Insanity Max30 günlüğüm

Ay gittm kız gittim herşeyime baktırdım kilo vermeme entel hiç birşey yok, yalnız ben hala mens olmadım onu da etkisi var... Ben 4.5 aydır aşağı yukarı böyleyim ki çok zor veriyorum düşün sadece 6 kilo ama gel gelelim ben Abur cubur kektir kurabiyedir vs kesemedim hiç, bırakamıyorum onları Nasıl edecem bilmiyorum şu da var millet emziriyorum diye homini gırtlak yiyor yine de veriyor kiloları ben de bhnu anlamıyorum mesela
aynı ben ama bende mens olmama durumu da yok 4ayda 5verdim bir hafta da 3aldım:-):-) kekin tatlınin ilaç gibi muadilini yapmayı öğreneceğiz canım başka yolu yok madem kesemiyoruz bizde masumlastiririz

Anam ben bilmem mi bu hatunu ne dedim; bu hatun tüm gün spor yapar demedim mi ?
Kız Zumba kurtardı yani seni bizim grubu bırakmaktan haa, acaba Zumbaya olan hislerimi gözden mi geçirsem ne :KK45:

Ada'm milleti kendine saydırtıyor ya yok böyle birşey:rolleyes: Sedacığım hoplamak falan bana yer hareketlerinden zor geliyor kız, tam tersiyiz bu konuda. Bende ilk günler OHAA OHAAA diye diye bir hal oluyordum.

Senin fazlalıklar nerende daha çok bebeğim ?
O zaman sana iki programı yapmış işaretliyorum canımcığım. Birde başlangıç kilonla boyunu yaz şekerim. Birde başarıp pes etmediğin için :KK15:
Ben daha çok elma vücuda yakın kum saati görünümdeyim.. göğüsler var emziriyorum, iki sezeryan ikincisi daha 5.5 aylık göbek var var da var ama bende de acayip Bi iştah var. Kızkardeşin geliyor istanbuldan bekar bana diyor anla sen çok yiyorsun diye, biri diyene kadar farkında bile değilim...emzirdiğim için böyleyim hamileyken bu kadar iştahım yoktu...
Boy 1.65 kilom 79

bir saatte 700kalori waaaw diyorum başka da bişey diyemiyorum helal sana bee masallah canım sen böyle spor yapıp neden kilo veremiyorsun bi tahlil yaptırdın mi mens olmaman çok etkiler ama bi yere kadar yani sonuç olarak o kadar spor yapıyorsun 1gram yağ için 9kalori gerekiyor hadi sen vücut yağa gecene kadar 200ü yak geriye 500kalıyor. çok şaşırdım yani ya bi problem var yada bu kaçamak dediğimiz ufacık kek olsun bisküvi olsun öyle seylerden uzak kalamıyorsun hangisi canım? benim de var abur cubur zaafım sende de varsa beraber yenelim
O yağlar max30 a dayansınlar göreyim !! Takır takır gidecek kilolar şekerim inşallah ! Ama yemeklere dikkat, akşam erkenden yemeği bitirmeye dikkat. Sonrası yağlara byebye diycez hergün inş. O aburcuburlar yok mu ufacık birşey olmaz dediğimiz şeyler, hem açlık yapıp iştah patlamasına neden oluyor, Hemde içerdeki dengeleri Nasıl bozuyorsa işde durduruyor kiloyu bazen. Hafta da bir belki ufacık birşey, ziyan vermez. Zaten kaçamakları haftadan birden fazla yaparsan veremiyorsun. Cuma haftalık takvim bitiyor, Cuma sabahı tartılma günümüz kızlar ona göre tedbirlerinizi şimdiden alın bebeklerim :KK36:

Birde meyvelerde masum değil, yemek isteyen sabah erken saatlerde günde bir ya da yarımşar yarımşar iki çeşit ya da çeşitli meyvelerden çeyrek dilimlerinden fazla olmayacak ama yarım kase mesala, üzerine yoğurt, bir ceviz ve tarçın ekleyip yiyebilirsiniz. Hem meyve hem tatlı ihtiyacınızı giderir, Hemde yoğurt ve tarçın sayesinde açlık yaşamazsınız. Ben meyveyi çok çok az yemeye çalışıyorum, hele akşam asla...

