canım inşallah iki güne videoları yüklüycem ve size katılıcam bakalım130488 bebeğim senden güzel haber duymayı çok ama çok istiyorum var mı bir gelişme, programla ilgili?
KOŞ KOŞ bekliyoruz bebeğim, kaç kere aklıma geldin bugün naptın diye. Hadi inş kuzucuğum listede yerin bile hazır gördün mü?canım inşallah iki güne videoları yüklüycem ve size katılıcam bakalım
Hahaaa yok içinde yarım saat Zumba da varTamam süper olur bebeğim. Bide adamlar ne kadar yakıyor acaba onu bulmak lazım. Sen bugün demek ondan 700 kal. Harcadım dedin. Gerçekten süper bir performans tatlı cadım diye boşuna demiyorum ben sana kızz:)
Biliyorum kuzum Zumba gözümden kaçar mı hiç, ulen sonunda başlatacaksın sen beni de Zumba' ya heeeHahaaa yok içinde yarım saat Zumba da var
Biz o kadar yakamayız bencede tatlım. Ben karar verdim Zumba' da yapıcam bu Seda yüzündenkalori durumları süpermis ama ben o kadar yaktığımi düşünmüyorum dura kalka hızlı yavaş
göbek atmayı seviyorsan başla ablaBiz o kadar yakamayız bencede tatlım. Ben karar verdim Zumba' da yapıcam bu Seda yüzündenyoksa bizi geçecek yaaa
Biliyorum kuzum Zumba gözümden kaçar mı hiç, ulen sonunda başlatacaksın sen beni de Zumba' ya heee
Yarın çok merak ediyorum tek max30 da ne kadar harcayacaksın sakın unutma bakmayı Bebek
varzeh with tonory diye biri var doğru yazmamış olabilirim youtube de kadın fazla bağırıyor ama güzel terletiyoGerçekten kızlar yarın rest günüm ya benim bi deniycem şu Zumba' yı , hem Zumb' ya gıcık olmam da geçer belki kimbilir. İsim verin kızlar kimle Zumba deneyimbirsürü zumba var ayol ..
Bebeğim Bi deniyek öncede göbeğimde kalmadı atacak deerrrmişimmgöbek atmayı seviyorsan başla ablaama sonra hem o hem max ağır gelmesin ikisi de kardiyo çünkü.
bende bugün biraz yürüdüm geldim 45dk kadar sabah falan yürüsem diyorum yoksa bide zumba mi yapsak bak benim de aklıma girdin
bende istiyorum öyle saat yaabende de geonaute onrhythm nabız ölçer kalori sayar saat var, pili bitmek üzere diye takmıyordum. yarın yeni pil takayım da kaç kalori yaktığıma bakayım.. size de söylerim. p90x3 antrenmanlarında 30 dk'da ortalama 220 kalori, 10 gr kadar da yağ yakımı oluyordu günlük. insanity'de sanırım biraz daha artacaktır yakım diye düşünüyorum.. :)
Tamam sende bakmayı unutma yarın inş tatlım. Anna sen Zumba yaptın mı kuzum hiç, bunların hepiciği Zumbacı delirtecekler beni sonunda.bende de geonaute onrhythm nabız ölçer kalori sayar saat var, pili bitmek üzere diye takmıyordum. yarın yeni pil takayım da kaç kalori yaktığıma bakayım.. size de söylerim. p90x3 antrenmanlarında 30 dk'da ortalama 220 kalori, 10 gr kadar da yağ yakımı oluyordu günlük. insanity'de sanırım biraz daha artacaktır yakım diye düşünüyorum.. :)
bende istiyorum öyle saat yaayalnız on gram yağ için ugrasmamiza bakın yaa alırken iki parça kek :,( :,(
savefrom.net bu site den mi bahsediyorsun canımKızlar bu urlsini giripte hangi siteden indiryordunuz videoyu ? Aklıma gelmedi ismi