- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
Evet Canım saolsavefrom.net bu site den mi bahsediyorsun canım
nasıl bişey ben görmedim duymadimda hiçKızlar YouTube de bkk idmanı diye bişey var gördünüz mü hiç
Baksana Bi YouTube den, ilginç geldi biraznasıl bişey ben görmedim duymadimda hiç
tel uygulamalari var ya egzersiz onerileri olan onların videolari herhalde bunlar ben bu tarz egzersizlerde çok sıkılıyorum önce mutlaka ısınma lazım bunlar için beni insantiy sardı yaa sevdim ben bunu:)Baksana Bi YouTube den, ilginç geldi biraz
Bak ya Bak ya hemen ciddiye almış, sana ceza yarın iki posta yapacaksın programı, yer hareketlerini sonuna kadar yapacaksın, yarıda bi bırak gelirim Oraya , bitmedi daha ; A4 kagıdına Schaun T senden kurtulmak istemiyorum yazacaksın 1000 kereValla kızlAr hep birlikte Zumba yapalım bana fazlasıyla uyar:) max da dayanma gücü çok zor, yarım saat yapıp her gün strese giricemize, 1 saat yapar keyif alırız ve bıkmayız, bence süperrr olur :))kurtulurum shaundan
Bakarım bende birazdanKızlar YouTube de bkk idmanı diye bişey var gördünüz mü hiç
Sen daha çok yapsaydın daha çok çıldırsaydı eşin kızzbugün ki ikinci insanüstü idmanieşimle birlikte ki olan 12dk dayandı cardio olana komediydi resmen
Tühh ben ciddi sanmıştımBak ya Bak ya hemen ciddiye almış, sana ceza yarın iki posta yapacaksın programı, yer hareketlerini sonuna kadar yapacaksın, yarıda bi bırak gelirim Oraya , bitmedi daha ; A4 kagıdına Schaun T senden kurtulmak istemiyorum yazacaksın 1000 kere
aman yok yarın kendi programimi yapmaya halim kalmaz diye korktum ama ondan çok terledim zıpladim hopladim :) kiyamam nefes nefese kaldı ayva göbekcigiyleSen daha çok yapsaydın daha çok çıldırsaydı eşin kızz
Maksat sana çektirmek zaten, yapacaksınTühh ben ciddi sanmıştımAyy yok anam iki tane yapamam,istersen falakaya yatır ben bitanesini bitirene kadar ebem atlıyor ikinci mi abowww
Kuzum sende bugün yürüyüş çift dikiş Tabata Power , hepiniz ne hızlı çıktınız Maşallahaman yok yarın kendi programimi yapmaya halim kalmaz diye korktum ama ondan çok terledim zıpladim hopladim :) kiyamam nefes nefese kaldı ayva göbekcigiyle
Evet ya zevkli , telde yok demek ki ama sende yapıyorsun bazen ?bu arada şu ifadeler çok güzel yaa telefondan cikmiyorbende istiyorum
Aferin kız sonunda Schaun T seven biri daha çıktı. Enerjini spora borçlusun demi. Maşallah tatlımShaun t yi bırakmak yok kızlar yaa ne oluyorrrrrshaun t de yapın zumbanizida yapın ben bugun shaun t yaptım üstüne yarım saat Zumba yaptım üstüne 100 mekik çektim üstüne 50 tane squat yaptım bide evi temizlemistim oda var haladaha şu saatte spor yapasim var
Seda senin Burcun ne gerçekten senden uzaktan pozitif enerji alıyorum kız? Hatunun 10 parmağında 10 marifet, futbol bile oynuyor al işteBen de bugün sporun arkasından temizlik yaptım tuvalettir banyodur şimdi yerimden kalkamıyorum.. Üstüne küçük Bebek 4 yaşında sürekli ilgi oyun isteyen maç yapalım diyen Bi erkek çocuk Ayy vallahi ben erimicem de kim ericek ya, başkası olsa 1 kg vermişti