O yağlar max30 a dayansınlar göreyim !! Takır takır gidecek kilolar şekerim inşallah ! Ama yemeklere dikkat, akşam erkenden yemeği bitirmeye dikkat. Sonrası yağlara byebye diycez hergün inş. O aburcuburlar yok mu ufacık birşey olmaz dediğimiz şeyler, hem açlık yapıp iştah patlamasına neden oluyor, Hemde içerdeki dengeleri Nasıl bozuyorsa işde durduruyor kiloyu bazen. Hafta da bir belki ufacık birşey, ziyan vermez. Zaten kaçamakları haftadan birden fazla yaparsan veremiyorsun. Cuma haftalık takvim bitiyor, Cuma sabahı tartılma günümüz kızlar ona göre tedbirlerinizi şimdiden alın bebeklerim :KK36:

Birde meyvelerde masum değil, yemek isteyen sabah erken saatlerde günde bir ya da yarımşar yarımşar iki çeşit ya da çeşitli meyvelerden çeyrek dilimlerinden fazla olmayacak ama yarım kase mesala, üzerine yoğurt, bir ceviz ve tarçın ekleyip yiyebilirsiniz. Hem meyve hem tatlı ihtiyacınızı giderir, Hemde yoğurt ve tarçın sayesinde açlık yaşamazsınız. Ben meyveyi çok çok az yemeye çalışıyorum, hele akşam asla...
çok doğru diyorsun abla çok dikkat etmek lazım ufacık kaçamak bir haftaya mal oluyor bazen bakalım cuma ne kadar fark olacak benim şimdilik kaçmam lazım ders beni bekler herkese güzel mutlu günler :)

Ben daha çok elma vücuda yakın kum saati görünümdeyim.. göğüsler var emziriyorum, iki sezeryan ikincisi daha 5.5 aylık göbek var var da var ama bende de acayip Bi iştah var. Kızkardeşin geliyor istanbuldan bekar bana diyor anla sen çok yiyorsun diye, biri diyene kadar farkında bile değilim...emzirdiğim için böyleyim hamileyken bu kadar iştahım yoktu...
Boy 1.65 kilom 79
Tatlım emzirirken iştahlı olman doğaldır ama tamamen onada bağlamamak lazım. Bende acayip iştahlıyım kız eşimden bile çok yiyorum, bazen utanıyorum ya, ama o az az sık sık yer bende tam tersi azdan anlamıyorum. Tabii artık öyle değilim. Sedacığım yedikçe yedikçe insanın iştahı artıyor inan, protein ağırlıklı yemeye çalış hani Karatay usulunü bilirsin o şekilde işde . Şekerli, hamur işi kızartma meyve falan bunlar hep iştah patlamasına neden oluyorlar. Sen zaten biliyorsundur. Acıktığında günde 4,5 cevizi geçmeyecek şekilde at ağzına hem tok tutar hem sana hem bebeğine yararlı.

Birde kızlar ben spor yapınca hiç açlık çekmiyorum aksine aç yapsamda sonrasında tokluk oluyor. Ama spor sonrası bir meyve meyvesuyu falan içsem oturup bir kuzu yiyecek iştahım oluyor. O yüzden dikkat bebeklerim ! Spor öncesi şekersiz n. Kahve, t. Kahvesi de metoyu hızlandırıyor sporda yorgunluk çekmiyorsunuz !

canım okudum listeyi de sen emziriyosun bu kadar az yemeyle sütün azalmasin bebisinin hakkına girmeyelim yoksa ben yaparım uyar gibi bana tabi şu an diyetisyenimin hazırladığı listeyi uyguluyorum ama bununla da yol almadığım kesin:-)
Zaten 6 aylık oluyor Canım ek gıdaya başlıcam yavaş yavaş sıkıntı olmaz baktım sütüm azalıyor en fazla 500 calorilik bişey eklerim. Amaç Abur cuburu kesmek hem Bi denemiş oluru ne dersin yeni ayda yarım başlayalım mesela

