İnsan evliyken birini sevebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı şeyleri eşiniz için dilesem

Eş bostan korkuluğu, olaylara hiç müdahil değil. Müge Anlı dile gelse hayatın doğal akışına ters yazardı.
adam ilgi hırıspısıymış eğlenmiş gibi, acımış da gibi, evlendiğine göre başkasına aşık gibi. Sen de evlisin gerçi kocan çok sessiz bunca şeye.
Ahmeeeet ahmeeet diye sayıklarken Mehmet’in koynuna girmek olmaz, Ahmet yoluna bu gidişle Mehmet’ten de olursun. Ahmet yoluna bakar, Ahmet’in umrunda değilsin, Ahmet sağda solda kadınlar bana hasta diye anlatıp geziyordur, yoksa böyle işlere girişmezdi. Girişseydi de Leyla boşan öyle gel olmaz böyle şey derdi.
(isimler uydurmadır)

Bakın ben duygularıma hala engel olamıyorum biliyorum çok yanlış ama olmuyor çıkmıyor aklımdan eşime de çok büyük haksızlık bunu da biliyorum ama sanki doğru düşünemiyorum. Ne yapmalıyım nasıl unutmalıyım? Ben böyle iki yüzlü iğrenç bir insan olduğum için intihara kalkıştım ama o da olmadı

Neden bosanmıyorsun peki?

Çok ağır konuşuyorsunuz biliyorum doğru değil yaptığım ama nolur yapıcı yorumlar yapın.

Merak ettiğim bütün bunlar olurken eşiniz napıyor sadece konunun başında adı geçmiş o kadar, evli olduğunuzun farkında olabilecek kadar psikolijiniz iyi değil sanırım

Peki bu sürede esiniz hicbir sey anlamadi mi
Neden intihara kalkistiginizi sorgulamadi mi ya da muhtemelen esinize de dengesiz davraniyordunuz bir ne oluyor demedi mi
Zannimca siz cevaplarin hepsini kaybettiginiz bebege bagladiniz adam da inandi
Peki boyle masumca dusunen bir adama nasil kiydiniz
Her sey bir yana kendinizi bu duruma nasil dusurursunuz ozsayginiz sifir
Silkelenip kendinize gelin
Hevesleriniz ugruna yaktiginiz her sey misliyle geri doner size

Çok ağır konuşuyorsunuz biliyorum doğru değil yaptığım ama nolur yapıcı yorumlar yapın.
En yapıcı yorum 'bosan'
Bak sen diğer adam canı yansın beni unutamasin diyorsun da bir düşün yanında
Esin olan insanı ona verdiğin sadakat sözünü Hayır madem başkasını seviyorsun neden o adamın yanında duruyorsun
Afedersin ama bu hata değil bildiğin karaktersizlik oluyor . Boşan ve hayatına kimi alırsan al evli olmayan bekar birini .

Kocami uzun zamandır aldatiyorum dersen herkes boşanman için destek olur merak etme

Bazı şeyleri de zamanında düşünmek gerekiyor demek ki. Aşk sandığınız şey uğruna bunları kaybetmeyi göze almasaydınız bunları yaşamazdınız. Her şeyin bedeli vardır, üzgünüm.

Eşinizle ilişkiniz nasıl?Tüm bunlar olurken evliliğiniz sıkıntısız mı ilerledi?

İnsan duygularından da sorumlu olur mu? Bu benim bile isteye yapmak istediğim birşey değildi. Çok pişmanım. Sadece kurtulmak istiyorum zihnimi boşaltıp normal bir insan olmak istiyorum nolur yardım edin destek olun bana.
Alay etmeyin kınamayın küçümsemeyin ben sadece yardım istiyorum nolursunuz dışlamayın.

Duygularını kontrol edemeyebilirsin

Ama davranışlarından %100 SORUMLUSUN

30 yaşında yetiskinsin farkında mısın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…