Ha yapın öyle ağır ağır sporları yüklenin bedeninize, kasların su toplasın aşırı yüklenmekden, kilon sabitlensin ağır çıkda gör sen ben de geçerim seni rahat rahat heyoo heyooKızlar BEn bu günün ve yarının sporunu yaptım üst üste maksat daha çok spor yapmış olmak bügünlük ama yarının kini yarın yapıcam gene bişi olmaz dimi ?
Korktun demi doğru söyle; yaa öyle düşüne kaldırtırım adamı
Bebeğim arada yüklenmekten birşey olmaz, hatta vucüt şaşırır iyi gelir. Ama.. Aması var dinle...
Hergün böyle ağır bir sporu cift tekrarlarsan vücut gerçekden belli bir süre kaslara su toplar ve kilo vermen durur. Buda sendeki motivasyonu engeller. Kilom değişmiyor diye bir hafta spora ara verdiğim zamanları biliyorum ben, bıraktığımda hoopp diye kilo değişiyordu. Delirecekdim, hani spor iyiydi şimdi niye böyle falan diye, tam yazdığım motive kaybını yaşamış bir insanım.
Diyeceksin ki e Insanity de 1 saat sürüyor. Evet sürüyor ama ST 15 dk sonra 5 dak esneme yaptırıyor ve mola verilmesine izin veriyor ve sık sık su molaları veriyor. Max30 da tempo daha hızlı.. Aynı anda iki tekrar zorlar aşırı, hiç değilse birini akşama yapsaydın bir derece daha iyi olurdu. ..ya da daha basit zorlamıyan birşeyler Lesli zumba gibi onlardan ekleseydin arkasına...
Bence seni bugünün ve yarınınkini yapmış sayalım FRİDAY FIGHT ' a geç sen yarın. Bugün doğru mu anladım; Sweat Interval ve tabata strength' i yaptın değil mi tatlım??
HERKÜL BU YA