• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan evliyken birini sevebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman bırak onun mutlu olmasını.
Mutsuz olmasını isteme
Ugrasma onu düşünme.
Zaafımdan faydalandı dıyıp onu gozunde buyutmeye devam etme. Unut.
Onu unut.
Yukarıda bir arkadasta sormus, intihar sebebi Esine ne dedin? Neden yapıyosun bunu dedıgınde cevabın ne oldu?
Unutmak en iyisi dimi? İntikam almamalıyım. Vicdan yönünden yani.
Erken evlendim 10 yıllık evliyim hala çocuğum yok kaybettim hep. Toplum baskısını bilirsiniz. E aşırı stresten çok kiloda aldım. İntihar sebeplerim bunlardı eşim bu şekilde biliyor.

Sevemez. Sevdiği an artık o evlilik, evlilik olmaktan çıkmıştır. Hemen ayrılma kararı vermeli.

Düştüğünüz boşluktan dolayı aşık olduğunuzu sanıyorsunuz ama değilsiniz muhtemelen. Sadece ilaç kullanmak olmaz, psikoterapi almanız da çok önemli. İçinde bulunduğunuz durumu daha iyi değerlendirip sorunlarınızı çözmenize yardımcı olur.
Önünüzde iki seçenek var; evliliğe devam etmek veya boşanmak. Önce istediğinizin hangisi olduğuna karar verip ona göre adımlar atmalısınız. Yıpranmış insanlar ve yıpranmış ilişkiler var ortada. Kurtarıp kurtarmamak sizin kararınız.

Canım kendi kendine kuruntu yapmışsın.Fake hesaptan konuşmuş kendini kandırmışsın adam senin oldugunu öğrenmiş rezil olmuşsun.İlgileniyo benle madem şuralarda dursun demiş seni terfi etmiş sen yok beni savunuyor benden hoşlanıyor diye düşünürken o gitmiş evlenmiş.Sonra bi dudak almış yine karısına dönmüş.Sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun hala beni kandırdı ayaklarındasın.O adam senden daha nefisliymiş bak karısını aldatmayı kendine yedirememiş.Sen hala ne derdindesin.Gel kaçalım dese koşa koşa gidersin sen.O da ancak rüyanda.
Tokat gibi çarptı yüzüme belki de yüzleşmediğim gerçekler.

Düştüğünüz boşluktan dolayı aşık olduğunuzu sanıyorsunuz ama değilsiniz muhtemelen. Sadece ilaç kullanmak olmaz, psikoterapi almanız da çok önemli. İçinde bulunduğunuz durumu daha iyi değerlendirip sorunlarınızı çözmenize yardımcı olur.
Önünüzde iki seçenek var; evliliğe devam etmek veya boşanmak. Önce istediğinizin hangisi olduğuna karar verip ona göre adımlar atmalısınız. Yıpranmış insanlar ve yıpranmış ilişkiler var ortada. Kurtarıp kurtarmamak sizin kararınız.
Öncelikle yorumunuz için çok teşekkürler bunu da dikkate alacağım 🙏

Unutmak en iyisi dimi? İntikam almamalıyım. Vicdan yönünden yani.
Erken evlendim 10 yıllık evliyim hala çocuğum yok kaybettim hep. Toplum baskısını bilirsiniz. E aşırı stresten çok kiloda aldım. İntihar sebeplerim bunlardı eşim bu şekilde biliyor.
Bilirim. Bosver toplumun baskısını.
Toplumun baska ısı yok habıre baskı yaparlar. Bir cocugun olsa kardes yap derler, 45 yasındakı bekar kadına hadi evlenmıyor musun derler, onbes yıllık evliye hadi kız sende dogur bitane derler. Nisan yaparsın dugun ne zaman derler. Bir cocugun ustune ikinciyi yap derler, kendileri kardesleryle harıka anlasılıyormus gıbı cocuguna kardes yapmanı onerırler.

Sacını boyarsın fikir sormazsın o renk sana gıtmemıs derler.
Evine koltuk alırsın bu modeller kullanıssız derler sanki ustunde zıplayacakmıssın gıbı.
Her zaman herseyın en iyisini bilirler.
Asla sormadığın şeylerin cevabını verirler sana cunku oyle ler.

Bunun onunu soyle kesebilirsin 'sanane' diyerek.
Bır sanane diyorsun herkese b.k yemek dusuyor akabinde.

