Insanity Max30 günlüğüm

Kızlarrr günaydın hepinizde canlarım, hayırlı spor dolu bol incelmeli sağlıklı sıhhatli bir hafta olsun hepimize inşallah:KK68: Bu sabah sırtım karnım bacaklarımda agrı var dünkü egzersiz güzel etkili çalıştırmış demek ki, bu harika birşey:KK71:

Selam millet Günaydın herkese çok mutluyum ben. Benim sırt yağlarım çok vardı okdr çok sarkiyorlardi sırtından Az önce duşa girdiğimde bi bakayım gözle görülür gelişme varmi diye aaa ne göreyim yok denecek kadar azalmislarrr :KK24: şimdi daha çok umutlandim ve hirslandim durmak yoookkk yola devam kizlarrrr :KK31::KK73:
Çook sevindim çilekciim :KK9: birgünde olmadı demi kız:KK57: ne zamandır spor yapıyordun bebeğim. Göreceksin bu programla daha güzelleşecek inş vücudun.

Boy ve dünkü kilonu yazsana bebeğim, listeye ekliyeceğim :21:

herkese günaydın! :KK25:

iş güç olunca malum ben artık iş çıkışı yapabileceğim ikinci gün egzersizini :) dünkü cardio challenge'ının ardından esneklik çalışmasını da yapmıştım biraz dinlendikten sonra.. bakalım bugün gücüm yetecek mi, zira şimdiden her yerim ağrıyor, uzun bir süredir spor yapmamanın dönütü çok pis hamlamak oldu.

herkese günaydın! :KK25:

iş güç olunca malum ben artık iş çıkışı yapabileceğim ikinci gün egzersizini :) dünkü cardio challenge'ının ardından esneklik çalışmasını da yapmıştım biraz dinlendikten sonra.. bakalım bugün gücüm yetecek mi, zira şimdiden her yerim ağrıyor, uzun bir süredir spor yapmamanın dönütü çok pis hamlamak oldu.
Günaydın canım, ilk günden ağrıların olması çok normal. Ben artık kas agrım olunca seviniyorum ya, demek ki kasları çalıştırabiliyorum diye düşünüyorum:21:
Ben de son günlerde gece yapmaya çevirdim sporumu. Bazen gece bazen sabah erken, bazen gün içinde yapıyorum. Bu şekilde de vücut şaşırtılıyormuş. Ben özellikle yaptığımdan değil gerçi :confused: bilmeden şaşım şaşım şaşırtıyorum yani canım:KK36:

Zayıflamak için günde kaç saat spor yapmalı?

Danimarka’da yapılan bir araştırmaya göre, günde 30 dakika yapılan spor, 1 saat sürenden daha etkili olabiliyor

364173.jpg

Zayıflamak için her gün 30 dakikalık sporun, 1 saatlik spordan daha etkili olduğu belirlendi.

Danimarka’daki Kopenhag Üniversitesi’nden bilim adamlarının yaptığı araştırma, günde 30 dakika spor yapanların, 1 saat sportif faaliyette bulunanlardan daha fazla kilo verdiğini gösterdi.

Fazla kilosu olan sağlıklı 60 kişi 13 hafta boyunca izlendi. Katılımcıların yarısı günde 30 dakika, diğer yarısı 1 saat koştu, bisiklete bindi ve kas egzersizleri yaptı. Katılımcılardan, nasıl hissettiklerini, yorgunluk düzeylerini belirlemek için bazı sorulara yanıt vermeleri istendi ve kaç kilo verdikleri hesaplandı. 3 ay sonra sadece yarım saat spor yapanların ortalama 3,5, diğerlerinin 2,7 kilo verdiği görüldü.

30 dakika spor yapanların günün geri kalan kısmı için enerjisinin kaldığı, dolayısıyla bu kişilerin daha dengeli ve sağlıklı hayat sürdüklerini belirten bilim adamları, diğer katılımcıların ise yorgun düştüğünü ve enerjisini tükettiğini vurguladı.

