Sedacığım listeye baktım, kahvaltını eklersen ( 2 yumurta, peynir, zeytin, bir dilim t. Buğday ekmeği )
Öğlen yenen sandviç yerine sen tavuk, köfte, balık yanında bol salata ama bir kaşık z.yağı koy
Akşam bir tabak sebze yemeği ve ya haftada bir kurubaklagil yanında birkaç kaşık yoğurt veya gene salata
Öğlenle akşamı yer değiştirebilirsin. Aralarda da abartmama şartıyla, bir avucu geçmeyecek şekilde ceviz, badem, kabakçekirdeği falan yiyebilirsin...
Bu şekilde bebeğinide etkilememiş olursun. Yeter ki aburcuburu kes. Şeker atıyor musun çayına falan bilmiyorum ama onu kesinlikle atmamalı insan.
Bulgur pilavı abartmamak şartıyla haftada iki gün falan hatta bir öğününün yerine bol salatayla yiyebilirsin. Kısır gibi oluyor, Tok da tutuyor.
Benim naçizane tavsiyem böyle, böyle bir liste iştahını kontrol altına almana yardımcı olur bana göre kilo da verdirir. Birden sert diyete girersen daha fazla çozutma ihtimalin olabilir. insan bozsada geri dönebiliyorsa diyetine Zaman kaybı oluyor, ama Önemli olan dönebilmek tekrar diyetine...