Ama once bu yaptıgını halletmen lazım.
Cunku kocana kendine Evlılıgıne ayıp etmıssın.
Once bunu cozmen lazım.

Herseye cevap vermişsin ama koca nerde diyenlere cevap vermişsin. İşyerinde aşık oluyorsun konusuyorsun bulusuyorsun üstüne öpüşüp intihar var eşin hiç bişey anlamıyor. Esin ne yapıyor bu durumlarda bide onu söylesen adama ne diyorsun?

Herseye cevap vermişsin ama koca nerde diyenlere cevap vermişsin. İşyerinde aşık oluyorsun konusuyorsun bulusuyorsun üstüne öpüşüp intihar var eşin hiç bişey anlamıyor. Esin ne yapıyor bu durumlarda bide onu söylesen adama ne diyorsun?
Cevap vermemissin

Bişeyi çok merak ediyorum bunu yazarken yüzünüz kizarmadi mi hiç ? Evlisiniz siz bekar gibi yaşamak ne demek elin adamını da ayartcaksiniz yüz verse utanın kendinizden !!!

Tokat gibi çarptı yüzüme belki de yüzleşmediğim gerçekler.
Bak canım bir gün kocana aşık bir kadın gelir kocan kıymete biniverir.Sen başkasını severken her kadın gibi kocanla ilgilenmiyorsun ona severek bakmıyorsun.Kaybedersen çok pişman olursun.Etraf evli erkek avcılarıyla kaynıyor.Sen de farkındasındır bence ne dersin?

Bilirim. Bosver toplumun baskısını.
Toplumun baska ısı yok habıre baskı yaparlar. Bir cocugun olsa kardes yap derler, 45 yasındakı bekar kadına hadi evlenmıyor musun derler, onbes yıllık evliye hadi kız sende dogur bitane derler. Nisan yaparsın dugun ne zaman derler. Bir cocugun ustune ikinciyi yap derler, kendileri kardesleryle harıka anlasılıyormus gıbı cocuguna kardes yapmanı onerırler.

Sacını boyarsın fikir sormazsın o renk sana gıtmemıs derler.
Evine koltuk alırsın bu modeller kullanıssız derler sanki ustunde zıplayacakmıssın gıbı.
Her zaman herseyın en iyisini bilirler.
Asla sormadığın şeylerin cevabını verirler sana cunku oyle ler.

Bunun onunu soyle kesebilirsin 'sanane' diyerek.
Bır sanane diyorsun herkese b.k yemek dusuyor akabinde.

Ama once bu yaptıgını halletmen lazım.
Cunku kocana kendine Evlılıgıne ayıp etmıssın.
Once bunu cozmen lazım.
Evet kimseye anlatamadığım için de dışarıdan bir göz olarak buraya yazdım fikirlerini sunan yazan herkese teşekkür ederim.

Bişeyi çok merak ediyorum bunu yazarken yüzünüz kizarmadi mi hiç ? Evlisiniz siz bekar gibi yaşamak ne demek elin adamını da ayartcaksiniz yüz verse utanın kendinizden !!!
Böyle yazandan hoşlanmıyor cevap gelmiyor. Boşluğa düşmüşsün canım dersen yazıyor.

Bak canım bir gün kocana aşık bir kadın gelir kocan kıymete biniverir.Sen başkasını severken her kadın gibi kocanla ilgilenmiyorsun ona severek bakmıyorsun.Kaybedersen çok pişman olursun.Etraf evli erkek avcılarıyla kaynıyor.Sen de farkındasındır bence ne dersin?
Kendisi evli erkek avcısı bu durumda

Cevap vermemissin
Sakin olun lütfen herkese yazmaya çalışıyorum. Eşim hep yanımdaydı. Ya da yanımda olduğunu düşünüyordu. Beni anlamıyordu belki de. Kaç defa anlattım kendimi yalnız hissettiğimi özellikle bebeğimi kaybettiğim zaman acımı bile dolu dolu yaşayamadım. Ağlayamadım bile. Her ağladığım da bana çok kızardı. Allah verdi Allah aldı diye. Tabii ki de öyle ama o an öyle düşünemiyorsun. Onun bu tavır ve düşünceleri belki de beni uzaklaştırdı. Bunlar beni haklı çıkarır mı? Tabii ki de hayır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X