Araştırmacılardan Astrid Jesperson, 30 dakika spor yapan ve daha fazla enerjiye sahip kişilerin merdivenleri kullanabildiğini, köpeğini gezdirebildiğini ya da işe bisikletle gidebildiğini belirtti.

Araştırmanın sonuçları, ” Scandinavian Journal of Public Health” dergisinde yayımlandı.

günaydın kızlar mutlu başarılı haftalar herkese :) hafta 1 gün 2 tabata tamamdir ama bende tamamim kollarim koptu resmen
Ooo süper bebeğim. TABATA POWER çok güzel sırt karın kol çalıştırıyor. Bacak zaten illaki var her çalışmasında. Programların her biri tek başına bile 15 gün yapılsa insanı değiştirecek özellikde. Uzamanca hazırlanmış her gün başka başka kasları hedefliyor çalışmalar. Ağrı kesici al tatlım çok Ağrın varsa. Bende aspirin erittim şimdi , kahvaltımı yaptım içicem. Dizlerinde ağrı var mı özellikle diz ve ayak bileğinde? İlk günler olabiliyor, sonra kalmıyor. Ama diziniz ağrıyorsa mesala, sqout tarzı hareketlerde az kırın dizlerinizi, atlama şiddetlerini hafif yapın gibi önlemlerde bir süre sonra kalmıyacak inşallah kızlar :KK36:

Ooo süper bebeğim. TABATA POWER çok güzel sırt karın kol çalıştırıyor. Bacak zaten illaki var her çalışmasında. Programların her biri tek başına bile 15 gün yapılsa insanı değiştirecek özellikde. Uzamanca hazırlanmış her gün başka başka kasları hedefliyor çalışmalar. Ağrı kesici al tatlım çok Ağrın varsa. Bende aspirin erittim şimdi , kahvaltımı yaptım içicem. Dizlerinde ağrı var mı özellikle diz ve ayak bileğinde? İlk günler olabiliyor, sonra kalmıyor. Ama diziniz ağrıyorsa mesala, sqout tarzı hareketlerde az kırın dizlerinizi, atlama şiddetlerini hafif yapın gibi önlemlerde bir süre sonra kalmıyacak inşallah kızlar :KK36:
dizler iyi de kollar tutmuyo çok ham kollarim ve çok güçsüz :KK43: bir tek 13-14 yaslarinda kuyruk kemiğimi sert sandalyeye birden oturacağım diye zedelemistim şimdi yerde hareket ederken sanırım yuklendim farkında olmadan o agri yaptı ama bugün kas gevşetici şart:-)

dizler iyi de kollar tutmuyo çok ham kollarim ve çok güçsüz :KK43: bir tek 13-14 yaslarinda kuyruk kemiğimi sert sandalyeye birden oturacağım diye zedelemistim şimdi yerde hareket ederken sanırım yuklendim farkında olmadan o agri yaptı ama bugün kas gevşetici şart:-)
Aman dikkat et o zaman tatlım, kendini kontrol ede ede yap hareketleri. Ağrı'n olduğunda hareketi bitir. Başka harekete geçtiklerinde devam et.

Kollarının ağrıması çok normal tatlım, alışacaklar inş. Evet al kas gevşedici ve ağrı kesici, boşa ızrırap çekmeye gerek yok bebeğim. Dün gece eşinle beraber programı yapacaktınız, naptınız?

Aman dikkat et o zaman tatlım, kendini kontrol ede ede yap hareketleri. Ağrı'n olduğunda hareketi bitir. Başka harekete geçtiklerinde devam et.

