İnsan evliyken birini sevebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnanın böyle hissediyorum. Nasıl kurtulabilirim bundan bilmiyorum ve beni içten içe bitirip mutsuz ediyor
Şöyle kurtulabılırsın, sucunu kabullenerek.
Ben yaptım de. Zaafımdan faydalandı benı kullandı bırak kenara
Ben yaptım de. Sucluyum yasadıgım herseyı hakedıyorum de. Once kendı ıcınde kabullen adamdan bagımsız.
Sonra da Bosanmayı dusun.

Yaa saçma ama şöyle düşündüm öptü devam etseydi konuşmaya ben zaten pişman olup bitirirdim. Elde edildikten sonra birşeyin heyecanı kalmaz ya. Acaba onu gerçekten seviyor muyum? Yoksa elde edememek mi ben de takıntı saplantı ya dönüştü?

Ben bu kafayı bekar olsan anlarım da, evlisin ya.
Anlamiyorum.
Hanı Yaptıgına pısman olmak varken, adam seni goz ardı etti diye ona takmıs olmanı anlamiyorum.

Senın suan kendine Evlılıgıne ve kocana bunu yaptıgın ıcın uzgun olman lazımdı.
Ama sen adamın seninle ısı bıttı diye pısmansın ve derdin onun mutsuz olmaması.

Bu da bana senın akıllanmayacagını soyluyor malesef.

Kısaca şöyle diyim siz bebeğinizi kaybetmişsiniz başınız sağolsun kabul büyük acı ama eşinizde bebeğini kaybetmiş o da boşluğa düştüm diyip aynı şeyleri yapsa ve öğrenseniz neler hissederdiniz söyleyeceklerim bu kadar

Merak ettim: o adamı sizin için özel yapan ne? Hayatınızdaki rolü ne? Kurtarıcı kahraman mi? Sığınak mi?
Ben de bilmiyorum kimseyi küçümsemiyorum ama yakışıklı desen değil beni ona kör kütük bağlayan ne bilmiyorum. Arkadaşın dediği gibi hırs da olabilir.

(gamyoncu) nicki bana neden "fake bu" hissettirdi anlamadım..

Eşine nasıl ihanet ettiğini nasıl başka adamla öpüştüğünü anlatıyorsun birde bir meleğin arkasına sığınarak . Ne yap biliyor Musun? İlk iş o zavallı adamı boşa hiçbirşeyden haberi olmayan ve seni karısı zanneden adamı. Sonra git tövbe namazı kıl Allah affetsin ..: yanlış yoldasın ve bu yolda yürümeyen kimse sana çıkar yol gösteremeez

Bebegı kaybettikten sonra eşinizle iletişim mi koptu muhtemelen bekledıgınız şeyi eşinizde bulamadınız
Güçlü figür olarak patronu gördünüz ve aşık oldugunuzu düşündünüz

gece 4 lere kadar konusurken eş hala uyuyorsa evlilikte iletişim yok demektir
Ee öpüşünce bu adam da benı seviyor sendromuna tutuldunuz

sonra yanlıştı diyincede yediremiyorsunuz
Bence durum bu istiyorsunuz güçlü goruyorsunuz

Bu adamla iletişimi hemen koparın bagımlılıgın ilk kuralı kurtulmayı ertelemektir
Tedavi sürecinde bla bla

hayır pişman falan olmayacaktınız
Bebegınızı kaybetmekle alakası yok bunun
Sizin kişiliğinizle alakası var

doktorunuz daha iyi akıl verecektir psikolog özellikle

Lütfen böyle düşünmeyin. Şeffaf olmak istiyorum ki durumumu net anlatabileyim. Pişmanım hem de çok. Eşimin yüzüne bakamıyorum. Beni tanısanız normalde böyle bir insan değilim.

Goca nerde goca... aaaah ah bi halttan haberi yok. Para gelsin derdinde evi geçindirelim derdinde avrat elden getmiş ruhu duymamış. 4e kadar nirde bu bizim hanım dememiş ya ona yanarım. Sende at şu düşünceleri kafandan. Kocan varmış işte neyi eksik?

HHanimefendi babanizin ekmegini yiyen baba evinde kalan bekar bi kadin degilsiniz ki hirs yaptim,elde edemedim falan diyorsunuz.Kocanizin evinde onun parasi ile hayafinizi devam ettiriyorsunuz.Kocaniz belli ki ilgisiz ve sizi umursamiyor ama sizin kendinize sayginiz yok mu?

Lütfen böyle düşünmeyin. Şeffaf olmak istiyorum ki durumumu net anlatabileyim. Pişmanım hem de çok. Eşimin yüzüne bakamıyorum. Beni tanısanız normalde böyle bir insan değilim.
O zaman bırak onun mutlu olmasını.
Mutsuz olmasını isteme
Ugrasma onu düşünme.
Zaafımdan faydalandı dıyıp onu gozunde buyutmeye devam etme. Unut.
Onu unut.
Yukarıda bir arkadasta sormus, intihar sebebi Esine ne dedin? Neden yapıyosun bunu dedıgınde cevabın ne oldu?

Canım kendi kendine kuruntu yapmışsın.Fake hesaptan konuşmuş kendini kandırmışsın adam senin oldugunu öğrenmiş rezil olmuşsun.İlgileniyo benle madem şuralarda dursun demiş seni terfi etmiş sen yok beni savunuyor benden hoşlanıyor diye düşünürken o gitmiş evlenmiş.Sonra bi dudak almış yine karısına dönmüş.Sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun hala beni kandırdı ayaklarındasın.O adam senden daha nefisliymiş bak karısını aldatmayı kendine yedirememiş.Sen hala ne derdindesin.Gel kaçalım dese koşa koşa gidersin sen.O da ancak rüyanda.

Nicke neden takıldınız anlamadım? Üyeliğim baya eski. Nick alırken hepsi alınmışdı. O zaman alttaki emojiler de gamyoncu iremsu vardı ben de site kabul etsin diye bu nicki aldım. Değişik olduğu için de kabul edildi.

ama yani olmaz ki . Kocanın yüzüne bakamiyorsan boşanmalısın çünkü boule olmaz. Onunda başka bi kadınla el ele tutuşup bi anlik refleksle is arkadaşını dudağından öptüğünü farzet.. kıyameti koparırsın öğrensen. Eşinize büyük ayip oluyor bence acilen boşanmalısın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…