Öyle bi yazmışsın ki birgünde olmuş gibi , heyecan yaptım Sabah sabah kız bende. Tabii öyle bir mucize yok malesef. Senin önceden de spor yaptığını hatırlıyorumda tam neler yapmıştın pek hatırlıyamamışdım. Ama sende Zumba yapmışsın demi. Zumbacılar bende kara listede unutmuyorum zumbacıları:KK23: ( ben yapmadım hiç Zumba diye ,acayip kıskanmıyorum yanlış anlaşılmasın yani :KK34: )

Kız senle kiloda kapışalım mı ne dersin? Bende bu sabah 75,700 düm.
Ben Jil yaptım Leslie yaptım Micheal shaun t plates falan filann :) ooo kapışmalara bayılırııımmm olur kapışalımmmm :KK19:

Günaydın kızlar...ben bugün sabah kalktım küçüğü uyuttum büyüğü kreşe gönderdim, acıkmıştım aç başlamım diye 4 kaşık ev yoğurdu, 3 tane de badem yedim 9.30 gibi geçtim bilgisayarın başına, tabi yarı uykusuz yol yorgunu hala Bi mahmurluk var... Neyse açtım tabata power İ birde kolayı yapıyorum Ayy nefesim kesildi ölüyorum sandım ha birde kolay yani yok ya yapamıcam ben bunu dedim kendime kendime "kızlara ne Dicem, o kadar da gaza gelmiştim" diye düşünürken Zumba açayım biraz gözüm açılsın dedim. DVD açtım yarım saat Zumba yaptım ondan sonra biraz bölgesel sonra da geçtim yine Tabata'ya... Daha iyiyim yapıyorum ara ara Shaun da takip ediyorum falan, güzel gidiyorduk birden hurra yere yattılar :63:ben de yalnız Ada'ma hakaret ediyorum hem yatıyorum hem sayıyorum Haha:))) hay Shaun gibi senin, dönme, ikide birde yere yatmasan ne olur..:KK70:ay beni Bi görecektiniz... Neyse sonra tamamladım 1 saatte 700 cal yaktım :KK71:
Ahahah gülme krizine girdim senin yüzünden çocuk uyandı :KK70::KK70:

Sedacığım listeye baktım, kahvaltını eklersen ( 2 yumurta, peynir, zeytin, bir dilim t. Buğday ekmeği )
Öğlen yenen sandviç yerine sen tavuk, köfte, balık yanında bol salata ama bir kaşık z.yağı koy
Akşam bir tabak sebze yemeği ve ya haftada bir kurubaklagil yanında birkaç kaşık yoğurt veya gene salata
Öğlenle akşamı yer değiştirebilirsin. Aralarda da abartmama şartıyla, bir avucu geçmeyecek şekilde ceviz, badem, kabakçekirdeği falan yiyebilirsin...

Bu şekilde bebeğinide etkilememiş olursun. Yeter ki aburcuburu kes. Şeker atıyor musun çayına falan bilmiyorum ama onu kesinlikle atmamalı insan.
Bulgur pilavı abartmamak şartıyla haftada iki gün falan hatta bir öğününün yerine bol salatayla yiyebilirsin. Kısır gibi oluyor, Tok da tutuyor.

Benim naçizane tavsiyem böyle, böyle bir liste iştahını kontrol altına almana yardımcı olur bana göre kilo da verdirir. Birden sert diyete girersen daha fazla çozutma ihtimalin olabilir. insan bozsada geri dönebiliyorsa diyetine Zaman kaybı oluyor, ama Önemli olan dönebilmek tekrar diyetine...

Sonradan aklıma geldi bak, bu şekilde bir diyette yukarıdaki yazdığım diyete uyarsan yani, bir tavuğu hasla ya da fırınla Nasıl seviyorsan, at buzdolabına açıklık hissettikçe ye, salataya at , tavuk ve yumurta bence müthiş tok tutuyor, ekmek, seker, meyveyi asla yanında almazsanız , tıkır tıkır gidiyor kilolar, buda bir tiyo benden size...