Kollarının ağrıması çok normal tatlım, alışacaklar inş. Evet al kas gevşedici ve ağrı kesici, boşa ızrırap çekmeye gerek yok bebeğim. Dün gece eşinle beraber programı yapacaktınız, naptınız?
sorma abla çamura yattı dün benim ki:-):-) bugüne attı bakalım bugün ne diyecek allahtan ben ona uymadan yapmıştım programı:) bide gelirken cikolata almış gelmiş bana özel günün tatlı istemistir canın diye şirinlik yapıyor tosba:-)

sorma abla çamura yattı dün benim ki:-):-) bugüne attı bakalım bugün ne diyecek allahtan ben ona uymadan yapmıştım programı:) bide gelirken cikolata almış gelmiş bana özel günün tatlı istemistir canın diye şirinlik yapıyor tosba:-)
Bak sen ya hem sporda yan çiz, bide çikolata ha:KK20: olsun kıızz karıcığını düşünmüş işde be ya, çok yemeseydin ama çikolatadan. Çikolata olarak bitter çikolatalar var yüzde 75 kakolu, onlardan arada, bir iki kare kahve yanında falan alınabilir, ama hergün almayın o minnacık şey bile bazen kiloyu durdurabiliyor...

Çook sevindim çilekciim :KK9: birgünde olmadı demi kız:KK57: ne zamandır spor yapıyordun bebeğim. Göreceksin bu programla daha güzelleşecek inş vücudun.

Boy ve dünkü kilonu yazsana bebeğim, listeye ekliyeceğim :21:
1 günde olmasi mümkün değil :KK45:yaklaşık 3 hafta oldu spora başlayalı :KK76:dün tartildim 75 çıktım yaao_O 165 boy :KK51:

1 günde olmasi mümkün değil :KK45:yaklaşık 3 hafta oldu spora başlayalı :KK76:dün tartildim 75 çıktım yaao_O 165 boy :KK51:
Öyle bi yazmışsın ki birgünde olmuş gibi , heyecan yaptım Sabah sabah kız bende. Tabii öyle bir mucize yok malesef. Senin önceden de spor yaptığını hatırlıyorumda tam neler yapmıştın pek hatırlıyamamışdım. Ama sende Zumba yapmışsın demi. Zumbacılar bende kara listede unutmuyorum zumbacıları:KK23: ( ben yapmadım hiç Zumba diye ,acayip kıskanmıyorum yanlış anlaşılmasın yani :KK34: )

Kız senle kiloda kapışalım mı ne dersin? Bende bu sabah 75,700 düm.

Günaydın kızlar...ben bugün sabah kalktım küçüğü uyuttum büyüğü kreşe gönderdim, acıkmıştım aç başlamım diye 4 kaşık ev yoğurdu, 3 tane de badem yedim 9.30 gibi geçtim bilgisayarın başına, tabi yarı uykusuz yol yorgunu hala Bi mahmurluk var... Neyse açtım tabata power İ birde kolayı yapıyorum Ayy nefesim kesildi ölüyorum sandım ha birde kolay yani yok ya yapamıcam ben bunu dedim kendime kendime "kızlara ne Dicem, o kadar da gaza gelmiştim" diye düşünürken Zumba açayım biraz gözüm açılsın dedim. DVD açtım yarım saat Zumba yaptım ondan sonra biraz bölgesel sonra da geçtim yine Tabata'ya... Daha iyiyim yapıyorum ara ara Shaun da takip ediyorum falan, güzel gidiyorduk birden hurra yere yattılar :63:ben de yalnız Ada'ma hakaret ediyorum hem yatıyorum hem sayıyorum Haha:))) hay Shaun gibi senin, dönme, ikide birde yere yatmasan ne olur..:KK70:ay beni Bi görecektiniz... Neyse sonra tamamladım 1 saatte 700 cal yaktım :KK71:

Kız Seda nirlerdesin be ya ? Gitti mi anneler? Yok anam bu hatun dünün acısını çıkartılan diye bütün gün spor yapar, burayı bizi falan gözü görmez:KK35:

