu hatta banyo da duruyor ve her girdiğimde bi cikiyorum üstüne:-):-) bu kez kendimi frenleyim diyorum hafta da bir tartılayim diyorum da bakalım yapabilecek miyim. bu arada nasıl korkmayim kız şu an tek sporum beş vakit namaz :-) :-) daha önce bu max in cuma gün yapılan videosu var ya onu indirmiştim yapıyordum 9. dk da yapistim yere ilk gün:-) sonra 11oldu o yine öyle olur taş çatlasin 2hafta sonuna onlarla aynı hıza ulaşırız temennim o yönde:-) bu arada bu su orucu nedir duymamistim

Ya su orucunu bende duymuştum sanırım yılda bir defa yapılıyor demi herkes çok memnun kaldıklarını hatta bütün hastalıklardan kurtulduklarını felan okumuştum ama cesaret edemedim açıkcası

Ya kızlar şu kilo vermenin durma sorununj bende yaşıyorum 6 kilo verdim sonra dikkat etmeme rağmem aynı kiloda kaldım bı gibi durumlarda iki gün felan tekrar eskisi gibi yiyerek vücudu uyamdırmak (tabi abartmadan) gerekirmiş yada kısa süreli şok diyetler yaparak vücudun düzenini değiştirmek

Bende 5 günde 5 kilo diyetine başlamıştım 3 gün bayılıyodum eşim kızdı :) :) tabi ama hemen 2 kilo vermiştim 3 günde simdide 3 gündür tartım bozuk tartılamıyorum kendimi yetim gibi hissediyorum şuan her sabah öğle akşam daha doğrusu saat başı tartılan bi insanım bugün gidip alıcam inşallah kilo almamışımdır

Öncelikle tebrik ederim, hem çok güzel bir başlık olmuş hem de seçtiğiniz program çok başarılı. Shaun, Tony ve Jillian ne sunsa gözüm kapalı yaparım ben; üçü de oldukça başarılı. Bu programa dair tek sıkıntı, beslenmeye çok dikkat etmeniz gerekiyor.

Eğer içinizden yapmak gelmiyorsa ya da programa başladıktan sonra hasta olup yataklara düştüyseniz, vücudunuz cepten yemiş ve tükenmiş demektir. Bol protein alın, haşlama veya ızgara tavuk tüketin sık sık. Bu tür bir programın altından kalkmak için kendinizi beslemelisiniz.

Ayrıca yemek atakları, açlık krizine girmiş gibi buzdolabına saldırmak da vücudumuzun bir diğer tepkisi. Eğer yeterli beslenemediğiniz halde Insanity max 30 gibi bir programla kalori harcamaya devam ediyorsanız, vücudunuz "beni doyur" tepkisi veriyor.

Bundan korunmanın yolu çok basit, 4 saat arayla protein ağırlıklı tabaklar tüketin. Aç bırakmayın kendinizi. Aç kalırsanız zararlı ve yanlış beslenmeye yönelebilir vücut. Kas üretmesi ve kilo vermesi için besin istiyor çünkü. Bu noktada yanlış beslenirseniz emekleriniz boşa gider. Oysa protein içerikli bir şey yerseniz, hem tok hissedersiniz hem de vücut enerji ihtiyacını yağlardan karşılar.

Vücutta eksilen mineral ve vitaminleri yerine koyun. Her programın yanında gelen beslenme menüsü oluyor, olmadı internette de vardır örneği. İlla aynısı olmasına gerek yok, o beslenme düzenine uyarak normalden daha hızlı ve etkileyici sonuçlar alırsınız. Ve açlık krizleriniz kesilir, beslenme alışkanlığınız düzene girer.

Benim başlığımın eski sayfalarında beslenme alışkanlığı ile ilgili birkaç yazı olacaktı. İlgilenirseniz mutlaka okuyun.

X