Insanity Max30 günlüğüm

Insanity Max:30 Calories Burned

Insanity Max:30 Calories Burned
Cardio Challenge

Workout Time: 27 minutes
Calories Burned: 405

Tabata Power

Calories Burned: 393 (based on Tabata studies, this number could be 450 calories or more)

Sweat Intervals

Calories Burned: 405

Tabata Strength

Calories Burned: 393 (based on Tabata studies, this number could be 450 calories or more)

Friday Fight (Round 1)

Workout Time: 29 minutes
Calories Burned: 435

Max Out Cardio

Workout Time: 28 minutes
Calories Burned: 420

Max Out Power

Calories Burned: 420 (based on Tabata studies, this number could be 450 calories or more)

Max Out Sweat

Calories Burned: 420

Max Out Strength

Calories Burned: 420 (based on Tabata studies, this number could be 450 calories or more)

Friday Fight (Round 2)

Workout Time: 29 minutes
Calories Burned: 435

So, as you can see with Insanity Max 30 you can get a great workout and burn a lot of calories in a short amount of time.

Gayret güzel, biz 250 kal yapabiliyor muyuz ki :)

Kızlar tek kalori harcama işine odaklanmak yanlış olur biz aynı zamanda kaslarımızıda çalıştırıp geliştiriyoruz.

Gerçekten kızlar yarın rest günüm ya benim bi deniycem şu Zumba' yı , hem Zumb' ya gıcık olmam da geçer belki kimbilir. İsim verin kızlar kimle Zumba deneyim birsürü zumba var ayol ..

Biz o kadar yakamayız bencede tatlım. Ben karar verdim Zumba' da yapıcam bu Seda yüzündenyoksa bizi geçecek yaaa
göbek atmayı seviyorsan başla abla ama sonra hem o hem max ağır gelmesin ikisi de kardiyo çünkü.
bende bugün biraz yürüdüm geldim 45dk kadar sabah falan yürüsem diyorum yoksa bide zumba mi yapsak bak benim de aklıma girdin

Biliyorum kuzum Zumba gözümden kaçar mı hiç, ulen sonunda başlatacaksın sen beni de Zumba' ya heee
Yarın çok merak ediyorum tek max30 da ne kadar harcayacaksın sakın unutma bakmayı Bebek

bende de geonaute onrhythm nabız ölçer kalori sayar saat var, pili bitmek üzere diye takmıyordum. yarın yeni pil takayım da kaç kalori yaktığıma bakayım.. size de söylerim. p90x3 antrenmanlarında 30 dk'da ortalama 220 kalori, 10 gr kadar da yağ yakımı oluyordu günlük. insanity'de sanırım biraz daha artacaktır yakım diye düşünüyorum.. :)

Gerçekten kızlar yarın rest günüm ya benim bi deniycem şu Zumba' yı , hem Zumb' ya gıcık olmam da geçer belki kimbilir. İsim verin kızlar kimle Zumba deneyim birsürü zumba var ayol ..
varzeh with tonory diye biri var doğru yazmamış olabilirim youtube de kadın fazla bağırıyor ama güzel terletiyo

Grupça Max30 u bırakıp göbek atmaya Zumbaya geçiyoruz kızlar, ne gerek var o kadar hip-hop zıpzıp yapmaya acı çekmeye anamm

Bebeğim Bi deniyek öncede göbeğimde kalmadı atacak deerrrmişimm

bende istiyorum öyle saat yaa yalnız on gram yağ için ugrasmamiza bakın yaa alırken iki parça kek :,( :,(

Tamam sende bakmayı unutma yarın inş tatlım. Anna sen Zumba yaptın mı kuzum hiç, bunların hepiciği Zumbacı delirtecekler beni sonunda.

bende istiyorum öyle saat yaa yalnız on gram yağ için ugrasmamiza bakın yaa alırken iki parça kek :,( :,(

evet ya, ben de her antrenman sonrası kalori yakımını beğeniyordum da, niye bu kadar az yağ yakılıyor diye üzülüyordum. boşuna demiyorlar yağ kaybı da kas kazanımı da önce sağlıklı beslenme ile diye :) mecburen karbonhidrattan az sağlıklı yiyeceklerle beslenip sporla takviye edeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…