Günaydın kızlar...ben bugün sabah kalktım küçüğü uyuttum büyüğü kreşe gönderdim, acıkmıştım aç başlamım diye 4 kaşık ev yoğurdu, 3 tane de badem yedim 9.30 gibi geçtim bilgisayarın başına, tabi yarı uykusuz yol yorgunu hala Bi mahmurluk var... Neyse açtım tabata power İ birde kolayı yapıyorum Ayy nefesim kesildi ölüyorum sandım ha birde kolay yani yok ya yapamıcam ben bunu dedim kendime kendime "kızlara ne Dicem, o kadar da gaza gelmiştim" diye düşünürken Zumba açayım biraz gözüm açılsın dedim. DVD açtım yarım saat Zumba yaptım ondan sonra biraz bölgesel sonra da geçtim yine Tabata'ya... Daha iyiyim yapıyorum ara ara Shaun da takip ediyorum falan, güzel gidiyorduk birden hurra yere yattılar :63:ben de yalnız Ada'ma hakaret ediyorum hem yatıyorum hem sayıyorum Haha:))) hay Shaun gibi senin, dönme, ikide birde yere yatmasan ne olur..:KK70:ay beni Bi görecektiniz... Neyse sonra tamamladım 1 saatte 700 cal yaktım :KK71:
bir saatte 700kalori waaaw diyorum başka da bişey diyemiyorum helal sana bee masallah canım sen böyle spor yapıp neden kilo veremiyorsun bi tahlil yaptırdın mi mens olmaman çok etkiler ama bi yere kadar yani sonuç olarak o kadar spor yapıyorsun 1gram yağ için 9kalori gerekiyor hadi sen vücut yağa gecene kadar 200ü yak geriye 500kalıyor. çok şaşırdım yani ya bi problem var yada bu kaçamak dediğimiz ufacık kek olsun bisküvi olsun öyle seylerden uzak kalamıyorsun hangisi canım? benim de var abur cubur zaafım sende de varsa beraber yenelim

Anam ben bilmem mi bu hatunu ne dedim; bu hatun tüm gün spor yapar demedim mi ?
Kız Zumba kurtardı yani seni bizim grubu bırakmaktan haa, acaba Zumbaya olan hislerimi gözden mi geçirsem ne :KK45:

Ada'm milleti kendine saydırtıyor ya yok böyle birşey:rolleyes: Sedacığım hoplamak falan bana yer hareketlerinden zor geliyor kız, tam tersiyiz bu konuda. Bende ilk günler OHAA OHAAA diye diye bir hal oluyordum.

Senin fazlalıklar nerende daha çok bebeğim ?
O zaman sana iki programı yapmış işaretliyorum canımcığım. Birde başlangıç kilonla boyunu yaz şekerim. Birde başarıp pes etmediğin için :KK15:

bir saatte 700kalori waaaw diyorum başka da bişey diyemiyorum helal sana bee masallah canım sen böyle spor yapıp neden kilo veremiyorsun bi tahlil yaptırdın mi mens olmaman çok etkiler ama bi yere kadar yani sonuç olarak o kadar spor yapıyorsun 1gram yağ için 9kalori gerekiyor hadi sen vücut yağa gecene kadar 200ü yak geriye 500kalıyor. çok şaşırdım yani ya bi problem var yada bu kaçamak dediğimiz ufacık kek olsun bisküvi olsun öyle seylerden uzak kalamıyorsun hangisi canım? benim de var abur cubur zaafım sende de varsa beraber yenelim
Ay gittm kız gittim herşeyime baktırdım kilo vermeme entel hiç birşey yok, yalnız ben hala mens olmadım onu da etkisi var... Ben 4.5 aydır aşağı yukarı böyleyim ki çok zor veriyorum düşün sadece 6 kilo ama gel gelelim ben Abur cubur kektir kurabiyedir vs kesemedim hiç, bırakamıyorum onları Nasıl edecem bilmiyorum şu da var millet emziriyorum diye homini gırtlak yiyor yine de veriyor kiloları ben de bhnu anlamıyorum mesela

X