Insanity Max30 günlüğüm

Kızlar şöyle bir liste yaptım, ışık yetersiz kalmış ya ,spot altında çekerim yeniden olmazsa, bir bakın bakalım, tavsiyeleriniz falan var mı ? Böyle iyi mi ne dersiniz ?
image.jpg

Programın adını yazmamışım, 1. Ay çalışması yazmamışım ilk eksikleri gördüm. Sizce Nasıl?

Adam boşuna Insanity dememiş programın adına. İnsanüstü, delilik anlamına geliyor Insanity

P90x3 den bahsetsene biraz, sende ne gibi değişmeler oldu, zor muydu, kas gelişimin oldu mu falan gibi, birde barfiks p90x de var ama x3 serisinde de var mı?

ben p90x3'ün lean programını yaptım, kas kazanımından ziyade yine insanity gibi kardiyo ağırlıklı bir programdı. barfiks olan egzersizler sanırım mass ve classic programlarında vardı. ama barfiksin olduğu egzersizler de dumbbell'larla modifiye edilebilir :)

p90x3'ü yaptığım zamanda kondisyonum daha iyiydi, o yüzden çok zorlanmadım, yapılabilir egzersizler çoğu. hatta nedense shaun t'nin insanity max 30'undan önce bile yapılsa daha iyi :) tavsiye ederim kesinlikle..

Kuzum çalışmanın özelliği HIIT çalışma ve TABATA çalışma olması, yoksa 60 günde incelmeyi vadedemez. Hııt ve Tabata çalışmalar çok hızlı yağ yaktırıyor. Tatlım ne dedik, biz ilk Zaman'lar onlarla yarışmıyacağız, yapabildiğimiz kadar.onların hepsi kondisyonlu kişiler, kaslarından anlamışsınız zaten. YouTube da falan kilolu olanların yapıp zayıfladığı resimler çokca var, demek ki yapılabiliyor.
Hareketleri acele edip geçiştirmiyeceğiz. Yavaş, az sayıda ama doğru şekilde çapmaya çalışmak önemli. Güngeçtikçe göreceksin hergün biraz daha fazla yapıyor olacagız inşallah. Sedasızım hazırlık için bir yazı hazırlamıştım okudun mu onu hayatım. Okumadıysan tekrar atayım bebeğim.
Okudum okudum evet, bakalım ben kolay kolay pes etmem ama yine de yapıp görücez

ben p90x3'ün lean programını yaptım, kas kazanımından ziyade yine insanity gibi kardiyo ağırlıklı bir programdı. barfiks olan egzersizler sanırım mass ve classic programlarında vardı. ama barfiksin olduğu egzersizler de dumbbell'larla modifiye edilebilir :)

p90x3'ü yaptığım zamanda kondisyonum daha iyiydi, o yüzden çok zorlanmadım, yapılabilir egzersizler çoğu. hatta nedense shaun t'nin insanity max 30'undan önce bile yapılsa daha iyi :) tavsiye ederim kesinlikle..
Bakalım Max30 bitirince ağırlık çalışmalı birşeyler denemek istiyorum. Biraz kaslarım gelişsin. O zaman ayrıntılı araştırma yaparım. Yağlarımız bi erisin helede canım.

Okudum okudum evet, bakalım ben kolay kolay pes etmem ama yine de yapıp görücez
Sana vız gelir tırıs gider bebeğim pehh! Tozumuzu attırırsın sen kız yakında.
Kendinizi sakatlamadıktan sonra bırakabileceğinizi sanmıyorum kızlar zaten. Acele etmeden canikolarım, yavaş yavaş ilk zamanlar...:KK49: Sonra zaten kim tutar :KK71:bizi

Programın adını yazmamışım, 1. Ay çalışması yazmamışım ilk eksikleri gördüm. Sizce Nasıl?

gayet güzel olmuş bence. kilonun yanına boy da eklenebilir, hani boya göre kilo oranları karşılaştırılır diye, öbür türlü kendimizi şişman hissetmeyelim :) ve bir de bitiş tarihi ile güncel kilo eklenebilir. naçizane fikirlerimdir.

gayet güzel olmuş bence. kilonun yanına boy da eklenebilir, hani boya göre kilo oranları karşılaştırılır diye, öbür türlü kendimizi şişman hissetmeyelim :) ve bir de bitiş tarihi ile güncel kilo eklenebilir. naçizane fikirlerimdir.
Boy evet çok haklısın mutlaka yazılmalı, oradaki kilo zaten güncel kilo olarak düşünmüştüm ben .haftada bir gün belirleriz tartılıp yazarız kiloları.
Bitiş tarihi yazmaya gerek var mı acaba, zaten yapılanlar görünüyor ya bilemedim bunu? Sence ?

Boy evet çok haklısın mutlaka yazılmalı, oradaki kilo zaten güncel kilo olarak düşünmüştüm ben .haftada bir gün belirleriz tartılıp yazarız kiloları.
Bitiş tarihi yazmaya gerek var mı acaba, zaten yapılanlar görünüyor ya bilemedim bunu? Sence ?

bitiş kilosu demek istemiştim aslında :) bitiş tarihi de olmasa da olur, pek önemli değil sanırım.

gayet güzel olmuş abla eline sağlık işlerinin arasında bide onunla uğraştın hakkını helal et :) ben boy yazmayim yaa:p en kısa en bodur benim topicte:-):-):-):-)
Helal olsun kuzum ne demek. Estağfurullah Can'ım bebeğim boyun hiçde kısa değil, incecik olunca hele. Ama ısrar ediyorsan yazmam merak etme

Kilolarınızı şu anki haliyle mi yazalım yoksa, cuma günkü kiloları mı ne dersiniz? Karar verelim ona göre boy kilo istiycem herkesten

Kilolarınızı şu anki haliyle mi yazalım yoksa, cuma günkü kiloları mı ne dersiniz? Karar verelim ona göre boy kilo istiycem herkesten
Yok yok herkes başlangıç kilosunu ve boyunu yazsın, cuma günü de program bitiyor ya ilk hafta, tekrar kilo bildirimi yaparız.

Şimdi 3. Haftanın 5. Gün programı FRIDAY FIGHT' İ bitirdim, kızlar üzgünüm ama benim için içlerinde en zoru bu program, hala ancak onların yarısı kadar yapıyorum. Çok zıplamalı hoplamalı, yer hareketleri diğerlerine göre çok az. En sonunda toplu oturup karnı yumrukladıkları hareket karın kaslarına acayip iyi geliyor..Taş gibi olur karın kasları bu hareketi hergün yapsa insan, o derece... Durun o resmi paylaşmaya çalışıyım, sonra doğru duşa kaçar ben :KK71:

Son düzenleme:
Selam millet Günaydın herkese çok mutluyum ben. Benim sırt yağlarım çok vardı okdr çok sarkiyorlardi sırtından Az önce duşa girdiğimde bi bakayım gözle görülür gelişme varmi diye aaa ne göreyim yok denecek kadar azalmislarrr :KK24: şimdi daha çok umutlandim ve hirslandim durmak yoookkk yola devam kizlarrrr :KK31::KK73:

Selam millet Günaydın herkese çok mutluyum . Benim sırt yağlarım çok vardı okdr çok ki sarkiyorlardi sırtımdan Az önce duşa girdiğimde bi bakayım dedim gözle görülür gelişme varmi diye aaa ne göreyim yok denecek kadar azalmislarrr :KK24: şimdi daha çok umutlandim ve hirslandim durmak yoookkk yola devam kizlarrrr :KK31::KK73:

X