Son düzenleme:
Ben Jil yaptım Leslie yaptım Micheal shaun t plates falan filann :) ooo kapışmalara bayılırııımmm olur kapışalımmmm :KK19:
Tamam bebeğim sabah görüşelim o zaman kızz:rolleyes: yazalım yarınki kiloları ok? Sporda da sağlamsın Maşallah :nazar:

Çileğim sen bugünkü proğramı yaptın mı ?

Tamam bebeğim sabah görüşelim o zaman kızz:rolleyes: yazalım yarınki kiloları ok? Sporda da sağlamsın Maşallah :nazar:

Çileğim sen bugünkü proğramı yaptın mı ?
Günlük değilde haftalik yazalım kilolari benim evde tartı yok eczaneden tartıliyorum evet yaptım 100 mekik cektim şimdi birazda Zumba yapıcam :21:

Sedacığım listeye baktım, kahvaltını eklersen ( 2 yumurta, peynir, zeytin, bir dilim t. Buğday ekmeği )
Öğlen yenen sandviç yerine sen tavuk, köfte, balık yanında bol salata ama bir kaşık z.yağı koy
Akşam bir tabak sebze yemeği ve ya haftada bir kurubaklagil yanında birkaç kaşık yoğurt veya gene salata
Öğlenle akşamı yer değiştirebilirsin. Aralarda da abartmama şartıyla, bir avucu geçmeyecek şekilde ceviz, badem, kabakçekirdeği falan yiyebilirsin...

Bu şekilde bebeğinide etkilememiş olursun. Yeter ki aburcuburu kes. Şeker atıyor musun çayına falan bilmiyorum ama onu kesinlikle atmamalı insan.
Bulgur pilavı abartmamak şartıyla haftada iki gün falan hatta bir öğününün yerine bol salatayla yiyebilirsin. Kısır gibi oluyor, Tok da tutuyor.

Benim naçizane tavsiyem böyle, böyle bir liste iştahını kontrol altına almana yardımcı olur bana göre kilo da verdirir. Birden sert diyete girersen daha fazla çozutma ihtimalin olabilir. insan bozsada geri dönebiliyorsa diyetine Zaman kaybı oluyor, ama Önemli olan dönebilmek tekrar diyetine...
Anladım Can'ım orjinal listede 10 kilo falan deyince Bi denemek istedim açıkçası ... Çay Birtek sabah kahvaltıda büyük bardakla içiyorum 1 çay kaşığı şeker atarak o kadar

Zaten 6 aylık oluyor Canım ek gıdaya başlıcam yavaş yavaş sıkıntı olmaz baktım sütüm azalıyor en fazla 500 calorilik bişey eklerim. Amaç Abur cuburu kesmek hem Bi denemiş oluru ne dersin yeni ayda yarım başlayalım mesela
bana uyar canım yalnız ufak bi ekleme yaparim ben çünkü kahvaltisiz ölürüm :-) sandvic ekmeğini de kendimiz yapmalıyız bence çünkü hazır olanlar basit şekere giriyor tam bugday dan veya yulaf kepeginden mesela bu şekilde daha sağlıklı olur yalnız olmaz öyle dersen bu diyet bir hafta sonra ikimizi de buzdolabı içine girip oturmaya zorlar söyleyim:-):-):-):-)

canım okudum listeyi de sen emziriyosun bu kadar az yemeyle sütün azalmasin bebisinin hakkına girmeyelim yoksa ben yaparım uyar gibi bana tabi şu an diyetisyenimin hazırladığı listeyi uyguluyorum ama bununla da yol almadığım kesin:-)
Diyet listelerine hiiçç gelemem ben ya gr hesapları beni geriyor, yapabilene bravo ama..

bana uyar canım yalnız ufak bi ekleme yaparim ben çünkü kahvaltisiz ölürüm :-) sandvic ekmeğini de kendimiz yapmalıyız bence çünkü hazır olanlar basit şekere giriyor tam bugday dan veya yulaf kepeginden mesela bu şekilde daha sağlıklı olur yalnız olmaz öyle dersen bu diyet bir hafta sonra ikimizi de buzdolabı içine girip oturmaya zorlar söyleyim:-):-):-):-)
Son lafına çok güldüm kız :KK70: bahsettiğin kahvaltı ekleme fikrine katılıyorum kuzum :rolleyes:

X