İnsan evliyken birini sevebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erken evlendim 10 yıllık evliyim hala çocuğum yok kaybettim hep. Toplum baskısını bilirsiniz. E aşırı stresten çok kiloda aldım. İntihar sebeplerim bunlardı eşim bu şekilde biliyor.

İntihar sebepleri bunlarmış arkadaşlar.

He onu neden bunu yaptıgını anlatmak ıcın yazmıstı.
Psikolojisi kotuymus bu sebeplerden yanı.
Kocasıyla ilgili sorularıma yazmadı cevap.
Kendiyle ilgili verdıgı cevaptı o
Kendimi alıntılamışım da görmüşsün bari. Onun devamına yazmış işte kilo falan :))) tırı vırı. 4 düşüğüm var. Aklımdan geçmedi millete ağız ayırmak şükür

Eşinizden boşanırsanız daha mutlu olursunuz ben evliyken böyle bir duygu yaşamadım. Çok kötü bir durum öyle bir şey olsaydı da hemen boşanırdım

kendinizi suçladıksa bu duygu geçmez. muhtemelen yaşadığınız boşluk, diğer sorunlar vs. aşık olduğunuzu sanmanızda ve bu sürecin devam etmesinde etkili olmuştur. kafanızda bi dünya yaratmışsınız o adamla, o dünyada hiçbir sorun yoktur muhtemelen. aslında hayal ettiğiniz istediğiniz o dünya, o adam değil. hayatta herkesden önemli olan sizsiniz o yüzden ne olursa olsun intihar gibi bi düşüncenin normal olmadığını bilin. iyi bir psikologla görüşmeye başlamanız gerekiyor bence. iyisini bulmak biraz zor, detaylıca araştırın ve ihmal etmeyin. bir de kendinize başka uğraşlar bulun, yeni işler yaratın, boşta kaldıkça strese girdikçe o dünyaya geri kaçacaksınız.

adamla görüşmeyi de bir an önce bırakın. destek vs. çok saçma bi mantık bu. sizi kullandığı falan da yok, o ada anlık gaflete gelip sana aşığım diyen bi kadından etkilenmiş ve böyle bi hareketle karşılık vermiş. size karşı hiçbir duygusu yok, insani olarak değer veriyor olabilir siz de depresyon vs. dediyseniz mecburi görüşüyordur. onu da zorlamayın. yani özet olarak kilit nokta o adam değil, sizin hayatınız, sorunlarınız, gerçekleşmeyen hayalleriniz ve hayatın gerçekliğinden kaçmak istemeniz bence. şu an sahip olduğunuz dünyayı düzeltmeye, mutlu olmaya çabaladıkça bu takıntının da azaldığını yok olduğunu göreceksiniz.

profesyonel desteği ertelemeyin. kendinizi suçlamayı bırakıp geleceğe odaklanın, herşey daha güzel olacak zamanla.

neden bu kadar acımasızsınız?

Nerden biliyorsunuz utanmadığımı. Utanıyorum hanımefendi hem de çok sadece bu duygu durumundan çıkamadığım için yazdım
İnan boşanmış olsaydın ya da eşin biliyor olsaydı bu kadar acımasız olmazdım. O adamın suçu ne? Senden bebği olmasını istemek mi? Sen istermisin erkek kardeşinin eşi bunları yapsın? Oğlun olursa eşi bunları yapsın?

Kendimi alıntılamışım da görmüşsün bari. Onun devamına yazmış işte kilo falan :))) tırı vırı. 4 düşüğüm var. Aklımdan geçmedi millete ağız ayırmak şükür
Yapmayın hanım efendi yaa benim de 4 kaybım var güçlü kadınmışsınız benim gibi boşluğa düşmemişsiniz ne mutlu. Ben size eleştirmeyin demiyorum ama lütfen biraz uslüba dikkat edin.

Evet canım. İlk oğlum 3 düşükten sonra oldu. Sonra yılllaarrr geçti 2. Olsa dedik 4 aya yakındı düşük oldu. Tüp bebekle üçüzlerimiz doğdu. 3.5 yaşındalar
Aaaa üçüz ya ne güzel.
Ev bebek kaynıyor desene.
Allah uzun guzel omur versin hepsine

Ay ya şu an eşinize ve aşık? Oldugunuz kişinin eşine o kadar acıdım ki bu yaptıgınız size yapılsaydı insanların bu kadar acımasız oldugunu dillendirirmiydiniz acaba evliyseniz eşinize karşı verdiğiniz sözden sorumlusunuz bu sözü tutamayıp neden bu evliliği sürdürüyorsunuz bir de o kişinin sizi yarı yolda bıraktığını söylüyorsunuz adam EVLİ demekki devam etse hayatınızda hem eşiniz hemde aşık oldugunuzu söylediğiniz kişiyle devam edeceksiniz

Teşekkür ederim yorumunuz için.

İnşallah bir erkek şu mesajı okur da ders alır.
Bakın eğlence olsun diye gül gibi karılarınızı aldatıyorsunuz.işin eğlence kısmı bitince derdi germeye başlıyor işte böyle.
Allah akıl fikir versin size de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…