- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
Hemen gidip yap ne bekliyorsunAferin kız sonunda Schaun T seven biri daha çıktı. Enerjini spora borçlusun demi. Maşallah tatlımbizim grupta en tembel ben çıktım ya la herkes neler neler yapıyor, kaldır poponu Aslı, daha günün programını yapmadım anamm
Bende 8 aylık erkek bebis var :)Ben de bugün sporun arkasından temizlik yaptım tuvalettir banyodur şimdi yerimden kalkamıyorum.. Üstüne küçük Bebek 4 yaşında sürekli ilgi oyun isteyen maç yapalım diyen Bi erkek çocuk Ayy vallahi ben erimicem de kim ericek ya, başkası olsa 1 kg vermişti
He şöyle kızın bana kaldırıyım popoyu, ya hakkaten ne bekliyorum ben ya, bu kızlara benim gibi tembel yakışıyor mu Aslı ( iç sesim )Hemen gidip yap ne bekliyorsun
Takvimi mi canımKızlar bana resimi atarmisiniz yaa hergün internetten aramak zorunda kalan bugün ne yapcam die
Hiç yakistiramadim hicccHe şöyle kızın bana kaldırıyım popoyu, ya hakkaten ne bekliyorum ben ya, bu kızlara benim gibi tembel yakışıyor mu Aslı ( iç sesim )
Hea :)Takvimi mi canım
Sana tavsiye yazıcıdan bas, hergün işaretlersin hem güzel oluyor öyle takip etmekte...Hea :)
Vay anam benide hizaya çeken çıkdı sonunda, kız ben spor yapsaydım kim atacakdı sana takvimi bak ya neler diyoo banaHiç yakistiramadim hiccc
kurallara uycaksınnn !!!Vay anam benide hizaya çeken çıkdı sonunda, kız ben spor yapsaydım kim atacakdı sana takvimi bak ya neler diyoo banahem iyilik yap hem azar ye
Vay anam bu kız bana çektirecek bellikurallara uycaksınnn !!!
Yükselinime kadar boğayım şekerim:)Seda senin Burcun ne gerçekten senden uzaktan pozitif enerji alıyorum kız? Hatunun 10 parmağında 10 marifet, futbol bile oynuyor al işte
Ha ondan bu enerjin Maşallah Maşallah kızYükselinime kadar boğayım şekerim:)