Insanity Max30 günlüğüm

Valla kızlAr hep birlikte Zumba yapalım bana fazlasıyla uyar:) max da dayanma gücü çok zor, yarım saat yapıp her gün strese giricemize, 1 saat yapar keyif alırız ve bıkmayız, bence süperrr olur :))kurtulurum shaundan

Bak ya Bak ya hemen ciddiye almış, sana ceza yarın iki posta yapacaksın programı, yer hareketlerini sonuna kadar yapacaksın, yarıda bi bırak gelirim Oraya , bitmedi daha ; A4 kagıdına Schaun T senden kurtulmak istemiyorum yazacaksın 1000 kere

Tühh ben ciddi sanmıştım Ayy yok anam iki tane yapamam,istersen falakaya yatır ben bitanesini bitirene kadar ebem atlıyor ikinci mi abowww

Shaun t yi bırakmak yok kızlar yaa ne oluyorrrrr shaun t de yapın zumbanizida yapın ben bugun shaun t yaptım üstüne yarım saat Zumba yaptım üstüne 100 mekik çektim üstüne 50 tane squat yaptım bide evi temizlemistim oda var haladaha şu saatte spor yapasim var

aman yok yarın kendi programimi yapmaya halim kalmaz diye korktum ama ondan çok terledim zıpladim hopladim :) kiyamam nefes nefese kaldı ayva göbekcigiyle
Kuzum sende bugün yürüyüş çift dikiş Tabata Power , hepiniz ne hızlı çıktınız Maşallah program zor dediğinizi duymayım sakın

Ben de bugün sporun arkasından temizlik yaptım tuvalettir banyodur şimdi yerimden kalkamıyorum.. Üstüne küçük Bebek 4 yaşında sürekli ilgi oyun isteyen maç yapalım diyen Bi erkek çocuk Ayy vallahi ben erimicem de kim ericek ya, başkası olsa 1 kg vermişti

Aferin kız sonunda Schaun T seven biri daha çıktı. Enerjini spora borçlusun demi. Maşallah tatlım bizim grupta en tembel ben çıktım ya la herkes neler neler yapıyor, kaldır poponu Aslı, daha günün programını yapmadım anamm

Seda senin Burcun ne gerçekten senden uzaktan pozitif enerji alıyorum kız? Hatunun 10 parmağında 10 marifet, futbol bile oynuyor al işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…