• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insanity Max30 günlüğüm

Ben de bugün sporun arkasından temizlik yaptım tuvalettir banyodur şimdi yerimden kalkamıyorum.. Üstüne küçük Bebek 4 yaşında sürekli ilgi oyun isteyen maç yapalım diyen Bi erkek çocuk Ayy vallahi ben erimicem de kim ericek ya, başkası olsa 1 kg vermişti
Bende 8 aylık erkek bebis var :)

Kızlar bana resimi atarmisiniz yaa hergün internetten aramak zorunda kalan bugün ne yapcam die:KK70:

image.webp

Kızlar çilekli- turtam' ın dürtüklemesiyle kalkıp yaptım sporumu ( kızlar ben bikerem yimeğimi sindirmeyi bekledim, kahvemi içmeyi bekledim tembel degilim kine yani:oops: )

Bugün yazmıştım, okudunuz mu bilmiyorum ama 2. Haftanın PURE siyle bugünün PURE' si yerine ( PURE : 20 dak esneme hareketleri ) Insanity Max Recovery ( ınsanıty 2. Ay 45dk esneme hareketleri ) yaptım. Dolayısıyla bunu eksik 2 adet PURE olarak kabul ediyorum tamam mı anacıklarım.

Adam esneme değil son 25 dk resmen karın sırt bacak çalıştırdı ya, iç bacak sorunu olan arkadaşlara öneririm , acıyor şu an iç bacaklarım.

Yarın benim Rest günüm ama ufak değişik birşeyler belki yapabilirim. Bakalım yarına bi çıkalım inşallah...

29.02.2016 çalışma listesi , kızlar aynı zamanda ilk sayfaya ekledim listeyi, oradan takibi yapabilirsiniz .
image.webp

Back