Insanity Max30 günlüğüm

Ben de bugün sporun arkasından temizlik yaptım tuvalettir banyodur şimdi yerimden kalkamıyorum.. Üstüne küçük Bebek 4 yaşında sürekli ilgi oyun isteyen maç yapalım diyen Bi erkek çocuk Ayy vallahi ben erimicem de kim ericek ya, başkası olsa 1 kg vermişti
Bende 8 aylık erkek bebis var :)

Kızlar bana resimi atarmisiniz yaa hergün internetten aramak zorunda kalan bugün ne yapcam die:KK70:

image.jpeg

Kızlar çilekli- turtam' ın dürtüklemesiyle kalkıp yaptım sporumu ( kızlar ben bikerem yimeğimi sindirmeyi bekledim, kahvemi içmeyi bekledim tembel degilim kine yani:oops: )

Bugün yazmıştım, okudunuz mu bilmiyorum ama 2. Haftanın PURE siyle bugünün PURE' si yerine ( PURE : 20 dak esneme hareketleri ) Insanity Max Recovery ( ınsanıty 2. Ay 45dk esneme hareketleri ) yaptım. Dolayısıyla bunu eksik 2 adet PURE olarak kabul ediyorum tamam mı anacıklarım.

Adam esneme değil son 25 dk resmen karın sırt bacak çalıştırdı ya, iç bacak sorunu olan arkadaşlara öneririm , acıyor şu an iç bacaklarım.

Yarın benim Rest günüm ama ufak değişik birşeyler belki yapabilirim. Bakalım yarına bi çıkalım inşallah...

X